2014 eylül gelinleri de buraya:))

aynen bızımde salon tutuldu ama nikah tarıhı almadık daha erken dıye dusunuyorum nasıl olsa oda nıkahı olacak 2 ay önceden gitsek olur
aynen bizimde ssalon tutuldu ama gün almadık. Bana çok erken geliyor. Daha 5 koca ayımız var Bir de salonda mı yapsak nikah dairesinde mi karar veremedik henüz :/

ben salonda istiyorum bence daha güzel ve anlamlı

Son düzenleme:
Ay herkesin farklı dertleri var bende fotoğrafçı gelinlik kuaför düğün mekanı ayarladım başka bişeye bakamıyoruz para bitti😄
canım benim sıkma canını daha çok var. Kimse nakit parayla düğün yapmıyor ki zaten, borç harç bir şekilde halloluyor işte. Üzülme sen

canım benim sıkma canını daha çok var. Kimse nakit parayla düğün yapmıyor ki zaten, borç harç bir şekilde halloluyor işte. Üzülme sen

aynen katılıyorum herşey bi yolunu bulur zaten sıkıntı yapmaya gerek yok.. bizim aileler ortak karşılayacak herşeyi aslında ben çalışıyor olsam iki aileye yük olmak istemzdik ama böyle o
ldu malesef.. birazını da biz üstlenelim diyorum ama nişanlım pek öyle düşünmüyor

herkes salonda olsun diyor bana da :) Benim için çok önemli değil sevdiğimle evleniyorum ya o önemli, nerde olursa olsun
sende haklısın tabi

Son düzenleme:
acaba salonda nikah yapsak çok ücret farklı olur mu banada güzel fikir gibi geldi
çok mu az mı bilemiyorum ama fark istiyorlar baya (300-600 gibi rakamlar duydum ). Sabit bir fiyatı yok belediyeden belediyeye değişiyor. Bizimki kaç para isteyecek acabaaa

ben salonda istiyorum bence daha güzel ve anlamlı

bencedesalonda çok güzel oluyo bende öyle yapıcam :)

çok mu az mı bilemiyorum ama fark istiyorlar baya (300-600 gibi rakamlar duydum ). Sabit bir fiyatı yok belediyeden belediyeye değişiyor. Bizimki kaç para isteyecek acabaaa

benimki hiç istemiyo çünkü tuttuğum salon aynı zamandada nikah işlerine bakıyo :)
nikah işlemleri içinde para ayırmak lazım bır sürü işlem gerekıyor

kesinlikle para yetişmiyor hiç bişeye

iyi bari bu evlılık hazırlıgında hersey o kadar cok para harcanıyor kı artık ne yapacagımızı sasırtık
daha kına gecemız var bakalım onda neler harcanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…