- Konu Sahibi Dentistanbul
-
yurtdışına gitmek için imkan varsa daha mantıklı burdaki tatilllerle fiyat olarak eşdeğer bir rakama denk gelio bazı turlar .biz aldık da balayı bodrumdan o parayla yurtdışına gitmk isterdim cok da ucuza gelmedi açıkçası nerelere bakıosunuz ?
Aile hekimine sorman lazım o ısterse Alman gerek. Bizimkiler istemedi.
ooo süpermiş güle güle giy canım :)
bende netten baktım beğenmedim gittiğim ilk gelinlikçideki modellere bayıldım bitanesini giydim kalıp çok hoşuma gitti onun üzerinden detaylarını değiştirip diktiricem inşallah
hayırlı olsun canım nasıl Allah sorunsuz giymeyi nasip etsin
Bende internetten cok baktim ama bende internettekileri begenmedim. Gelinligi kasim ayinda aldim 1.100 liraya tac duvak el cicegi kesesi hepsi dahil etiketinde de 2.650 tl yaziyo. O aylarda gelinlik fazla satilmadigi icin fiyat uygun oluyo
Evet doğru söylemiş düğün sezonu açılınca herşeyin fiyatı 2-3 kat artıyoIyi almissin valla :) bn smdi baktm fyatlara idare eder kadin iki ay sonda iki kati olcak dedi oyyyy dedim :)
Evet doğru söylemiş düğün sezonu açılınca herşeyin fiyatı 2-3 kat artıyo
Bi de ben hazır aldım gelinliği gerçi satılırsa aynı fiyata aynı modelden üstüne göre dikilir demişti oradaki çalışan ama ben güvenemedim hemen aldık :) ben şimdiden herşey için heycanlıyım hatta ben şimdiden saçıma ve makyajıma bile karar verdim. Tabi sonradan fikir değiştirmezsem :)
orda form dolduruyoruz daha sonra sağlık rap.vs alıyoruz ama başvuruda 4 adet vesikalık istediklerini bilmiyordum iyi oldu söylediğin :) kısa zamanda ayarlasında kendini nişanlın bir an önce alın günüzü sizde rahatlayın :)
Hahah sende benim gibisin valla bnde kina gecemde sabun dagtcam kadife kapli onlara basladim herkes erkn degilmi diyo olsun bitsin dedim :)
kuaförden kaç gün kala randevu alınabiliyoAynen canim pek rahatlicazda bakalim bugun kuafor ve fotografcilari aradim fiyat aldim ne masrafli isler bunlar yarabbim)
Simdiden yer ayirtabiliyorsun canim. Dugunden once mutlaka provaya cagiriyorlar senikuaförden kaç gün kala randevu alınabiliyo
Simdiden yer ayirtabiliyorsun canim. Dugunden once mutlaka provaya cagiriyorlar seni
Izmirde hangi kuafore gttiysem prova icin cagiriyolar dugun gunu ne istedigin kuaforun onerisi ne diye makyajla beraber yapiyolarProvaya gerek yok ki :)
kızlar aile sağlık merkezinden randevu almak gerekiyor mu ?
Izmirde hangi kuafore gttiysem prova icin cagiriyolar dugun gunu ne istedigin kuaforun onerisi ne diye makyajla beraber yapiyolar
Hadi ya :) burda öyle bişey yok bi de birine provaya gidiyorum desem ıyyy görmemiş şımarık derler
selammm:)))
eylülde düğün planlayıp da şmdiden hiçbişeyi hazır olmayan var mıdır benm gibi? bu durum normal midir:):18:
cnm kımseyı dınleme benım en yakın arkadaşlarımdan biri ve nısanlımın kuzenı moralimi çok bozdu benzer bı konuda dış çekim yaptırıcam ve gelinbaşı provasına gıdıcem dedım demedıklerını bırakmadılar ama sonra surat yaptım ve nısanlımla konustum ertesi gun kuaforun ve fotoğrafçının yolunu tuttuk
Yanı dınleme kımseyı gonlun ne ıstıyorsa. Boyle seyler cok makul butcelere gore de var artık yeter kı araştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?