2014 eylül gelinleri de buraya:))

kızlarr bugün yine gittik bi eksik kapattık :)
Misafir çatal bıçak takımı
ütü
cezve
sahan
bıçak seti
çay tepsi takımı
Yatak odası avizesi
mutfak lambası hemde full taşlı harika bişey :)
aldım. Sonunda bunlarıda aldım tamamladım nerdeyse herşeyimi :):21::21::16:

kızlarr bugün yine gittik bi eksik kapattık :)
Misafir çatal bıçak takımı
ütü
cezve
sahan
bıçak seti
çay tepsi takımı
Yatak odası avizesi
mutfak lambası hemde full taşlı harika bişey :)
aldım. Sonunda bunlarıda aldım tamamladım nerdeyse herşeyimi :):21::21::16:

güle güle kullan canım

Kızlar nasılsınız? Bizim ev mayısta biticek diye nikahı ağustos diye düşünmüştük. Şimdi de temmuzda teslim edilicek demişler bu yüzden nikahı biraz daha ileri atıcaz en son tarih olarak ekim düşünüyoruz. Eylülde olabilir. Tekrar sorucaz teslim için kesin tarih alabilirsek ve nikah tarihimiz eylül olursa bende aranıza katılmak istiyorum :)

kuzularrr ...
kpss telaşesinden düğün hazırlıklarına başlayamadım bi türlü...gerçi annem yıllardır alacağı ne varsa almış ama ...
işte ev tutacağız,eşya,gelinlik feln...

düğünümüz evelallah ın izni ile 4 eylül de ..
*********sizce gelinlik bakmaya ne zaman başlamalıyım...???
bide kilo verme işlemleri var şuarlar..
konum da var bununla ilgili diyet yani...

Kızlar nasılsınız? Bizim ev mayısta biticek diye nikahı ağustos diye düşünmüştük. Şimdi de temmuzda teslim edilicek demişler bu yüzden nikahı biraz daha ileri atıcaz en son tarih olarak ekim düşünüyoruz. Eylülde olabilir. Tekrar sorucaz teslim için kesin tarih alabilirsek ve nikah tarihimiz eylül olursa bende aranıza katılmak istiyorum :)

ccanım iyim bben çok şükür işte kpss çalışırım hem de işe gidip geliirim...düğün hazırlıkları heyecanlı...daha biz evimizi bile tutamadık...hele biraz daha zaman geçsin diye bekliyoruz....sizin kesin tarih mi evin biteceği yani...bi daha ileri atabilirler mi?

Zaman cabuk geciyor aslinda hayirli olsun canim :-) bende daha bakmadim gelinlik abiye falan zaten cok guzel modellerde bulamiyorum naparim bilemiyorum:-)

valla ben bir tane buldum gelinlik bak nasılsa aynı yerde gelin olmıcaz :)) GOOGLe benım hala umudum var gelinlik yaz ilk çıkana tıkla Gizem Karacanın üzerinde bir model var çok kabarık olan degil diğerii çok güzel ya :) Dur bakim linkini atayım :) http://www.alissenuera.com/haberler...-umudum-var-dizisi-için-modelleri-denedi.html

Merhaba kızlar bende bu sene evleniyorum eylül gelini olucam inşallah 13 eylülde düğünüm hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor ama ben hala gelinlik bakmadım sizce düğüne ne kadar zaman kala bakılmalı gelinlik :2:

Merhaba kızlar bende bu sene evleniyorum eylül gelini olucam inşallah 13 eylülde düğünüm hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor ama ben hala gelinlik bakmadım sizce düğüne ne kadar zaman kala bakılmalı gelinlik :2:

bana kalırsa çok fazla bakma ben bakıodum sonra kafam Allak bullak oldu şimdi bi tane buldum dahada hiç bakmıyorum :) :39: :39:

kızlar kızlaarr=) 18 eylülde gelinim bende :))) cok zor telaşlar bunlar ama cok keyifli =)) Allah hepimizin yardımcısı olsun gönlümüze göre wersin :)

bana kalırsa çok fazla bakma ben bakıodum sonra kafam Allak bullak oldu şimdi bi tane buldum dahada hiç bakmıyorum :) :39: :39:

Bende çok gelinlikçi gezmekten ziyade iyi bir iki tanesine gidip kafama göre bulduğum an tamam deyip işin içinden çıkmak istiyorum birde kiralamayı düşünüyorum evde onu sonradan ne yapabilirim ki sararıp gider üzülürüm sonra :) siz ne düşünüyorsunuz ?

