• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül gelinleri de buraya:))

Hoş geldin aramızaaaa :) yapılacak daha çok şey var hızlanmalısın bence :52: Eylülün kaçında düğünün

Son on günü için karar verdik ama tarih almadık. Hoşbuldum:) şimdilik günlük kahvaltı takımı, 4 günlük nevresim takımı, 4 de özel günlerde kullanılabilecek el işi nevresim takımı, bornoz takımı alabildim. Zaman sıkıntım oluyor biraz bir de bu işleri pek bilmiyorum annemden de uzaktayım ki kendisi rahatsız bana yardım edebilecek halde değil maalesef. İstanbulda yemek takımı için önerebileceğiniz çeşidi bol olan bir yer var mı. Jumbo, mikasa moor, bernardo, esse, nişantaşı cemile hepsine baktım ama ne bileyim istediğim şeyi bulamadım :( çeşit bol olsun istiyorum. Aryıldız tarzıma daha çok hitap ediyor galiba... Daha evimiz belli değil bilmiyorum yetiştirebiliriz inşallah..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son on günü için karar verdik ama tarih almadık. Hoşbuldum:) şimdilik günlük kahvaltı takımı, 4 günlük nevresim takımı, 4 de özel günlerde kullanılabilecek el işi nevresim takımı, bornoz takımı alabildim. Zaman sıkıntım oluyor biraz bir de bu işleri pek bilmiyorum annemden de uzaktayım ki kendisi rahatsız bana yardım edebilecek halde değil maalesef. İstanbulda yemek takımı için önerebileceğiniz çeşidi bol olan bir yer var mı. Jumbo, mikasa moor, bernardo, esse, nişantaşı cemile hepsine baktım ama ne bileyim istediğim şeyi bulamadım :( çeşit bol olsun istiyorum. Aryıldız tarzıma daha çok hitap ediyor galiba... Daha evimiz belli değil bilmiyorum yetiştirebiliriz inşallah..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yetiştirirsin canım, evlenenlere herkes yardım eder zaten, yalnız olmazsın bence. Benim de sadece haftasonlarım var elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum, annem de çalışıyor yardım edemiyor allahtan teyzem var da onla koşturuyorum.
Canım ben yemek takımımı karacadan aldım. Çelik tenceresi, çatal bıçak takımı ve kahvaltı takımı içinde pakat halindeydi. Cevahir, forum gibi büyük avm lere bakabilirsin oralarda mağazaları oluyor.

ya bende tam bu konu hakkında bişey yazıcaktım bende sordum benim kuaföre çok pahalı diye dert yanıyodum 850 gelinbaşı yapıyo sadece makyajda sanırım 300 falan yani çok tutuyo ama yapıcak bişey yok sonuçta

yuh diyorum başka da birşey diyemiyorum. Resmen gelin damat olunca yolunacak kaz gözüyle bakıyorlar bize. Bu fiyat ne böyle ya sanki ömür boyu bozulmayacak saç makyaj yapıyorlar.

ya bende tam bu konu hakkında bişey yazıcaktım bende sordum benim kuaföre çok pahalı diye dert yanıyodum 850 gelinbaşı yapıyo sadece makyajda sanırım 300 falan yani çok tutuyo ama yapıcak bişey yok sonuçta

Kuzum durum müsaitse ver ama seni çok sarsacaksa verme bosver durumuna bağlı yani canım sonuçta 5000 e de sac yapan yer var gördüm bunu yani

Aman allahım bu fiyatlar ne soz mı gideceksiniz onlar mı gelecekler? Makyaj için 2500 isteyen vardı esasında şaşırmamak lazım. Ama fiyatları duyunca insan ister istemez bir şoka giriyor.

