- Konu Sahibi Dentistanbul
-
Kizlar aranizda ikamet ettigi bolgeden baska bi belediyede nikah yapicak olan var mi? Biz istanbuldayiz ama ikamet ettigimiz bolgeden baska bir belediyede nikah kiymak istiyoruz. Gorustuk ama once ikamet ettiginiz bolgeye basvurmaniz gerek dediler. Biri beni aydinlatsin nasil olucak
makyoz kuaförden ayrımı buldun ?
Makyozum hazir arkadasim bana en iyi makyaji yapan insan cnm sadece sac icin kuafor aeiyorum:)
Beyenmek ne demek bayildim okadar cok dusundumki neresi olur diye artik aklim durmustu bugun gidiyorum gorusmeye bakalim hayirlisi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sonunda kına için düğün salonumu tuttum :) eve çok yakın ve tam kına için yapılmış bir düğün salonu :)
Olmadi orasi cok kucukmusinsallah bulurum en kisa zamanda uygun biyer kizlar ;((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benjm akılla ihtiyacım var kızlar 23 nisanda eve eşyalarım geliyor acaba bende ceyızımı göturup yerleştıreyım mı yoksa daha erken mı
Benim mobilyalarım geldikten sonra beklemeyin çeyizime göturcem ama yerleştirme yapmıcam. Durduk yere tozlanıyorlar çünkü. Daha sonra yıkayıp yerleştircem.
O kadar mutfak eşyası nasıl yıkanacak
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Makinaya güveniyorum ben😄
gene bile zor olacak gibi gelıyor bana
Kızlar siz koli yapmaya başladınız mı
eylül gelincikleri balayına karar verdiniz mi?
Hala kararsız beklıyoruz onu düşünecek sıra gelmiyor ki :))) daha eşya tmamlama derdındeyiz ama şükür bugün gelinliğimi beğenip aldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?