kızlar kızlaarr=) 18 eylülde gelinim bende :))) cok zor telaşlar bunlar ama cok keyifli =)) Allah hepimizin yardımcısı olsun gönlümüze göre wersin :)

Hadi hayırlısı canım Allah cümlemizin gönlüne göre versin hiçbir şeyde aksilik çıkmasın inşallah :=) keyifli olmaz mı herşey ben iğne alırken bile heyecanlanıyorum :)

Hadi hayırlısı canım Allah cümlemizin gönlüne göre versin hiçbir şeyde aksilik çıkmasın inşallah :=) keyifli olmaz mı herşey ben iğne alırken bile heyecanlanıyorum :)

aynen öyle canım:) bizde salonu tuttuk hayırlısınla beyaz esyaları aldık ceyizin cogunu tamamladım, ama bitemiyo birtürlü=) simdi nikah işlemleri için basvurucam ama bende gelinliği ne zaman baksam diye düşünüp duruyorum, sizce ne zaman bakılmalı?

aynen öyle canım:) bizde salonu tuttuk hayırlısınla beyaz esyaları aldık ceyizin cogunu tamamladım, ama bitemiyo birtürlü=) simdi nikah işlemleri için basvurucam ama bende gelinliği ne zaman baksam diye düşünüp duruyorum, sizce ne zaman bakılmalı?

Bende seninle hemen hemen aynı süreçteyim salon tutuldu başvuru yapılacak gelinlik bakmaya ben bu ayın sonundan itibaren başlıcam cok gezip kafa karıştırmak istemiyorum zaten vucut tipime göre giyebileceğim model az cok belli :) senin kafanda var mı birşeyler ? göz gezdirdin mi hiç yada gelinlikiden fikir aldın mı

Bende seninle hemen hemen aynı süreçteyim salon tutuldu başvuru yapılacak gelinlik bakmaya ben bu ayın sonundan itibaren başlıcam cok gezip kafa karıştırmak istemiyorum zaten vucut tipime göre giyebileceğim model az cok belli :) senin kafanda var mı birşeyler ? göz gezdirdin mi hiç yada gelinlikiden fikir aldın mı

elimden geldiği kadar netten baktım fikir edinmeye çalıştım ama insan denemeden tam anlamıyla fikir edinemiyor:D bende ayın sonunda denemelere başlarım diye düşünüyorum. 53 kiloyum suanda model olarak kabarık ama sırt dekoltesi olan dantel işlemeli ama abartılı olmadan bi tarz düşünüyorum ama bakalım karsılastıgımız seyler fikirleri belki değiştirir canım:) sen nasıl düşünüyorsun

merhaba kızlar
ben de 13 eylül geliniyim :16:

biz nikahı salonda yapacağız ve belediyeye adımızı yazdırdık ancak henüz evrakları teslim etmedik, evrak teslimi yapan var mı ?ne zamana kadar yapmamız gerekiyor acaba?

merhaba kızlar
ben de 13 eylül geliniyim :16:

biz nikahı salonda yapacağız ve belediyeye adımızı yazdırdık ancak henüz evrakları teslim etmedik, evrak teslimi yapan var mı ?ne zamana kadar yapmamız gerekiyor acaba?

Merhaba Hoşgeldin öncelikle Allah tamamına erdirsin :) belediye işini hiç bilmiyorum ama istediğin özel bir gün varsa geç kalma derim

elimden geldiği kadar netten baktım fikir edinmeye çalıştım ama insan denemeden tam anlamıyla fikir edinemiyor:D bende ayın sonunda denemelere başlarım diye düşünüyorum. 53 kiloyum suanda model olarak kabarık ama sırt dekoltesi olan dantel işlemeli ama abartılı olmadan bi tarz düşünüyorum ama bakalım karsılastıgımız seyler fikirleri belki değiştirir canım:) sen nasıl düşünüyorsun

ben bir iki deneme yaptım şunu söyleyeyim ki fikrin oraya gidince değişiyor çünkü çook güzel modeller görüyorsun ben pronoviastan internette cok beğendiğim bir gelinliği denedim olmadı :( demetriostan orada görüp beğendiğimi denedim o süper oldu :) diktirme mi düşünüyorsun.birde diyet vs. düşünüyor musun

Back