• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül gelinleri de buraya:))

Gelinlıkcim kaftan verecek ama acaba ondan önce bir elbise filan giysem mi
Ah o çeyiz bitmiyor zaten

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım görümcen hangisine gitti limaklardan?

bir de ben kına gecemde, kaftandan önce kırmızı abiye giyeceğim, daha sonra kına yakılırken kaftana geçeceğim kaftanı da kırmızı istiyorum :16::16:

canım görümcen hangisine gitti limaklardan?

bir de ben kına gecemde, kaftandan önce kırmızı abiye giyeceğim, daha sonra kına yakılırken kaftana geçeceğim kaftanı da kırmızı istiyorum :16::16:

canım valla kaç tane limak var bilmıyorum antalya kemer diye bılıyorum
kınadam bende abiye giymek istıyorum ama onuda begenip almak zaman :)

Gul um naptin? Banyo falan bitti mi. Hersey yolundadir umarim :16:

Canım acayip hızlı ilerliyoruz :))) dün beyaz eşyaları aldık arçelikten. Evin banyosu bitti parkelere geçilecek. Boya rengi seçildi boyaya başlayacaklar. Bir ay içinde ev hazır olur:32::32: geriye halılar perdeler evin aksesuarları ve benim çeyizimin ufak tefek ıvır zıvır mutfak eşyaları kaldı :)

Sende durum ne, neler yaptın bakalım

canım valla kaç tane limak var bilmıyorum antalya kemer diye bılıyorum
kınadam bende abiye giymek istıyorum ama onuda begenip almak zaman :)

alıcaz tabiki , zevkle alacağız inşallah:16:

diz hizasında almak mantıklımıdır acaba onu bilmiyorum? uzun elbiseyle oynamak biraz sıkıntı oluyo ya:1:

alıcaz tabiki , zevkle alacağız inşallah:16:

diz hizasında almak mantıklımıdır acaba onu bilmiyorum? uzun elbiseyle oynamak biraz sıkıntı oluyo ya:1:

hep uzun diye hayal etmiştim ama tabıkı diz hizasındada olabilir :) bide ben beyaz tenlıyım düğüne 1 ay kala solaryuma girmem gerekıyor yoksa gelinliğim kadar beyaz olacam :)

Canım acayip hızlı ilerliyoruz :))) dün beyaz eşyaları aldık arçelikten. Evin banyosu bitti parkelere geçilecek. Boya rengi seçildi boyaya başlayacaklar. Bir ay içinde ev hazır olur:32::32: geriye halılar perdeler evin aksesuarları ve benim çeyizimin ufak tefek ıvır zıvır mutfak eşyaları kaldı :)

Sende durum ne, neler yaptın bakalım

valla masallah diyorum evin hazır sayılır :)

hep uzun diye hayal etmiştim ama tabıkı diz hizasındada olabilir :) bide ben beyaz tenlıyım düğüne 1 ay kala solaryuma girmem gerekıyor yoksa gelinliğim kadar beyaz olacam :)

aslında ben de uzun istiyorum ama oynarken sıkıntı oluyor o yüzden kısa mı alsam acaba diyorum bilemiyorum açıkcası:26:

ben de beyaz tenliyim canım baya ama solaryuma girmem heralde ya, senin çok mu abartı duru solaryum olmasa? ben hiç düşünmemiştim bu fikri:26:

aslında ben de uzun istiyorum ama oynarken sıkıntı oluyor o yüzden kısa mı alsam acaba diyorum bilemiyorum açıkcası:26:

ben de beyaz tenliyim canım baya ama solaryuma girmem heralde ya, senin çok mu abartı duru solaryum olmasa? ben hiç düşünmemiştim bu fikri:26:

Gelinliğin üstü kalp yaka yanı biraz açık gibi zaten kollar acık bide yaza yanacak kollar kalan kısım beyaz olacak komık bir göruntu olur yani :)
o yuzde en ıyısı komple solaryuma girmek diye düşünüyorum.
kına kıyafti içinde uzun daha guzel gibi gelıyor

