....2014 GK & GY - KPSS Çalışma Günlüğüm - Katılacak Arkadaşları Bekliyorum....

Kızlar bi iş teklifi aldım. Ustaöğreticilk...... Ama istanbulda...... Gitmeye karar verdim kızlar ben bu annemle aynı evde duramıyorum onunlayken ders çalışamıyorum... Benim psikolojimi bozucak şeyler söylüyor... Olursa eğer gidicem kızlar:ssz:

fırsatları sakın kaçırma pişman olmamak için, bu sene senin senen gibi gözüküyor :16: hayırlısı olacaktır eminim, bir de bu sınavın lisansından geçersen harika olacak, lisansa kadar da işinde çalışırsın, ben de lisans sınavını geçene kadar (2014) işe girip çalışacağım alnımın teriyle :1: çalışmak çok önemli, evde dur dur olmuyor, tamam boş değiliz devamlı çalışıyoruz dersimizi ama iş hayatı başka olmalı, hem artık evin bütçesine benim de katkım olsun istiyorum :10:

buradan geliştirmeleri bildir muhakkak :16:

mat. temel kavramlar ve sayı sistemleri bitti..2-3 günde ancak bi konu bitiriyorum... çok yavaşım çokk..

ya kızlar mutlak degerde takıldım kaldım atlasammı acaba olmuyor anlamıyorum neden bilmem çözemiyorum antremanlarla matematik 25 . bölümde takıldım kaldım aslında kolay görünüyor ama sorulara geçince yok deli olucam çok basit aslında dimi bende var bir problem hele ki bu kitapta

ya kızlar mutlak degerde takıldım kaldım atlasammı acaba olmuyor anlamıyorum neden bilmem çözemiyorum antremanlarla matematik 25 . bölümde takıldım kaldım aslında kolay görünüyor ama sorulara geçince yok deli olucam çok basit aslında dimi bende var bir problem hele ki bu kitapta

cnm maşallah çok iyi gidiyorsun... :nazar: onuda yaparsn ya inş. canım antremnlarla mat kitabına başlamadan önce kaç net yapıodun. şimdi kaç net yapıosun denemelerden

canım daha hiç deneme çözmedim önce bu kitabı ve ikincisi bitirmek istiyorum diger sorulara bakmak gelmiyor içimden daha bu kitapta akıyorum baksana sadece kpss kitabındaki mutlak degerlere baktım bunu yapamazsam bunları hiç yapamam dedim diger konular su gibi aktı aslında bir tek rasyonel denklemlerle eşitsizliklerde zorlandım ama hallatttim onları ama bu konu sinir etti beni iki gün ara vereyim dedim yaın yine başlayacagım kafa patlatmaya bakalım ögrenebilirsem müjde veririm size :)))
not : önceleri de 5 net anca çıkarıyordum yani el de var sıfır

Kızlar bi iş teklifi aldım. Ustaöğreticilk...... Ama istanbulda...... Gitmeye karar verdim kızlar ben bu annemle aynı evde duramıyorum onunlayken ders çalışamıyorum... Benim psikolojimi bozucak şeyler söylüyor... Olursa eğer gidicem kızlar:ssz:

bencede kacırma bu fırsatı madem evde de destek sorunu var sonra keşke dememek için gir bir dene hiç yoktan ne kaybedersin sınava da daha çok zaman var

merhaba
goldflay arkadaşım inş bu iş senin için hayırlı olur.sevindim gerçekten senin adına.destek olan olmayınca insanın azmi kırılıyor anlıyorum seni. ama sen çalış ve azmet. azmin elinden hiç bişi kurtulmaz. ben istanbul' dayım bu arada.ama burda para suuu gibi gidiyo, alacağın maaş geçimini sağlayacak düzeyde olmasına çok önem ver. nacizane tavsiyem.

bu arada arkadaşlar Allah hepinize hepimize zihin açıklığı versin. ya ders çalışmayalı çok oldu çok zorlanıyorum ben yaa..
matematik temel kavramları çalıştım ama soruları çözemiyorum yaaa ne yapacağım ben?????ihtiyaç ın matematik konu anlatımlısından çalıştım.

Kızlar sağolun. ama galiba birileri beni dolandırıyo kafam karışık. adam benden diploma fotokopimi istedi yolladm şimdide kimlk fotokopimi istyo... sanırım sahtekar birileri benm bilglermi kulllanıcaklar:5: güvenemyorum... yine işszmm

Kızlar sağolun. ama galiba birileri beni dolandırıyo kafam karışık. adam benden diploma fotokopimi istedi yolladm şimdide kimlk fotokopimi istyo... sanırım sahtekar birileri benm bilglermi kulllanıcaklar:5: güvenemyorum... yine işszmm

cnm ınternet uzerınden mı ıs teklıfı aldın bı arastır fırmayı bence adı sanı ne net uzerınden teklıf aldıysan ıletısım bılgılerıne bak gerekırse adresı al gıt sor sorustu pısman olmaman

Canımmm merhaba,
şimdi sen burası ile gidip net olarak yüzyüze görüşmeden firmayı görüp araştırıp el sıkışmadan hiçbişey verme.. kimlik sgk girişi yapıldığında yani kişi işe başlamadan 1-2 gün önce istenir. burası sana nerden ulaşmış? sen gidip buraya ile yüzyüze tüm iş detayını ve şartları konuşmadan işe alamazlarki. iş görüşmesini her yer yapar. aman temkinli ol.hacker filanda çok ortamda

Kızlar elemanonline dan buldum:ssz: ama içimde bi sıkıntı var bakalım ortaya çıkıcak yalan olum olmadığı

Öncelikle bana bu fikri verdiği için http://www.kadinlarkulubu.com/kamu-...s-ders-calisma-gunlugum-katilabilirsiniz.html konuyu açan sn.üye'ye teşekkür ediyorum.

