2014 eylül gelinleri de buraya:))

Nişanlınla konuşabilirsin bence daha iyi birlikte çıkın bakın beğendin sonra aıleler olacaksa alışverişde hıc uğraşmaz begendıgınız mağazaya gider alırsınız

ohoo kaç defa dedim ben karışmam konuş bizimkilerle napcaksanız yapın diyor başka bişi demiyor.. benim malzemeleri almaya bile binbir suratla götürdüm bide daha bugün işe başladı hiç hevesi yok bayadır bişey yapmaya beş parasız kaç aydır o yüzden onuda zorlayamıyorum... bakayım bu ayı bi atlatsın ondan sonra ancak kendine gelir.. herşey paraya bakıyor anacım bi yandan ev yapılıyor su gibi akıyo paralar o yüzden ailesi bişi demiyordur muhtemelen...

Kızlar yatak odası olarak klasik bir takım düşünüyorum. Cibinlikli olması ise hep hayalim:) bana önerebileceğiniz yerler var mı?

Bir de el yapımı çeyizlikler için Anadolu yakasında önerebileceğiniz yerler.. Benim tavsiye edebileceğim bir yer Altunizadede Erzurum sitesinde Anadolu Nakış ve Çeyiz evi, fiyatları biraz pahalı ama kızlar mükemmel el işleri var, çok sağlam ve kaliteli. Tavsiye olunur.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hoşgeldin cnm maddiyat olduktan sonra gerisi boş, hızlıca halledılıyor vallahi

Hoşbulduk canım sağol :) aynen öyle çok haklısın, hamdolsun maddi bir sıkıntım yok, Allah kimselere de vermesin herkese yardım etsin. Ama sadece nakit yetmiyor:) vakit de lazım. Bende de o çok az. Hem avukatlık stajı, hem yüksek lisans hem çeyiz işleri.. Dualarınızı bekliyorum.

ayy o cibinlik benimde hayalim ama yatak odam küçük biraz ona daha geniş oda gerek..

el işi çeyizlik bakılabilecek en iyi yerler kermesler bacım araştır nerde kermes varsa damlayın vallahi.. o kadar güzel işler o kadar iyi fiyatlarda oluyorki inanamassınız.. ben geçenlerde bi kermesten 4 liraya boncuklu oyalı tülbent 8 liraya iğne oyalı havlu buldum hemde çok tatlılar evde yığılmış halde olmasına rağmen aldım dayanamayıp...

Kızlar merhaba yeni katıldım aranıza :)
06.09.2014de dugunum.
Allah insallah hepimize hayirli , huzurlu yuvalar
Nasip eder .hepimize mutluluklar diliyorum:)
Eee konuya giriyorum
Nasi gidiyor hazirliklar:)

Aynen aynen, kesinlikle ferah bir yatak odası lazım. Benim henüz belli olmadığı için özgürce hayal kuruyorum ama bakalım realiteler bana ne getirecek bilmiyorum tabi.

Kermes olayı da mantıklıymış, haber gelirse koşuyoruz o zaman. Hayırlı huzurlu günlerde kullan hepsini canım, onlar eskisin siz eskimeyin:)

Heyecanlı yorucu güzel değişik😄

Ay canım sen avukat mısın nişanlımda avukat😄

İşsizlik derdi cok kötü Benjm nişanlımda 3 aya yakın işsiz kaldı tek çalışan bendim cok zorlandık oda daha yeni başladı işe Allah yardımcımız olsun hersey para hersey

ayy Allah razı olsun canımm cümlemize inşallah nasip etsin rabbim cicilerimizi güzel güzel kullanmayı, bi ömür mutlu olmayı...

İşsizlik derdi cok kötü Benjm nişanlımda 3 aya yakın işsiz kaldı tek çalışan bendim cok zorlandık oda daha yeni başladı işe Allah yardımcımız olsun hersey para hersey

aynen öyle herşey herşey para.. bide erkeklerde işsizlik durumu dahada zor kendini baya ezik hissediyor adamlar o kadar kötü oluyoki bişi yapamıyosun bi yere gidiyosun iki çay içmeye diye adam elini cebine atsa sen kötü hissediyosun zaten cebinde nesi var diye ben ısmarlıyım desen adam inciniyor.. Allahım hayırlı işler versin hepsine...

beni de aranıza alın ben de 20 eylül gelini olucam kısmetse :)
her şeyi kendimiz yapıyoruz masraf olarak; yavaş yavaş hazırlıyorum gerekenleri. yeni nişanlandığımız için büyük şeylere giremedik daha :)
ortada gelinlik-damatlık- beyaz eşya- mobilyalar vs yok yani :) sadece düğün mekanını tuttuk, nikah tarihini aldık, balayını ve uçak biletini aldık

Amın canım Allah I'm önce sağlık sonra hayırlı işler kazançlar versın.borclar bırıkıyor bakalkm daha neler çıkacak

hoşgeldiin :) valla biz iki senedir nişanlıyız daha saydıklarından hiç biri yok bi tek salon tutuldu oda taaa ekim ayında mecburi olarak yoksa zor bulunur burda salon.. olsun herşey zamanla olur yavaş yavaş hallolur herşey beraber olduktan sonra ufak tefek eksikler evlenincede hallolur yeterki kavuşalımda sevdiceklerimize

Amın canım Allah I'm önce sağlık sonra hayırlı işler kazançlar versın.borclar bırıkıyor bakalkm daha neler çıkacak

aamiin.. Allah yuva kurana yardım edermiş kuzum çok şükür halimize beterin beteri var borçlada olsa kurabilelimde yuvamızı.. hem borç yiğidin kamçısıdır demişler daha hırslı çalışırız dört elle sarılırız işimize ekmeğimize... :)

Canim fotograflarina bak begenirsen anlas sonucta bi kere evleniyoruz butcemize gore en iyisi neyse onu secicez elbet. Tum gun 300 alana dikkat et gunun berbat olmasin sonra bi de ben bir suru gorusme yaptim albumsuz 350 diyen bir kadin da vardi ama guvenemedim simdi buyuk gunu bekliyorum cok umutluyum vallahi darisi hepimizin basina

20 Eylül diye düşünüyoruz tatlım.Henüz gün almadık.Haziranda sözlenicez daha :) Söz ve düğün arası kısa olacağı için ben herseye bakıyorum şimdiden :) Snn ne zaman hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…