Son düzenleme:
O kadar pahalı mı yaa :53: bana burda 250-300 lira çok geliyodu sizin fiyatları okuyunca çok uygun geldi bana. Bi de ben burda nişanda saç makyaj takma tırnak taktırdım french yaptırdım 150 lira verdik

Son düzenleme:
Birçok adetimiz evlenen çiftlere yardımcı olunsun diye çıkmıştır. Mesela düğün eski zamanda taşıma araçları çok olmadığı için at arabası vs olanlar olmayanlara yardım ederlermiş çeyiz götürürsen. Çok yol gidildiği için hem teşekkür hemde karın doyurmak için yemek yapılıp verilirmiş. Zamanla kız alma çeyiz götürme ve düğün yemeği olarak değişmiş bol değişiklik olunca tabii evlenen çifti sanki az masrafı varmış gibi yolmaya başlanmış. Çok ilginç ve garip. Hem bazı adetler hemde yolanlar

Birçok adetimiz evlenen çiftlere yardımcı olunsun diye çıkmıştır. Mesela düğün eski zamanda taşıma araçları çok olmadığı için at arabası vs olanlar olmayanlara yardım ederlermiş çeyiz götürürsen. Çok yol gidildiği için hem teşekkür hemde karın doyurmak için yemek yapılıp verilirmiş. Zamanla kız alma çeyiz götürme ve düğün yemeği olarak değişmiş bol değişiklik olunca tabii evlenen çifti sanki az masrafı varmış gibi yolmaya başlanmış. Çok ilginç ve garip. Hem bazı adetler hemde yolanlar

Neler neler yapiliyo sadece yemek olsa iyi bi de bazilari icki sofrasi kurduruyo su gibi icki gidiyo. İckiye verilen binlerce liraya yazik :50:

Neler neler yapiliyo sadece yemek olsa iyi bi de bazilari icki sofrasi kurduruyo su gibi icki gidiyo. İckiye verilen binlerce liraya yazik :50:

Eger düğün yapıyor olsaydım bende içkiliyi tercih edecektim. Düğün yapabilecek olana adam başı fazladan 20 tl vermek koymaz diye düşünüyorum. Benim bahsettiğim yemeğin içkili yada içkisiz olması değil. Genel anlamda bizden fazlasıyla alınan para. Bu durumda içkili yada içkisiz farketmiyor benim için. Ikiside aynı

Son düzenleme:
Eger düğün yapıyor olsaydım bende içkiliyi tercih edecektim. Düğün yapabilecek olana adambaşı fazladan 20 tl vermek koymaz diye düşünüyorum. Benim bahsettiğim içkili yada içkisinde yemeğe verilen para değil. Genel anlamda bizden fazlasıyla alınan para. Bu durumda içkili yada içkisiz farketmiyor benim için.

Hee yok canim bizim burda gelin almadan once eglence yapiyolar koy dugunu adini altinda adamlar yiyo iciyo kadinlara bisey yok sacma sacma isler ben o bakimdan dedim yani oyle olucagina yemekli dugun olsun daha iyi. Bizde sadece nikah yapicaz dugun yapmicaz

Hee yok canim bizim burda gelin almadan once eglence yapiyolar koy dugunu adini altinda adamlar yiyo iciyo kadinlara bisey yok sacma sacma isler ben o bakimdan dedim yani oyle olucagina yemekli dugun olsun daha iyi. Bizde sadece nikah yapicaz dugun yapmicaz

Trakyalı mısın?

selam kızçeler napıyonuz.. kuaför meselesini konuşuyorsunuz sanırım.. ayy bende bi gideyim konuşayım iyisimi... nişanda gittiğim kuaföre gitcem vallahi öle çok büyük bi kuaför değil minnak bi yer ama on numarada baş yapıyor hani bakayım kaç dicek.. birde uyarı yapayım size başı güzel gösteren kuaförden çok kullanacağınız aksesuarlar o yüzden gelinlikçinizle iyi anlaşın güzel bişi ayarlasın..

selam kızçeler napıyonuz.. kuaför meselesini konuşuyorsunuz sanırım.. ayy bende bi gideyim konuşayım iyisimi... nişanda gittiğim kuaföre gitcem vallahi öle çok büyük bi kuaför değil minnak bi yer ama on numarada baş yapıyor hani bakayım kaç dicek.. birde uyarı yapayım size başı güzel gösteren kuaförden çok kullanacağınız aksesuarlar o yüzden gelinlikçinizle iyi anlaşın güzel bişi ayarlasın..

Selam :3: ben henuz kuaforle konusmadim ama internetten gelin basi 200-250 makyaj 30 lira porselen makyaj 75 lira diye yaziyodu

Back