2014 eylül gelinleri de buraya:))

yurtdışına gitmek için imkan varsa daha mantıklı burdaki tatilllerle fiyat olarak eşdeğer bir rakama denk gelio bazı turlar .biz aldık da balayı bodrumdan o parayla yurtdışına gitmk isterdim cok da ucuza gelmedi açıkçası nerelere bakıosunuz ?

Denize girebilceğimiz yerlere bakıyoruz. Mikonos ve santorini diye düşündük. Mikonos a uçak 14 Eylül de bitiyor. Araştıracağız biraz daha. Malta ve Güney Fransa geldı bugün aklımıza.

ooo süpermiş güle güle giy canım :)
bende netten baktım beğenmedim gittiğim ilk gelinlikçideki modellere bayıldım bitanesini giydim kalıp çok hoşuma gitti onun üzerinden detaylarını değiştirip diktiricem inşallah

Bende internetten cok baktim ama bende internettekileri begenmedim. Gelinligi kasim ayinda aldim 1.100 liraya tac duvak el cicegi kesesi hepsi dahil etiketinde de 2.650 tl yaziyo. O aylarda gelinlik fazla satilmadigi icin fiyat uygun oluyo

Bende internetten cok baktim ama bende internettekileri begenmedim. Gelinligi kasim ayinda aldim 1.100 liraya tac duvak el cicegi kesesi hepsi dahil etiketinde de 2.650 tl yaziyo. O aylarda gelinlik fazla satilmadigi icin fiyat uygun oluyo

Iyi almissin valla :) bn smdi baktm fyatlara idare eder kadin iki ay sonda iki kati olcak dedi oyyyy dedim :)

Iyi almissin valla :) bn smdi baktm fyatlara idare eder kadin iki ay sonda iki kati olcak dedi oyyyy dedim :)
Evet doğru söylemiş düğün sezonu açılınca herşeyin fiyatı 2-3 kat artıyo :(
Bi de ben hazır aldım gelinliği gerçi satılırsa aynı fiyata aynı modelden üstüne göre dikilir demişti oradaki çalışan ama ben güvenemedim hemen aldık :) ben şimdiden herşey için heycanlıyım hatta ben şimdiden saçıma ve makyajıma bile karar verdim. Tabi sonradan fikir değiştirmezsem :)

Son düzenleme:
Evet doğru söylemiş düğün sezonu açılınca herşeyin fiyatı 2-3 kat artıyo :(
Bi de ben hazır aldım gelinliği gerçi satılırsa aynı fiyata aynı modelden üstüne göre dikilir demişti oradaki çalışan ama ben güvenemedim hemen aldık :) ben şimdiden herşey için heycanlıyım hatta ben şimdiden saçıma ve makyajıma bile karar verdim. Tabi sonradan fikir değiştirmezsem :)

Hahah sende benim gibisin valla bnde kina gecemde sabun dagtcam kadife kapli onlara basladim herkes erkn degilmi diyo olsun bitsin dedim :)

orda form dolduruyoruz daha sonra sağlık rap.vs alıyoruz ama başvuruda 4 adet vesikalık istediklerini bilmiyordum iyi oldu söylediğin :) kısa zamanda ayarlasında kendini nişanlın bir an önce alın günüzü sizde rahatlayın :):3:

Aynen canim pek rahatlicazda bakalim bugun kuafor ve fotografcilari aradim fiyat aldim ne masrafli isler bunlar yarabbim;))

Hahah sende benim gibisin valla bnde kina gecemde sabun dagtcam kadife kapli onlara basladim herkes erkn degilmi diyo olsun bitsin dedim :)

Yoo hiçte erken değil :) kınaya yakın yapmaya vaktin bile olmaz çok fazla yapılıcak şey olucak hazır zaman varken yapmak en iyisi :) bu arada biliyo musun bilmiyorum ama kaydırmazlar var banyoya filan koyuyolar kirpi ip ve tığla paspas filan yapılıyo ben ondan yapmayı düşünüyorum banyoya. Hazır bişeylere başlamışşın bi bak istersen internetten. Bizim buralarda çok fazla kişi yapıyo o şekilde. Aynı hazır gibi duruyo. Ben kenarları siyah ortası beyaz düşünüyorum ya da siyah beyaz çizgili

Hadi ya :) burda öyle bişey yok bi de birine provaya gidiyorum desem ıyyy görmemiş şımarık derler

cnm kımseyı dınleme benım en yakın arkadaşlarımdan biri ve nısanlımın kuzenı moralimi çok bozdu benzer bı konuda dış çekim yaptırıcam ve gelinbaşı provasına gıdıcem dedım demedıklerını bırakmadılar ama sonra surat yaptım ve nısanlımla konustum ertesi gun kuaforun ve fotoğrafçının yolunu tuttuk:31:

Yanı dınleme kımseyı gonlun ne ıstıyorsa. Boyle seyler cok makul butcelere gore de var artık yeter kı araştır:16:

:nazar: selammm:)))
eylülde düğün planlayıp da şmdiden hiçbişeyi hazır olmayan var mıdır benm gibi? bu durum normal midir:):18:

benimde yarısı hazır ama ben telaş etmiyorum herşey hazır olamaz kalanlarıda evlendikten sonra hallederiz.önemli olan damat hazır olsun:1:
benim sorunum gelinlik kiloluyum ve kilo vermeye çalışıyorum diyet spor işede yaramıyor.offf gerçekten nerdeyse evlenmek istemiyorum bu gelinlik içinde neye benzerim diye:50:

cnm kımseyı dınleme benım en yakın arkadaşlarımdan biri ve nısanlımın kuzenı moralimi çok bozdu benzer bı konuda dış çekim yaptırıcam ve gelinbaşı provasına gıdıcem dedım demedıklerını bırakmadılar ama sonra surat yaptım ve nısanlımla konustum ertesi gun kuaforun ve fotoğrafçının yolunu tuttuk:31:

Yanı dınleme kımseyı gonlun ne ıstıyorsa. Boyle seyler cok makul butcelere gore de var artık yeter kı araştır:16:

Haklısın canım :) gerçi ben gidiceğim kuaförü biliyorum gerçekten çok iyi özellikle orayı istiyorum. Ablamda evlenirken o kuaföre gitmişti

Back