- 7 Nisan 2014
- 596
- 17
- 38
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
aynen bızımde salon tutuldu ama nikah tarıhı almadık daha erken dıye dusunuyorum nasıl olsa oda nıkahı olacak 2 ay önceden gitsek olur
aynen bizimde ssalon tutuldu ama gün almadık. Bana çok erken geliyor. Daha 5 koca ayımız varBir de salonda mı yapsak nikah dairesinde mi karar veremedik henüz :/
aslında hepimizin derdi de aynıAy herkesin farklı dertleri var bende fotoğrafçı gelinlik kuaför düğün mekanı ayarladım başka bişeye bakamıyoruz para bitti��
canım benim sıkma canını daha çok var. Kimse nakit parayla düğün yapmıyor ki zaten, borç harç bir şekilde halloluyor işte. Üzülme senAy herkesin farklı dertleri var bende fotoğrafçı gelinlik kuaför düğün mekanı ayarladım başka bişeye bakamıyoruz para bitti😄
ben salonda istiyorum bence daha güzel ve anlamlı
canım benim sıkma canını daha çok var. Kimse nakit parayla düğün yapmıyor ki zaten, borç harç bir şekilde halloluyor işte. Üzülme sen
herkes salonda olsun diyor bana da :) Benim için çok önemli değil sevdiğimle evleniyorum ya o önemli, nerde olursa olsun
herkes salonda olsun diyor bana da :) Benim için çok önemli değil sevdiğimle evleniyorum ya o önemli, nerde olursa olsun
çok mu az mı bilemiyorum ama fark istiyorlar baya (300-600 gibi rakamlar duydumacaba salonda nikah yapsak çok ücret farklı olur mu banada güzel fikir gibi geldi
acaba salonda nikah yapsak çok ücret farklı olur mu banada güzel fikir gibi geldi
ben salonda istiyorum bence daha güzel ve anlamlı
çok mu az mı bilemiyorum ama fark istiyorlar baya (300-600 gibi rakamlar duydum). Sabit bir fiyatı yok belediyeden belediyeye değişiyor. Bizimki kaç para isteyecek acabaaa
nikah işlemleri içinde para ayırmak lazım bır sürü işlem gerekıyor
bencedesalonda çok güzel oluyo bende öyle yapıcam :)
benimki hiç istemiyo çünkü tuttuğum salon aynı zamandada nikah işlerine bakıyo :)
kesinlikle para yetişmiyor hiç bişeye
benimki hiç istemiyo çünkü tuttuğum salon aynı zamandada nikah işlerine bakıyo :)
nerdeymiş bu salon böyle, ne güzel bi uygulama :) bizim salonda kuaförü beleş yapacağına böyle birşey yapsaymış ya hayra geçerdi
Kızlar çok değil ya bizim memur parası 150 cüzdan parası 70 kan testi iki kişi 110 bu şekilde ödedik baskada hiç para gitmedi
Evet yapıyo bizim vaktimiz yoktu özelde yaptırdık normalde daha ucuza geliyo tabikan testıni saglık ocagı yapıyormus o zaman cidden az bı parayla oluyor.
selammm:)))
eylülde düğün planlayıp da şmdiden hiçbişeyi hazır olmayan var mıdır benm gibi? bu durum normal midir:):18:
Üsküdar belediyesi eminim en çok parayı ister bizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?