• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül gelinleri de buraya:))

selam kızlarrr:3: benide alın aranıza 27 eylül benimkide :) benim düğün salonum kına yerim hazır bitek :( gelinlik, damatlık, eşyalar, saç, makyaj,:16: foto daha onlara girmedim :) hayırlısı olsun hepimiz için :34:
hoş geldinnnn :) çok telaşlı gördüm seni :P
bnm de gelinlik damatlık saç makyaj belli değil, bi tek fotoğrafçı tamam :)
Iki bekar abım var evın tek kızı en küçügü benım abımler daha şimdiden basladı nasıl gidecen bizi bırakıp demeye :(
gelin bu hem aglar hem gideriz artık
:14::14::14::14::14::14::14:

Hayırlı olsun canım benım :) eşyalar için artık bakıb derim ben

sağol canım :) eşyalara ev tutunca bakmaya başlicaz ben ankaradan istanbula gelin gidicem gibi gözüküyor nişanlımın tayini çıkmazsa :( mayısta belli olcak oda : (ama düğünüm ankarada olucak filan biraz karışık durumlarım. balayı işinide hallettik yazmayı unutmuşum Antalya belek alva donna exlusive hotel :16::32::21:

hoş geldinnnn :) çok telaşlı gördüm seni :P
bnm de gelinlik damatlık saç makyaj belli değil, bi tek fotoğrafçı tamam :)

:14::14::14::14::14::14::14:

hoşbulduk canım :) ne güzel fotoğrafçını belirlemişssin :) ben birkaç yerden fiyat aldım bin tlden aşağı yok oda dış çekim düğün hikayesi bile değil :(
istanbula gelirsem eğer istanbulda çektirmek istiyorum fotolarımı :1:

hoşbulduk canım :) ne güzel fotoğrafçını belirlemişssin :) ben birkaç yerden fiyat aldım bin tlden aşağı yok oda dış çekim düğün hikayesi bile değil :(

ben fotografcı ile 2 ay önce anlastım :) o yuzden baya uygun oldu kiş fiyatından faydalandık

sağol canım :) eşyalara ev tutunca bakmaya başlicaz ben ankaradan istanbula gelin gidicem gibi gözüküyor nişanlımın tayini çıkmazsa :( mayısta belli olcak oda : (ama düğünüm ankarada olucak filan biraz karışık durumlarım. balayı işinide hallettik yazmayı unutmuşum Antalya belek alva donna exlusive hotel :16::32::21:

balayı için karar veremdık cok kararsız kaldık :(

fotografçı dış mekan dimi nerde cekılecek peki

evet canım sış mekan olacak, kuaförden başlayıp düğünden yarımsaat önce bitirecek. ama mekan olarak çok fikrim yok. Çamlıca tepesini düşünüyordum ama bir de fotoğrafçıyla konuştuktan sonra netleştiririm diye düşünüyorum.

Fotoğrafçılar çok pahalı gerçekten :( ben 800 tl ye anlaştım. 2+1 albüm verecek bi de kuaförden başlayıp kız evinden gelin alma olayından sonra son bulacak.

Fotoğrafçılar çok pahalı gerçekten :( ben 800 tl ye anlaştım. 2+1 albüm verecek bi de kuaförden başlayıp kız evinden gelin alma olayından sonra son bulacak.

bende 650 tl anlastık bızımde 2+1 yanında buyuk resım tablomuz var bide diger fotofragcılar orjınal resım cd sı vermıyordu bu bızım anlaştıgımız cektıgı butun resımlerı cıkarta bilmemiz için orjınal hallerını verecek

bende 650 tl anlastık bızımde 2+1 yanında buyuk resım tablomuz var bide diger fotofragcılar orjınal resım cd sı vermıyordu bu bızım anlaştıgımız cektıgı butun resımlerı cıkarta bilmemiz için orjınal hallerını verecek

gayet uyguna anlaşmışsın canım süper. fotoğrafçının adı ne

bende bi bakiyim ona canım bende evlilik sandalına baktımda pahalı dedi biraz onun çekimide başka kendi konsptleri var

Ben beğendim fotoğrafçıyı bak Bencede sukur kuaför işinide hallettim biraz tuzlu olacak ama işimi sansa bırakmak istemedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba kızlar bugun evınmım eşyaları geliyor :) çok mutluyum :16:

ohhhh süper canımmm nasılda heyecan vardır alınan eşyaları görmek beni çok mutlu ediyo :) :16:
Benimde son eksikler misafir çatal bıçağı ve cezvemdi onlarıda tamamladım herşeyim tam sanırım aklıma eksik gelmiyor :)
sadece artık ev bulmak lazım bakmıyoruz hiç sonra sıkışıcaz gibi hissediyorum :52::52:

Back