• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül gelinleri de buraya:))

tüm mutfak eşyalarımı eve yerleştirirken yıkayacagım belki bi de havluları yıkarım hav vermesin diye.

Kizlar aranizda ikamet ettigi bolgeden baska bi belediyede nikah yapicak olan var mi? Biz istanbuldayiz ama ikamet ettigimiz bolgeden baska bir belediyede nikah kiymak istiyoruz. Gorustuk ama once ikamet ettiginiz bolgeye basvurmaniz gerek dediler. Biri beni aydinlatsin nasil olucak:(

biz gün alırken baska bir çıft vardı onların düğün şişlide olacaktı. ikamet ettiğiniz belediyeye gidip biz başka yerde evlenicez diyorsun onlar sanırım normal işlemleri yapıyorlar. ardından sana izin belgesi veriyorlar o belge ile gidip nikahının olacagı belediyeye gidiyorsun.

sen herseyini hazırlayıp belediyene git onlar hemen hallediyorlar.

Beyenmek ne demek bayildim okadar cok dusundumki neresi olur diye artik aklim durmustu bugun gidiyorum gorusmeye bakalim hayirlisi ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayırlısı olsun canım sonucu bildir bizede

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Olmadi orasi cok kucukmus :( insallah bulurum en kisa zamanda uygun biyer kizlar ;((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benjm akılla ihtiyacım var kızlar 23 nisanda eve eşyalarım geliyor acaba bende ceyızımı göturup yerleştıreyım mı yoksa daha erken mı :17:

benjm akılla ihtiyacım var kızlar 23 nisanda eve eşyalarım geliyor acaba bende ceyızımı göturup yerleştıreyım mı yoksa daha erken mı :17:

Benim mobilyalarım geldikten sonra beklemeyin çeyizime göturcem ama yerleştirme yapmıcam. Durduk yere tozlanıyorlar çünkü. Daha sonra yıkayıp yerleştircem.

Benim mobilyalarım geldikten sonra beklemeyin çeyizime göturcem ama yerleştirme yapmıcam. Durduk yere tozlanıyorlar çünkü. Daha sonra yıkayıp yerleştircem.

O kadar mutfak eşyası nasıl yıkanacak :(

;) gene bile zor olacak gibi gelıyor bana

valla banada çok zor geliyor ama bi şekilde halledicez
annem şimdiden bazı şeyleri yıkayalım kolileyelim diyo büyük eşyaları ama hiç bir girişimde bulunmuyoruz :) sonra düşündük koli içinde dura dura yine tozlanır en iyisi yıkamamak :))

Hala kararsız beklıyoruz onu düşünecek sıra gelmiyor ki :))) daha eşya tmamlama derdındeyiz ama şükür bugün gelinliğimi beğenip aldik

Cok sevindim hayirli olsun :)) en buyugunu halletmissin

Back