2014 eylül gelinleri de buraya:))

Tşk ederim canm valla baya rahatlamış olduk.sende hazırlıklar nasıl

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben baya bitirdim mobilyalarimi falan aldim. Simdi mayista evin tadilatina baslayacagiz. Ama benim ne kinam belli ne nikah yemegimin nerede olacagi

Ben baya bitirdim mobilyalarimi falan aldim. Simdi mayista evin tadilatina baslayacagiz. Ama benim ne kinam belli ne nikah yemegimin nerede olacagi

mobilyada cok zor şükür 1 ay önce aldık Perşembe gunu gelıyor :) evın tadilatı Bıttı boya duvar kagıtı yapıldı bi banyoya bi kaç şey yapılacak...kına nerde nasıl hıc bellı degıl biz nikah günü bile almadık düğün olacak diye böyle giderse nıkahtan önce dugun olacak aileler hiç nikahı sormuyor bile :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bizde baya baktık 600-700 arası hep fiyatlar bide cok begendıgım bır takım olmadı hiç içime sınmıyor

aynen cnm fiyatlar ucuk, biz siyah sade papyonlu bi takım aldık zaten ondan zor olmadı

sonunda kına için düğün salonumu tuttum :) eve çok yakın ve tam kına için yapılmış bir düğün salonu :)

çok sevindim cnm bende o ısı araştırıyorum bu ara

benjm akılla ihtiyacım var kızlar 23 nisanda eve eşyalarım geliyor acaba bende ceyızımı göturup yerleştıreyım mı yoksa daha erken mı

Benim mobilyalar beyaz eşyalar falan düğünden baya bir önce eve yerleşmiş olacak. Ben de çeyizimi yavaş yavaş götürüp yerleştirmek istiyorum. Çalıştığım için her haftasonu birşeyler götürürüm yerleştiririm böylece birgüne sıkıştırmayıp rahat ederim diye düşünüyorum. Amaaaaaaa benim gelenek görenekçi ailem(annem teyzem) bu fikrime pek sıcak bakmıyor. Bizde erkek tarafı bir araba ayarlar kız evine gelir çeyizi götürmek için. Kızın sandığının üzerine biri oturur ve kaynanadan harçlık ister( tabi sandığım yok o ayrı :) ) Bu töreni yaşamak istiyor bizimkiler sanırım. Damat tarafı da bizim geleneklere sahip olduğundan onlar da böyle isteyecektir

Ama zevkli olur ya bence😄 bizimkiler hiç böyle değiller iki tarafta gelenek görenek takmazlar hiç

Canım bizim balayı italya olacak ya sanki sizde yurtdışı düşünüyodunuz demi

evet tatlım öyle düşünüyorduk. ama balayı beklemede istediğimiz gibi birsey daha bulamadık ikimizde italyayı görmedik o yuzden italyaya gitmek istiyoruz ama balayında değil. denize girmek istiyoruz ikimizde. keyif yapmak. yunan adalarını düşündük 14 eylulde son uçak yani bizim gideceğimiz gün. dönmek için marmarise deniz yoluyla dönüp ordan ucakla dönmemiz gerekiyor. çok büyüdü gözümde o yuzden vazgeçtik. güney fransa dedik sonra ama daha bakıp araştırmadık. eylül ayı tam geçiş ayı oldugu için ve biz deniz istedigimiz için biraz kısıtlıyız ya guney fransa tarafını seçicek ya da egeyi bakalım. çeyizim bitti günü aldık eve tadilatı başlıyor ya böyle bi relax bi rahattım ki anlatamam sana kendime şaşıyorum :)

Gelenek görenek bizde de yok iki tarafında olmazsa olmazları yok pek. kolay gelsin sizlere zor is

Canım benim ya biz antalyadayız zaten o yüzden deniz istemiyoruz biz😄 italyayı görmek istiyoruz ama maddi durumlarda önemli tabi bu düğün yeri batırdı bizi ya

kızlar napıyonuz.. bi göründüm kayboldum sayfa sayısı 74 olmuş vay vay sohbet koyu anlaşılan şuan pek vaktim yok ama en kısa zamanda aranıza katılıp sohbetinize dahil olma niyetindeyim..

gelmişken bi fikrinizi sorayım duvar rengi seçtik az önce siz ne düşünüyorsunuz rengim bu olcak;

http://www.marshallboya.com/tr/renk-ayrintilar/aycekirdei

Ama zevkli olur ya bence😄 bizimkiler hiç böyle değiller iki tarafta gelenek görenek takmazlar hiç

Evet zevkli aslında ama çok yorucu, bir günde ev dizmeye çalışıyosn

aynı sorun bizdede var annem illa ceyız toplu güzelce arabalarla gitisin diyor bense pazarları alıp parca parca göturup yerleştırmek istıyorum

Annelere söz geçmiyor pek :) Ben karışmıycam ya içinde kalmasın annemin tek kızıyım nasıl istiyosa öyle yapsın napalım

aslında dogru söyluyorsun ya neden annemı kırayım bende tek kızım içinden geleni yapsın zaten biz sımdıden annemle duygusala bagladık

aslında dogru söyluyorsun ya neden annemı kırayım bende tek kızım içinden geleni yapsın zaten biz sımdıden annemle duygusala bagladık

o duygusallığı hiç deme :2::2::2: zırıl zırıl ağlarım artık kınada bi de düğün akşamı vedalaşırken

selam kızlarrr benide alın aranıza 27 eylül benimkide :) benim düğün salonum kına yerim hazır bitek gelinlik, damatlık, eşyalar, saç, makyaj, foto daha onlara girmedim :) hayırlısı olsun hepimiz için

Iki bekar abım var evın tek kızı en küçügü benım abımler daha şimdiden basladı nasıl gidecen bizi bırakıp demeye
gelin bu hem aglar hem gideriz artık

selam kızlarrr benide alın aranıza 27 eylül benimkide :) benim düğün salonum kına yerim hazır bitek gelinlik, damatlık, eşyalar, saç, makyaj, foto daha onlara girmedim :) hayırlısı olsun hepimiz için

Hayırlı olsun canım benım :) eşyalar için artık bakıb derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…