2014 eylül gelinleri de buraya:))

akşam özelden atabilirm canım resmimi hatta gelin çicegım ve bel kurdelam hazır :) gelinliğim işlemleri bitmedi ama cekıilmiş resmı var atacam sana bir fikir olur sanada

tamam canım merakla bkliyor olucam akşam

bu arada kızlar balayını ayarlamamışsınız ya, bodrum düşünrseniz thor otel var. biz balayı oteli bakınırken orayı çok beğenmiştik ancak eylülde soğuk olabilir düşüncesi ile çok istemedim bodrumu, çünkü çok üşüyen biriyim ben riske atmak istemedim.. eylül bodrumun en güzel zamanları diyorlar, eğer düşünürseniz o tarafı, bu otele bakın mutlaka derim

hemen bakıyorum fiyatları bakalım nasıl

Kızlar çoklu alıntı nasıl yapılıyor bilmiyorum o yuzden genel yazdım. Düğünden veya kınadan 1 hafta önce bronzlaştırıcı kremler var ya da mendiller onları kullanabilirsiniz. Ben bazen kullanıyorum. İşimi görüyor. Kullanmayı bırakınca yavas yavas geçiyor 1 hafta gibi sürede.

Daha önce hiç kullanmadım denemedim o yüzden bilmıyorum hangi marka kullanıyorsun

Öylemi gerçekten :) Nasıl gidiyor peki hazırlıklar. Sen hangi Şehirdesin ?

istanbuldayım benım hazırlıklar az kaldı evde noksan set ustu ocak halı perde bide banyo dolapı :) digerleri tamam gelinlik kuaförde tamam ama kına ve balayı belirsiz hala...senin nasıl gıdıyor tamamlandımı

200 lira verdik canım nikah memuruda gelince düğün salonuna 150 de ona vericez canım Maltepe belediyesi böyle Üsküdar ve Kadıköy belediyesi 600 liraymış şok olduk :)

Hadı ya Benjm ki Üsküdar Belediyesi ama bızım oda nikahı olacak yanı hafta içi bir gün

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hadı ya Benjm ki Üsküdar Belediyesi ama bızım oda nikahı olacak yanı hafta içi bir gün

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

normalde bende üsküdarda oturuyorumda düğün salonu maltepede olduğu için memurların gidiş bedeliymiş o seninki öyle olucaksa daha uygundur orda bi liste vardı çünküherşeyn parası ayrı

normalde bende üsküdarda oturuyorumda düğün salonu maltepede olduğu için memurların gidiş bedeliymiş o seninki öyle olucaksa daha uygundur orda bi liste vardı çünküherşeyn parası ayrı

Ben pendıkte oturuyorum üsküdara gelin gidiyorum yoksa sende üsküdardan maltepeye mi gelin gelıyorsn :)

benim iş yerimde kartalda ama ben hiç oralara gelmek istemıyorum çok zor geliyor bana nasıl alışacam

oralara alışınca zor olur tabi ama alışırsın canım bende bayılmıyorum maltepeyede işte mecbur olunca nişanlım önce uğurmumcuda oturalım dedide benim için hayatın sonu olurdu heralde :)
ben dış mekan çekimi için mihrabat korusunu düşünüyodum ücretliymiş 250 lira alıyolarmış delirmişler resmen bi korudan 250 lira alıyolar çok sinirlendim şuan nasıl paralı olur ya

ilk defa duydum bende şimdik senden

fethipaşa korusu var evimin dibinde mis gibi orda çektiricem sonrada beylerbeyine gider sahilde deniz ve boğaz manzaramıda çekerim şaşırmışlar zaten fotoğrafçıya nerdeyse okadar para veriyoruz yani

Evlenecek çiftlere Allah yardım etsin herkez bize zarar vermenin peşinde daha bir sürü noksan var yetişemiiyoruz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…