Yalnız eşiniz özel sektördeyse 3 yıl boyunca 1 gün dahi sigortasında kesinti olmaması gerekiyor.
3 sene kesınleştımı ? 1 sene dıyorlardı
Maalesef..3 sene kesınleştımı ? 1 sene dıyorlardı
Evet kesinlesti.3 yil sigorta sarti var.
Maalesef..
Aynen öyle.. Bir de 3 yıl kesintisiz diyor, 1 gün sigorta yatmasa sıfırdan başlıyorsun. Bazı iş yerlerinde patronlar fazla para ödememek için giriş çıkış yapıyorlarmış yani sigortayı kesip tekrar başlatıyorlarmış, öyle bir şeyde haberin de olmuyor direkt yanıyor hakkın..ne dıyım bu kadar sacma uygulama hayatımda duymadım....3 yıl nedır ya....karı koca ayrı olurmu ya
ne dıyım bu kadar sacma uygulama hayatımda duymadım....3 yıl nedır ya....karı koca ayrı olurmu ya
Yapan yine yapar ki, onlar için hiçbir şey değişmedi, olan diğer herkese oldu.Onlem.He boyle mi olmaliydi ? Hayir.Ama oyle duzenbazlik oyle ahlaksizlik donuyor ki bunu yapmak durumunda kaldilar.
Onlem.He boyle mi olmaliydi ? Hayir.Ama oyle duzenbazlik oyle ahlaksizlik donuyor ki bunu yapmak durumunda kaldilar.
Yapan yine yapar ki, onlar için hiçbir şey değişmedi, olan diğer herkese oldu.
Aynen öyle.. Bir de 3 yıl kesintisiz diyor, 1 gün sigorta yatmasa sıfırdan başlıyorsun. Bazı iş yerlerinde patronlar fazla para ödememek için giriş çıkış yapıyorlarmış yani sigortayı kesip tekrar başlatıyorlarmış, öyle bir şeyde haberin de olmuyor direkt yanıyor hakkın..
nasıl yanı...olur mu ya....mesela 6 ay bı yerde bır ay yok sonra tekrar baslıyosa sayılmıyomu bu...emın mısınız? rica etsem açıklar mısınız? es durumu ataması var yakınımında
Evet yukarıda arkadaş da söylemiş, 1 günlük kesinti olsa dahi iptal olur. Bugün işten çıktıysa yarın yeni işe başlaması gerekiyor.nasıl yanı...olur mu ya....mesela 6 ay bı yerde bır ay yok sonra tekrar baslıyosa sayılmıyomu bu...emın mısınız? rica etsem açıklar mısınız? es durumu ataması var yakınımında
nasıl yanı...olur mu ya....mesela 6 ay bı yerde bır ay yok sonra tekrar baslıyosa sayılmıyomu bu...emın mısınız? rica etsem açıklar mısınız? es durumu ataması var yakınımında
Öyle değil. Ağustos atamalarında kılavuzda şu ifade geçer "30 Eylül itibariyle adaylığı kalkmış olanlar başvurabilir."Benim bildiğim 2014 eylülde atanan birinin stajerliği 2015 eylülde kalkar.
Günü gününe tam 1 yıl oluyordu.
1 ay yüzünden sen eş durumu isteyemiyor oluyorsun bu durumda.
Eşinin işi ne bilmiyorum.
Ama senin stajerliğinden dolayı yer değiştirememeni gerekçe göstererek o senin yanına eş özrü isteyebilir.
Öyle değil. Ağustos atamalarında kılavuzda şu ifade geçer "30 Eylül itibariyle adaylığı kalkmış olanlar başvurabilir."