2014 eylül gelinleri de buraya:))

GALİBA BUTUN İŞLERİ BITIRIP SON 3 AY KEYFIMIZE BAKACAZ :) BAYA BAYA HALLEDIYORUZ İŞLERİMİZİ DAVETİYE SORUNUNU HALLEDENLER BİLE VAR :)

Ben su anda rahatim mobilyalari aldik beyaz esyalari televizyon gelinlik cogu sey tamam beni geren tek sey evin teslimati konutlardan ev almislar evin teslim suresi gecti hala bitmedi. Ayrica ev bittilten sonra evde yapilicaklar var o yuzden son aylarda rahat olamicagim icin simdide fazla sıkıntı yapmamaya calisiyorum

850 tl ye fotografci bulan arkadaslari ayakta alkisliyorum:) ben istanbuldayim ve daha 1.500un altinda bir yer bulamadim kafayi yemek uzereyim!!! Fotograf isini halletmeden obur islere bakmak istemiyorum kafam allakbullak oldu.

850 tl ye fotografci bulan arkadaslari ayakta alkisliyorum:) ben istanbuldayim ve daha 1.500un altinda bir yer bulamadim kafayi yemek uzereyim!!! Fotograf isini halletmeden obur islere bakmak istemiyorum kafam allakbullak oldu.

hangi bölgedesin benım fotografcım 650 tl istersen bak bence gayet iyi yani öyle aşırı bir beklentın yoksa ilgini çekebilir

teslimat tarıhı geçti yani peki nezaman teslim bilgi vermedıler mi

Kizlar aklima geldi. Fotografciniza sorun fotograf cekimleri sirasinda video cekimi var mi? Ben bi kac kiside gordum cekimlerde video cekimde yapiyolar ayriyetten muzikli kisa film gibi cok guzel oluyo hemde eglenceli gorunuyo. Oyle bisey yapiyolarsa cekimlerde eglenerek butun stresinizi nikah ve dugun oncesi uzerinizden atarsiniz

bılıyorum ben o kliplere bayılıyorum yaa bizimkilerde yapıcak ve çook heyecanlıyım

hoşgeldin cnm maddiyat olduktan sonra gerisi boş, hızlıca halledılıyor vallahi

hoşgeldin cnm maddiyat olduktan sonra gerisi boş, hızlıca halledılıyor vallahi

ay valla öyle herşey maddiyat
ben bugün bir arkadaşımın arkadaşıyla görüştüm fotoğraf çekimi için kuaförden düğüne çekerim 300 lira dedi albümüde ozalitçide yaptırırsın dedi onuda düşünüyorum şuan diğer adam sadece 2 saat çekicek oda albümsüz 350 yapıyo

düşünülecek yapılacak yetiştirilecek öyle çok şey varki acaba nerden başlasam diyor insan.. ya ben ne davetiye baktım ne nikah şekeri ne fotoğrafçı ne mobilya ne gelinlik.. hala erken diyor bizimkiler ben mi çok acele ediyorum diyorum ama acaba öylemi.. :26: uff yaa artık herşeyim hazır olsun kafam rahat olsun istiyorum.. hem hazır vakit varken aceleye gelmesin herşey içime sinsinde istiyorum.. bizimkiler istiyorki hepberaber çıkılsın bi seferde beğenilsin alınsın dönülsün bi günde.. ben öyle bişi beğenememki misal kaç haftadır bi avm ye gidip gidip geliyorum beğendiğim malzemeyi araştırıyorum işte bunu bunu alayım bu güzel bundan vazgeçeyim derken gittim dün aldım ıvır zıvır beğendiklerimi.. süpürgemden tost makineme uyku setimden minik tencerelerime 10 parça seri yaptım aldım çıktım dükkandan içim rahat hepsi içime sindi neden çünkü 20 defa gidip baktım alcağım malzemeye bide artık herkes tanıdı orda beni sağlam indirimde aldım... yarın kayınvalidemler gelcek çıtlatsam mı ki azcık anne biz ne zaman bişiler bakmaya gitcez diye en azından bakalım ne var ne yok desem :26: tek gidip bakardım ama bizimkiler yollamıyor işte ayıp olurmuş öyle kafama göre iş yapmış gibi olurmuşum...

pendikte aydın taner saç makyaj manıkur pedikur kısaca gerekli olan hersey ama benım gelinliğinden aydın tanerden olduğu için indirimli fiyat güya

bende bir yere sordum kına ve gelin saçı makyaj jdahil için 600 dedi ama detayları konuşmadım manikür gibi :)

Nişanlınla konuşabilirsin bence daha iyi birlikte çıkın bakın beğendin sonra aıleler olacaksa alışverişde hıc uğraşmaz begendıgınız mağazaya gider alırsınız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…