2014 eylül gelinleri de buraya:))

e tabi canim kira olucagi icin biraz istekler sınırlı kalabiliyo ama sende icini istedgin gibi yaparsin ben 3+1 dusunuyorum guzel bulursam yoksa 2+1 olucak ev alinca anca buyuk olur mapalim gonlumuz buyuk olsun :)

Herkese merhaba,

Aralık ayında nişanımızı yaptık. Eylül ya da Ekim ayında düğünümüzü yapmak istiyoruz, ancak henüz evimizi almadığımız için tarih veya yer bakmaya başlayamadık. Evlendikten sonra Bodrum'a yerleşeceğiz o yüzden orada ev arıyoruz nişanlım ne zaman yer bakalım desem hallederiz,bakarız diyerek beni sinirlendiriyor

Yaklaşık 8 yıldır birlikteyiz o yüzden ufak tefek her şeyi aldım yalnızca elektrik süpürgesi ve blender kaldı bir de ev alındıktan sonra alınacaklar var tabi.:44:

Eylül için düğün yeri tutanlar nereleri, ne kadara tutular yazabilirler mi, biz yemekli düşünüyoruz ama fiyatların çok uçuk olmaması gerekiyor.

Şimdiden teşekkürler:)

kısmetse bende eylülde evlenicem kızlar... hayırlısı ıle..bu dönemlerde itiş kakış tartışma çok oluyor. en azından ben böyle şeyler yaşıyorum. bnm çeyizimin buyuk kısmı hazır.
nevresim takımı (6 tane)
pike takımı (3tane )
mısafir yemek takımı (bernardo rose garden)
günlük yemek takımı
misafir çatal bıçak takımı (hisar)
kahvaltı takımım( bernardo vintage time)
kaşıklık,peçetelik ( bernardo vintage time)
tencere seti (3 parça) (hisar,emsan,bide porselen çelik ürünü)
ütü(phılıps)
küçük ev aletleri
kristal setim (bernardo bridal gold)
saklama kaplarım, süzgeçlerim ,zeytinyağlıgım,sürahilerim,plastik namına hiçbirşey almadım hepsi tupperware
tost makınesi,kattle (korkmaz)
çamaşır mkainesi (simens)
bulaşık makinesi(simens)
ocak(simens)
lcd 21' inç tv
bü sürü ıvır zıvırım var. tepsiler,mumlar,bambu kaşıklar,çaybardakaları,kesme tahtası,,mutfak önlükleri vs vs aklıma gelmiyor daha

Canım tebrik ederim düğün nerde bilmiyorum ama benimki Antalya'da ına göre ornek vereyim.biz Eylül için ramada Hotel le anlaştık 35000 civarı tuttu 400 kişi civarında olacak

Canım tebrik ederim düğün nerde bilmiyorum ama benimki Antalya'da ına göre ornek vereyim.biz Eylül için ramada Hotel le anlaştık 35000 civarı tuttu 400 kişi civarında olacak

Tesekur ederim canım bende seni tebrik ederim evet nerde olduğunu yazmamışım düğünü istanbulda yapacagız kısmetse

ooo senin bişey kalmamış :) benimde ıvır zıvırım çok mutfakta özellikle alırken yaparken keyifle yaptımda nereye koyucam bilmiyorum el emeğinede bayılıyorum çoğu şeyi kendim yapmak istiyorum herşeyde anı olması dahada keyiflendiriyor beni :)

Amin inşallah Allah evlenmeye hazırlanan herkesin yardımcısı olsun

amin canım zorlu süreç çünkü maddi ve manevi olarak
Ben düğün salonu tercih ettim sıradan bir düğün salonu istemiyordum balo havasında asil duruşu olsun diyordum şans eseri biyer buldum maltepede 7 bin e anlaştık tabi kokteyl menü düşünüyorum ve ekstra benim ekleyeceğim bikaç meze var onlarda artı masraf tabi yemekli düşünmedim kokteyl daha havalı oluyor ve masa hiç boş kalmıyor dolu doluda yiyecekler oluyor ben ekstra koyduğum için tabağım biraz zengin

