- Konu Sahibi Dentistanbul
-
bende bi bakiyim ona canım bende evlilik sandalına baktımda pahalı dedi biraz onun çekimide başka kendi konsptleri var
beyaz studyo ya baktım bı umutta beğenmedim pek ben tercih meselesi tabı de cok standart gibi sankişuan aynı anda 7 fotografcıyla gorusuyorum 2 si buyuk ıhtımal biri şehir dısında bırı ıstanbulda ıstanbuldakıyle anlaşıcam eğer musaıtse bızım gün, hadi hayırlısı
Ya bende aynı durudayım dıyorum bende mı var anormalllikçok heyecanlıyım ve hiç bişey yetişmiycek gibi gelio
yetişecek herşey, süper bir düğün olacak, çok güzel olacak herşeyyyyybir an önce o gün gelsin
ya lütfen öyle olsun ya zaman yaklaştıkça biyandan içim rahatlıo bi yandan daralıorum
ya neden daralıyorsun kendi kendini telkin etmelisin yoksa düğün günü düşüp bayılırsın heyecandan:) ben en ufak bi olumsuzlukta bile morali bozulan biriyim ama nedense şu son günlerde bi pozitiflik var üstümde hadi hayırlısı
ohhhh süper canımmm nasılda heyecan vardır alınan eşyaları görmek beni çok mutlu ediyo :)
Benimde son eksikler misafir çatal bıçağı ve cezvemdi onlarıda tamamladım herşeyim tam sanırım aklıma eksik gelmiyor :)
sadece artık ev bulmak lazım bakmıyoruz hiç sonra sıkışıcaz gibi hissediyorum
evet :) ögleden sonra işden izin alıp gidecem esyalarım kururken orda olmam gerekli...sizde artık ev bakmaya baslayın bence
benım tv ve camasır makinem kaldı bide halılarım ama sankı daha cok sey noksanmış gıbı gelıyor eşyalar kurulunca yavas yavas göturecem ne noksan ozman daha iyi anlarım herhalde
Aynen oyle daha belli olur bn hali ve perdeleri ev belli olunca alicam
ya cnm haklısın bende öyle dıorum içimden ama ıkımızde çok inatcıyız erkek zihnıyetı ılgılenmıoda hıc bısıyle hep ben yapıyorumneyse daha var zaman dimi ayarlarız
ayarlarız tabi ya daha zamanımız var, önümüzde kocaaaa bir yaz var ( böyle diyince zaman çokmuş gibi geliyor :) ). Tüm erkekler aynı mı olur yaaa benimki de bana bırakıyor herşeyi. çobauk sıkılıyor, gezip dolaşmamız lazım bazı eşyalar için ama bu onu boğuyor resmen.Alıştım nerdeyse bu haline. Onlarla biz aynı olamıyoruz işte. Ayrıntılarla uğralmak istemiyor beyefendiler
Gül'üm yanlız deilsin bi tane de bende var ondanşu kuaforu halledeydık iyiydi
hepsi aynı ki :) bazen hoşuma gitmiyor değil dir dir eden yok kendimce gönlümce alışveriş yapıyorum :)
Kızlar mobilya gelinlik vs gibi almanız gerekenleri aldigsanız makyöz kuaför her türlü bukunur içiniz rahat olsun
selammm:)))
eylülde düğün planlayıp da şmdiden hiçbişeyi hazır olmayan var mıdır benm gibi? bu durum normal midir:):18:
Kızlar ben hala kına konusunda karar veremedım tek ben mı kaldım kararsız olan
Nerde yapacagımı bılmıyorum annem ve nişamlım bahcede yapalım dıyor bu arada bizim bahce musaıt bızım mahalede herkez kapının önunde yapar genelde ama benim içime sınmıyor sankı bır cafe fılan mı tutsam o zamanda tekrar otobus tutmam gereklı acıkcası maliyet cok gelecek gıbı
Canım bahçeniz müsaitse neden orda olmasını istemiyorsun? Kır düğüğünü gibi düşün, ne güzel açık hava sıcaktan bunalmıycak kimse. ama kötü yanı şu olabilir çok kalabalıksa sokağa taşar ve gece 11 den sonra sıkıntı olabilir. Rahatsızlık vermek anlamında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?