Gelinliğin üstü kalp yaka yanı biraz açık gibi zaten kollar acık bide yaza yanacak kollar kalan kısım beyaz olacak komık bir göruntu olur yani :)
o yuzde en ıyısı komple solaryuma girmek diye düşünüyorum.
kına kıyafti içinde uzun daha guzel gibi gelıyor

için nasıl rahat edecekse öyle yap canım:34:
ben nişan için uzun kırmızı balık model bir kıyafet denemiştim hatta nişanlım bayıldı bunu al dedi, anck kınada kırmızı giyeceğim dediğim için o elbiseyi almamıştım. çok şık duruyo uzun ama bakalım kısa modeller de deneyeceğim , içime sinen bulurum heralde askılı olacağı kesin de gerisine bakacağım:16:

gelinliğini ne zaman aldın canım? fotosu falan varmı?

için nasıl rahat edecekse öyle yap canım:34:
ben nişan için uzun kırmızı balık model bir kıyafet denemiştim hatta nişanlım bayıldı bunu al dedi, anck kınada kırmızı giyeceğim dediğim için o elbiseyi almamıştım. çok şık duruyo uzun ama bakalım kısa modeller de deneyeceğim , içime sinen bulurum heralde askılı olacağı kesin de gerisine bakacağım:16:

gelinliğini ne zaman aldın canım? fotosu falan varmı?

akşam özelden atabilirm canım resmimi hatta gelin çicegım ve bel kurdelam hazır :) gelinliğim işlemleri bitmedi ama cekıilmiş resmı var atacam sana bir fikir olur sanada

Sağol canım darısı sizlere :) mayıs sonu gibi tamamen hazır olacak inşallah. ama daha yapacak çok şey var gelinlik gibi :))

Amin canım benım evim hazır esyalarım geldı yerleşti tv makinelerim hepsi kuruldu :) sadece setüstü ocagım ve banyoda bir cok tadılat kaldı :))
gelinliğim hazır ama kınam yerim ve balayı için hiç gelişme yok :(

Amin canım benım evim hazır esyalarım geldı yerleşti tv makinelerim hepsi kuruldu :) sadece setüstü ocagım ve banyoda bir cok tadılat kaldı :))

ohoooo sen bugün olsa düğünün hemen evlenirsin o kadar hazırsın :) Balayında neden kararsızlık yaşıyorsunuz gideceğiniz yere mi karar veremediniz yoksa maddi açıdan pahalı mı oluyor? Canım erken rezervasyon olayı da bitti sanırım :/

ohoooo sen bugün olsa düğünün hemen evlenirsin o kadar hazırsın :) Balayında neden kararsızlık yaşıyorsunuz gideceğiniz yere mi karar veremediniz yoksa maddi açıdan pahalı mı oluyor? Canım erken rezervasyon olayı da bitti sanırım :/

evi erken hazırladık çünkü evimiz vardı hemen yerleştırdık ama galiba hata yaptık çünkü maddiyattan sıkıştık parayı hemen eşyalara verdik şimdi balayı için düşünüyoruz uygun yer bakıyoruz

Ben senin yerinde olsam Haziran'da evlenirim-;) saka bi yana bizimde balayı yok daha bakalım nolacak

Ben senin yerinde olsam Haziran'da evlenirim-;) saka bi yana bizimde balayı yok daha bakalım nolacak

Hafta sonu misafırım bile var :) evli arkadaslarımız var onla evimizi görmeye geliyor darsısı size insallah
aslında bodrumda uygun bir yer var gecen sene arkadaslarımız oraya balayına gıttı cok memlun kalmıslar http://www.livhotel.com.tr/ fiyatıda uygun sadece hotelde gece eglencesi yok yani sakin bir balayı içermek isteyenlere ideal :) hatta onlar bu sene tekrar gıtmek istıyor

Back