2014 eylül gelinleri de buraya:))

bende bi bakiyim ona canım bende evlilik sandalına baktımda pahalı dedi biraz onun çekimide başka kendi konsptleri var

beyaz studyo ya baktım bı umutta beğenmedim pek ben tercih meselesi tabı de cok standart gibi sanki şuan aynı anda 7 fotografcıyla gorusuyorum 2 si buyuk ıhtımal biri şehir dısında bırı ıstanbulda ıstanbuldakıyle anlaşıcam eğer musaıtse bızım gün, hadi hayırlısı

Evet canim tercih meselesi bn daha hic bakmadim mesela hahah napicam bilmiyorum iyi haberlerini bekliyoruz canimm

ya lütfen öyle olsun ya zaman yaklaştıkça biyandan içim rahatlıo bi yandan daralıorum

ya neden daralıyorsun kendi kendini telkin etmelisin yoksa düğün günü düşüp bayılırsın heyecandan :) ben en ufak bi olumsuzlukta bile morali bozulan biriyim ama nedense şu son günlerde bi pozitiflik var üstümde hadi hayırlısı

ya cnm haklısın bende öyle dıorum içimden ama ıkımızde çok inatcıyız erkek zihnıyetı ılgılenmıoda hıc bısıyle hep ben yapıyorum neyse daha var zaman dimi ayarlarız

evet :) ögleden sonra işden izin alıp gidecem esyalarım kururken orda olmam gerekli...sizde artık ev bakmaya baslayın bence
benım tv ve camasır makinem kaldı bide halılarım ama sankı daha cok sey noksanmış gıbı gelıyor eşyalar kurulunca yavas yavas göturecem ne noksan ozman daha iyi anlarım herhalde

Aynen oyle daha belli olur bn hali ve perdeleri ev belli olunca alicam

ya cnm haklısın bende öyle dıorum içimden ama ıkımızde çok inatcıyız erkek zihnıyetı ılgılenmıoda hıc bısıyle hep ben yapıyorum neyse daha var zaman dimi ayarlarız

ayarlarız tabi ya daha zamanımız var, önümüzde kocaaaa bir yaz var ( böyle diyince zaman çokmuş gibi geliyor :) ). Tüm erkekler aynı mı olur yaaa benimki de bana bırakıyor herşeyi. çobauk sıkılıyor, gezip dolaşmamız lazım bazı eşyalar için ama bu onu boğuyor resmen. Alıştım nerdeyse bu haline. Onlarla biz aynı olamıyoruz işte. Ayrıntılarla uğralmak istemiyor beyefendiler

Gül'üm yanlız deilsin bi tane de bende var ondan şu kuaforu halledeydık iyiydi

hepsi aynı ki :) bazen hoşuma gitmiyor değil dir dir eden yok kendimce gönlümce alışveriş yapıyorum :)

Kızlar mobilya gelinlik vs gibi almanız gerekenleri aldigsanız makyöz kuaför her türlü bukunur içiniz rahat olsun

beyaz eşya gelinlik halı perde ıvır zıvır eksiklerim var benim daha :/

Nerde yapacagımı bılmıyorum annem ve nişamlım bahcede yapalım dıyor bu arada bizim bahce musaıt bızım mahalede herkez kapının önunde yapar genelde ama benim içime sınmıyor sankı bır cafe fılan mı tutsam o zamanda tekrar otobus tutmam gereklı acıkcası maliyet cok gelecek gıbı

Canım bahçeniz müsaitse neden orda olmasını istemiyorsun? Kır düğüğünü gibi düşün, ne güzel açık hava sıcaktan bunalmıycak kimse. ama kötü yanı şu olabilir çok kalabalıksa sokağa taşar ve gece 11 den sonra sıkıntı olabilir. Rahatsızlık vermek anlamında.

evet canım benım düşüncemde o sıkıntı yaşamak izin almak gerekıyormus o sorun degıl ama işte kalabalık kim var kım yok bellı degıl kavga olur tartısma olur mahalle genclıgı fılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…