selam kızlar
ya ben anlamadım şimdi 2013 de 4001 le atama olmayacak mı? bu memurluk işleri bilmiyorum pek cahillik
anladım canm saol açıkladığıın içinkpss b ler giremiyorçift yıllara girebiliyoruz, 2013 kpss a ve öğretmenlikler için, kpss a demek iibf ler, iktisat, işletme, maliye, kamu yönetimi, hukuk, uzmanlık, kaymakamlık gibi, ama kpss b ler yani ben :) edebiyat mühendislik gibi bölümlerden mezun olanlar çift senelerde girebilir.
anladım canm saol açıkladığıın için
ama bu çok saçma bi uygulamaymış yaaa
tahmin ettiğim gibi 73-71
bitirdikçe söyle ama bildir kitaplarını ekleyelim hemen
Merhaba kızlar, inşallah istediğiniz sonuçlara 2014 te ulaşırsınız. Benim size bir sorum olacak. 2014 kpss b başvuru tarihleri ne zaman açıklandı mı? Ben baktım netten ama göremedim. Bir de başvuru formunu herhangi bir okuldan alabiliyor muyuz?
selam kızlar
ya ben anlamadım şimdi 2013 de 4001 le atama olmayacak mı? bu memurluk işleri bilmiyorum pek cahillik
anladım canm saol açıkladığıın için
ama bu çok saçma bi uygulamaymış yaaa
aa bak bunu da öğrenmiş oldum çok sağol canmCnm çift yıllarda griyorsun ama puanın 2 yıl geçerli oluyor...
2014 kpss b başvurularına daha çoook var, sınav 2014 Temmuz başında, başvurular da 2014 yılının ortalarında olur, ben her seferinde ösym ye gidiyorum, artık şifreyle hallediyorsun her şeyi ama yazıcım yok bir de netten anlamıyorum gidiyorum onlar yapıyorzaten her sene gidecekmişsin oraya, güncellemek gerekiyormuş şifreni, okullardan olup olmadığını bilmiyorum ama olmuyor galiba.
2014 seneye belli olur.
2013 yeni açıklandı çünkü.
Kafam cok karışık :2:
Bir yanim kpss konusunu kapatti bir yanim da pesimi birakmiyor:26:
cnm yaşın kaç neden kapattın?? kötü mü geçti sınavın:26:
cnm bı sorum daha olcak sana
genel kultur ıcın bı cep kıtabı almak ıstıyorum sımdılık otobuslerde metroda falan okumak ıcın bıldıgın guzel bı yayın soylermısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?