- 18 Kasım 2013
- 477
- 131
- 73
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
hoş geldinnnn :) çok telaşlı gördüm seniselam kızlarrrbenide alın aranıza 27 eylül benimkide :) benim düğün salonum kına yerim hazır bitek gelinlik, damatlık, eşyalar, saç, makyaj, foto daha onlara girmedim :) hayırlısı olsun hepimiz için
Iki bekar abım var evın tek kızı en küçügü benım abımler daha şimdiden basladı nasıl gidecen bizi bırakıp demeye
gelin bu hem aglar hem gideriz artık
hoş geldinnnn :) çok telaşlı gördüm seni
bnm de gelinlik damatlık saç makyaj belli değil, bi tek fotoğrafçı tamam :)
Hayırlı olsun canım benım :) eşyalar için artık bakıb derim ben
hoş geldinnnn :) çok telaşlı gördüm seni
bnm de gelinlik damatlık saç makyaj belli değil, bi tek fotoğrafçı tamam :)
hoşbulduk canım :) ne güzel fotoğrafçını belirlemişssin :) ben birkaç yerden fiyat aldım bin tlden aşağı yok oda dış çekim düğün hikayesi bile değil
istanbula gelirsem eğer istanbulda çektirmek istiyorum fotolarımı
sağol canım :) eşyalara ev tutunca bakmaya başlicaz ben ankaradan istanbula gelin gidicem gibi gözüküyor nişanlımın tayini çıkmazsamayısta belli olcak oda : (ama düğünüm ankarada olucak filan biraz karışık durumlarım. balayı işinide hallettik yazmayı unutmuşum Antalya belek alva donna exlusive hotel
fotografçı dış mekan dimi nerde cekılecek peki
hoşbulduk canım :) ne güzel fotoğrafçını belirlemişssin :) ben birkaç yerden fiyat aldım bin tlden aşağı yok oda dış çekim düğün hikayesi bile değil
istanbula gelirsem eğer istanbulda çektirmek istiyorum fotolarımı
Fotoğrafçılar çok pahalı gerçektenben 800 tl ye anlaştım. 2+1 albüm verecek bi de kuaförden başlayıp kız evinden gelin alma olayından sonra son bulacak.
bende 650 tl anlastık bızımde 2+1 yanında buyuk resım tablomuz var bide diger fotofragcılar orjınal resım cd sı vermıyordu bu bızım anlaştıgımız cektıgı butun resımlerı cıkarta bilmemiz için orjınal hallerını verecek
gayet uyguna anlaşmışsın canım süper. fotoğrafçının adı ne
pendik beyaz stuadyo diye canım pendikte yani
Hayırlı olsun canım. Ben şimdiden çooook heyecanlanmaya başladım bile
pendik beyaz stuadyo diye canım pendikte yani
bende bi bakiyim ona canım bende evlilik sandalına baktımda pahalı dedi biraz onun çekimide başka kendi konsptleri var
Canım bizim balayı italya olacak ya sanki sizde yurtdışı düşünüyodunuz demi
Doracım siz turla mı gideceksiniz tek başınıza mı
merhaba kızlar bugun evınmım eşyaları geliyor :) çok mutluyum
Hayırlı olsun canım. Ben şimdiden çooook heyecanlanmaya başladım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?