- Konu Sahibi Dentistanbul
-
Balayı için karar veremedik veren varsa bizede yardımcı olsun
bu sıralar sadece evimizle ugrasıyoruz eşyalarımızı aldık 1 hafta sonra gelıyor evımıze dün akşam duvar kagıttı yaptık bazı yerlerine çok güzel oldu kızlar
Ay şöyle evi hazır olana çok özeniyorum bizim hiç bişey belli değil-;(
Biz biraz erken başladık çünkü nişanlımlım evi var biz sadece içini doldurmaya çalışıyoruz ama hala eksik çok sizde yavaş yavaş başlayın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ev hazır olsa başlarız tabi kira mı satın mı alınacak belli değil o yüzden bekliyoruz bakalım
anladım canım benim hayat şartları çok zor valla insan karar verırken bin kere düşünüyor
Aynen ole canım ev alınırsa hemen başlarız artık ama kira olursa biraz daha zor olur[/Q
umarım hayırlısıyla ev sahipi olursunuz canım benım sevındıgım tek nokta kira derdım olmayacak yoksa hem düğün borçları hem kira zorluk yaşanır
Inş canım ya ev almakta çok zor anca ailelerden biri yardım ederse ole oluyor geneldeAynen ole canım ev alınırsa hemen başlarız artık ama kira olursa biraz daha zor olur[/Q
umarım hayırlısıyla ev sahipi olursunuz canım benım sevındıgım tek nokta kira derdım olmayacak yoksa hem düğün borçları hem kira zorluk yaşanır
Inş canım ya ev almakta çok zor anca ailelerden biri yardım ederse ole oluyor genelde
iyiki ailerimiz var yanımızdalar ben çalıstıgım halde butun ceyızımı herseyimi babam üstlendi ALLAH ım onları başımızdan eksik etmesin
iyiki ailerimiz var yanımızdalar ben çalıstıgım halde butun ceyızımı herseyimi babam üstlendi ALLAH ım onları başımızdan eksik etmesin
Aynen benimde babam üstlendi-saolsunlar
Aynen benimde babam üstlendi-saolsunlar
istanbul mısın nelerden ev bakıyorsunuz
istanbul mısın nelerden ev bakıyorsunuz
Yok antalya dan
Eylül ayında yagmur yagmaz diyor kaynanam bende dış çekim için korkuyordum ama herkez öyle diyor hava eylul ayında guzel olur yagmur olmaz dedıler
inşallah canım, benim için en önemlisi saç makyajGelinliği bir şekilde taşıyorsun onun bir havası var zaten ama berbat bir saç ve makyaj gelini çirkinleştirebiliyor :/
Hic korkma canim allahin izniyle yagmur falan olmaz komsunun kizi ekimde evlendi gecen yil gunesliydi hava dis cekimide superdiBende bu yil havanin cok guzel olucagini dusunuyorum insallah.gelinlik fotografci dis mekan makyoz hersey hazir oh diycem kuaforumu de netlestirirsem
Altina imza atarim gelinbasi cok onemli gelinlik isterse dunyanin en gorkemli gelinligi olsun sacin makyajin kotuyse bitti o gunun buyusu :/
aynen öyle nişan saçımı herkez cok begenmişti düğün sacımıda orda yaptıracam devamlı gıttııgım kuaför.tek korkum makjaz acaba fondeten filan kendım iyi biseyler mi alsam
Canım porselen makyaj yapıyorlar sanırım onun fondoteni falan farklı oluyormuş
benım gıdecegım kuaförde hiç sanmıyorum porselen makyaj olsun ben onu ıyıce bır arastırayım :18:
Canım ben çok araştırdım çok iisinede gittim kotusunede hepsi yapıyorlardı sen yine de sor tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?