Benim amacım 2014 Kpss'den 95 üstü almak, Ankara Merkez dışında bir yer yazamam ve burada alan içi Bakanlıklar da alan dışı düz memurluklar da 95 üstü gerektiriyor. 2013 malumunuz bizim yılımız değil, iki senede bir hakkımız var.

Bana katılacak arkadaşları bekliyorum. Daha iki sene var demeyin, iş güç şu bu derken günde 2-3 saatlik çalışma bile bize anca yetecektir. Özellile benim gibi dil edebiyat mezunu iseniz, matematik ve geometriye ağlamaklı bakıyorsanız... :9:

bende kpssye gırmeyı dusunuyorum canım tekstıl mezunuyum. ama bılgım yok ben sımdı mesela tekstıl muhendıslıgı uzerıne tercıh yapabılrmyım hemde baska bı bolum uzerıne farklı tercıh yapma sansım varmı yanıı fıkır beklıyorm arkadaslarr

bende kpssye gırmeyı dusunuyorum canım tekstıl mezunuyum. ama bılgım yok ben sımdı mesela tekstıl muhendıslıgı uzerıne tercıh yapabılrmyım hemde baska bı bolum uzerıne farklı tercıh yapma sansım varmı yanıı fıkır beklıyorm arkadaslarr

benim çok bilgim yok canım ya bilen arkadaşlar cevaplasın seni :34: listeye ekleyeyim mi seni :10:

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tra]
[td]2014 KPSS'ciler[/td]
[td]Bitirilen Konular[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Maip [/td]
[td]MATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Sayı Sistemleri, Antrenmanlarla Matematik 1.Kitap 24.Gün
TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam
GEOMETRİ: Doğruda Açılar, Üçgende Açılar
TARİH: ...
ANAYASA: ...
COĞRAFYA: ... [/td]
[/tr]
[tr]
[td]teamcoco[/td]
[td]VATANDAŞLIK:Temel Hukuk Kavramları
MATEMATİK: Temel Kavramlar, Bölme - Bölünebilme - Okek - Obeb, Rasyonel Sayılar
TÜRKÇE: ...
COĞRAFYA: ...
GEOMETRİ: ... [/td]
[/tr]
[tr]
[td]GOLDFLAY[/td]
[td]MATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1. Kitap 16.Gün
TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam
TARİH: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, 20.yyda ki fikir akimlari,trablusgarp,balkan,l.dunya savasi,mondros ateskes antlasmasi,cemiyetler
COĞRAFYA: Yargı Yayınları Konu Anlatımlı Modüler Set, İhtiyaç Yayınları Ders Notları
ANAYASA: İhtiyaç Yayıncılık Ders Notları
[/tr]
[tr]
[td]emosmos[/td]
[td]MATEMATİK: Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1.Kitap 23.Gün
[/tr]
[tr]
[td]ayseyma[/td]
[td]COĞRAFYA: Türkiye'nin Coğrafi Konumu
TÜRKÇE: Sözcükte Anlam ve Anlam Bilgisi
TARİH: İlk Türk Devletleri Kültür ve Medeniyet
ANAYASA: Temel Hukuk Bilgileri
MATEMATİK: ...
[/tr]

[tr]
[td]patruska[/td]
[td]MATEMATİK: Antrenmanlarla Matematik 1. Kitap 24. Gün
[/tr]

[tr]
[td]adi_sevda[/td]
[td]MATEMATİK: Temel kavramlar ve Sayı sistemleri, Bölme ve Bölünebilme
[/tr]
[/table]

.

listeye katılmak isteyen arkadaşlar var mı ??? :49:

maip canım benide ekleyebilir misin?
ben türkçeyi tamamen bitirdim şimdi konu testlerini çözüyorum.birde matematikde ilk üniteyi çalışıyorum halen.. temel kavramlar ünitesi.. ama bilmiyorum kaç aya bitirebileceğimi bu üniteyi :):))))
matematik de burda kalırsam hiç şaşırmayın :)

Cnm sen tekstil mezunu musun? Tekstil mühendsliği mi??? Eğer tekstl mühendslk fakt. mezunuysan kpss ile mühends olablyorsun ama cnm sen tekstl mühendssysen tekstl mühendslerne devlette kadro yok malesef... sen özelde çalşıcaksn. tekstl fabrkalarına başvuru yapıcaksn cnm.... Ama eğer sade tekstl mezunuysan cnm (lisans) Kpss ile düz memur olablrsn 4001 kadrolarına ve aynı şeklde tekstl mühensliği mezunuysanda B grubu kadrolarında düz memur olablrsn sadece..

Back