....2014 GK & GY - KPSS Çalışma Günlüğüm - Katılacak Arkadaşları Bekliyorum....

selam kızlar
ya ben anlamadım şimdi 2013 de 4001 le atama olmayacak mı? bu memurluk işleri bilmiyorum pek cahillik

kpss b ler giremiyor çift yıllara girebiliyoruz, 2013 kpss a ve öğretmenlikler için, kpss a demek iibf ler, iktisat, işletme, maliye, kamu yönetimi, hukuk, uzmanlık, kaymakamlık gibi, ama kpss b ler yani ben :) edebiyat mühendislik gibi bölümlerden mezun olanlar çift senelerde girebilir.

Ben sınava eylülde giricem önlisanstan ama olmazsa 2014 de tekrar giricem ama olsun bu sene lütfen :) olmazsada aranızda olurum herşey kısmet ötesi yok :)

anladım canm saol açıkladığıın için
ama bu çok saçma bi uygulamaymış yaaa

anladım canm saol açıkladığıın için
ama bu çok saçma bi uygulamaymış yaaa

öyle, madem memur olmak istiyordunuz o zaman ne işiniz vardı dil edebiyat bölümlerinde diyorlar, kpss a lar yerleşecek önce onlar bir kaymağa dağılacak sonra geri kalan bölüm olursa oralara da biz serpiştirileceğiz

tahmin ettiğim gibi 73-71

bitirdikçe söyle ama bildir kitaplarını ekleyelim hemen

cnm gene fena sayılmaz 70 in üzerine çıkmışsın ya Cnm bu sene düşük alan çok var.. Quietnrk e çok üüzldüm 1 yıl çalştı 68 almış Cnm ben tarihe ara verdm şimdi vatandaşlık çalşyorum sanıırm 1 haftadan önce bitirdğim bi kitap olamayacak sanırım Bende topic açtımdı eylül kpss için.. Hem buraya hem oraya takılıyorumreylül kpss deen sonra buraya yine 2014 kalanlardan olucam

Merhaba kızlar, inşallah istediğiniz sonuçlara 2014 te ulaşırsınız. Benim size bir sorum olacak. 2014 kpss b başvuru tarihleri ne zaman açıklandı mı? Ben baktım netten ama göremedim. Bir de başvuru formunu herhangi bir okuldan alabiliyor muyuz?

2014 kpss b başvurularına daha çoook var, sınav 2014 Temmuz başında, başvurular da 2014 yılının ortalarında olur, ben her seferinde ösym ye gidiyorum, artık şifreyle hallediyorsun her şeyi ama yazıcım yok bir de netten anlamıyorum gidiyorum onlar yapıyor zaten her sene gidecekmişsin oraya, güncellemek gerekiyormuş şifreni, okullardan olup olmadığını bilmiyorum ama olmuyor galiba.

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tra]
[td]2014 KPSS'ciler[/td]
[td]Bitirilen Konular[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Maip [/td]
[td]MATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Sayı Sistemleri, Antrenmanlarla Matematik 1.Kitap 22.Gün
TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam
GEOMETRİ: Doğruda Açılar, Üçgende Açılar
TARİH: ...
ANAYASA: ...
COĞRAFYA: ... [/td]
[/tr]
[tr]
[td]teamcoco[/td]
[td]VATANDAŞLIK:Temel Hukuk Kavramları
MATEMATİK: Temel Kavramlar, Bölme - Bölünebilme - Okek - Obeb, Rasyonel Sayılar
TÜRKÇE: ...
COĞRAFYA: ...
GEOMETRİ: ... [/td]
[/tr]
[tr]
[td]GOLDFLAY[/td]
[td]MATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1. Kitap 13.Gün
TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam
TARİH: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, 20.yyda ki fikir akimlari,trablusgarp,balkan,l.dunya savasi,mondros ateskes antlasmasi,cemiyetler
COĞRAFYA: Yargı Yayınları Konu Anlatımlı Modüler Set, İhtiyaç Yayınları Ders Notları
[/tr]
[tr]
[td]emosmos[/td]
[td]MATEMATİK: Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1.Kitap 23.Gün
[/tr]
[tr]
[td]ayseyma[/td]
[td]COĞRAFYA: Türkiye'nin Coğrafi Konumu
TÜRKÇE: Sözcükte Anlam ve Anlam Bilgisi
TARİH: İlk Türk Devletleri Kültür ve Medeniyet
ANAYASA: Temel Hukuk Bilgileri
MATEMATİK: ...
[/tr]

[tr]
[td]patruska[/td]
[td]MATEMATİK: Antrenmanlarla Matematik 1. Kitap 18. Gün
[/tr]
[/table]

Teşekkürler canım ben çok yabancıyım bu konuya. Bir sorum daha olacak 2013 KPSS A başvuru tarihi geçti mı? Sınav tarihlerini buldum ama başvuru tarihlerini göremedim.Tekrar teşekkürler.

2014 seneye belli olur.
2013 yeni açıklandı çünkü.

Tamam canım teşekkür ederim.

Son düzenleme:
cnm bı sorum daha olcak sana

genel kultur ıcın bı cep kıtabı almak ıstıyorum sımdılık otobuslerde metroda falan okumak ıcın bıldıgın guzel bı yayın soylermısın

cnm ben ihtyaç yayıncılığın cep kitabını aldım hepsi tek kitapta benm dedğim içinde genel kültür genel yenetenk ikiisde var.. ben memnunum aslında cnm sende alablrsn

bu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…