İstediğin gibi biryer bulmana sevindim canım:) nişanlımın ailesi içkili ve yemekli yapmak istiyor ben de bir düğüne o kadar para vermekten yana değilim o yüzden hem istedikleri gibi olcak hem şık hem de uygun bir yer bakıyorum. Yani hem karnım doysun hem pastam dursun gibi oluyor

Fiyatlar cok yuksek cıkarsa gunduz nikaha herkesi cagırıp gece yemege sınırlı kişi davet etmeyi düşünüyorum. Gerci bu benim fikrim damat bey ne der bilmiyorum:)))

Kendileri yemekli istiyorsa ozaman yapsınlar ama düğünde masrafı aza indirmek her zaman mantıklıdır çünkü zaten yeni evli çiftin illaki borcu olur ne kadar az olursa okadar planlı yaşamak kolay olur. Yemekli fiyatlarda gerçekten çok yüksek oluyor nerelerde düşünüyorsunuz

Bence de yapsınlar ama ne kadar olsa sonradan sıkıntısını bizde çekicez o yüzden çok uçmamak en mantıklısı. Anadolu yakasındaki yerlere bakıyoruz öncelikli olarak nakkaştepe bridge düşünüyoruz nişanda orda olmuştu ve cok begenmiştik ama düğün fiyatlarını daha öğrenmedik. ONUN DIşında fenerbahçe kulubu, kanlıca paysage, divan asia,marrrio gibi yerlerden fiyat aldım ama fiyatlar hep euro ve inanılmaz pahalı Bilmiyorum ne yapıcaz daha günümüzü de belirlemedik ekime kalmak istemiyordum ama kalcak gibi gözüküyor

Ben dediğin yerlerden fiyat aldım okadar uçukki duyduğunda şok olucaksın :) önceden ben seni hazırliyim duyacaklarına sonradan şaşırma :) e tabiki sıkıntıyı siz çekiceksiniz ne alemi varki ben evime balayına harcarım kendi keyfime harcarım herkesi memnun edemezsin çünkü he bu düğünümün kötü olucağı demek değil tabiki. Mesela kınayla ilgili yapmadığım plna kalmadı benimde biraz kınada çok masraf olucak ama her şey istediğim gibi olsun istiyorum ve farklı bir kına gecesi istiyorum

Hayirli olsun herkese. Dugun banada pahali geldi. Acikcasi o kadar parayi evime ya da balayina harcamayi tercih ettim. Balayinda donunce napariz diye dusunmek istemedim. Aksamustu nikahi yapip devaminda 75-100 kisilik bir yemek vermek istiyoruz. Bakalim kismet. Ara sira acaba dugunyapsak mi demiyor degilim ama dugun icinde borca girmek istemiyorum.

Ayrica cok heyecanliyim. Gelinligimi sectim 28 ocakta ilk provam var. 1-2 degisiklik olacak o kadar cok icime sinerek oldu

Gelinliğini secince bize de göster kuzum- ya kızlar bende çok para verdim düğünebiraz babama güvendim ne yalan söyleyim aksilik çıkarsa ona güvendim ama bilmiyorum nişanlım inş güzel işler alırda babama gerek kalmaz herkesin kendi tercihi önemli olan mutlu olmak-)))))

Fiyatlar gelmeye başladı, gerçekten başa çıkılacak gibi değil

Kınada nasıl birşey düşünüyorsun bana da fikir verir misin neler yapacaksın?

Fiyatlar gelmeye başladı, gerçekten başa çıkılacak gibi değil

Kınada nasıl birşey düşünüyorsun bana da fikir verir misin neler yapacaksın?

Canım düğünle basa çıkmak zordur bide yemekliyse hepten zor çok fazla oluyo çünkü.kına içinse ben kınamı otelde yapıcam 80-100 kişilik yemekli bi kına olacak kısmetse ben böle düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…