- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
- #1.361
Günaydınn herkeseeeeeeee
Bugün bana gün aymadı kızlar.
Doktora gittim ve bebeğim 20 günde sadece 25 gram almış ve 25 haftalık göründü ultrasonda. Şok oldum. Bunca ay hiç bir sorun yoktu, bütün testlerimiz güzel çıkmıştı ama bugün çok moralim bozuldu. Nerdeyse 6 haftalık bir gerilik göründü.
Doktor bir kaç test daha yaptırdı karaciğer enzimlerine bakacakmış, 2 haftada 1 takibe gelecekmişim riskli gebelik olmuş.
Ya aklımı kaçıracağım. Zaten bu çocuk zor oldu, bir sürü sıkıntı çektim, bir de bebeği kaybedersem nasıl kendime geleceğim ben.
Doktora gittim ve bebeğim 20 günde sadece 25 gram almış ve 25 haftalık göründü ultrasonda. Şok oldum. Bunca ay hiç bir sorun yoktu, bütün testlerimiz güzel çıkmıştı ama bugün çok moralim bozuldu. Nerdeyse 6 haftalık bir gerilik göründü.
Doktor bir kaç test daha yaptırdı karaciğer enzimlerine bakacakmış, 2 haftada 1 takibe gelecekmişim riskli gebelik olmuş.
Ya aklımı kaçıracağım. Zaten bu çocuk zor oldu, bir sürü sıkıntı çektim, bir de bebeği kaybedersem nasıl kendime geleceğim ben.
Cok gecmis olsun canim.hemen karamsar olma .hem neden bebegini kaybedeceksinki.oyle şeyler düşünme lütfen. Baska doktorlara ve iyi bir perinatologa mutlaka gorun.bizi de haberdar et.Rabbim yardimcin olsun..
Herkese selam.
Hadı canım yaa üzüldüm cidden sen moralini yuksek tut toparlanır daha vakit var doktorun ne derse harfiyen uy , inşallah dobik dobik olucak belki yemek listesi verir agırlık verirsin sağlığını bozmadan kilosuna ulaşır , tahlil sonucuna göre doktorun ne diyecek bakalım ..
Kilo aliyormuydun peki canim merak ettim.acikcasi ben de korkuyorum.kilo almiyorumya bu beni tedirgin ediyo.ben de doktora gitcektim ama ozeller bile bir haftadan onceye gun vermiyor devlete gidicek vaktim de yok.Ya hiç bir sorun yoktu. Üstelik hep sol tarafıma yatıyorum, her yerim tutuluyor ama dönmüyorum sağa iyice oksijen gitsin beslensin diye. Hiç büyümemiş yabilgi de edinemedim internetten, sadece anladığım kadarıyla bebeği erken alıyorlarmış bu durumlarda...
Hem şaşkınım hem moralim ister istemez bozuldu tabi
Kilo aliyormuydun peki canim merak ettim.acikcasi ben de korkuyorum.kilo almiyorumya bu beni tedirgin ediyo.ben de doktora gitcektim ama ozeller bile bir haftadan onceye gun vermiyor devlete gidicek vaktim de yok.
canım bebekler nasıl 1 hafta 2 hafta önde gidiosa geriyede gidebilir normaldr ... endişelenme ben bu saarten sonra bişi olcağınu sanmıorum arttık alınmak mış falan .. öle bişi olması içşn çok cddi bişi bi gerekçe lazım iyi düşün ii olsun inşallah ... rabbm büyüktür.
Bende sadece 4 kilo aldim gobek firlamasa hamile oldugum belli olmayacak
Kilo aliyormuydun peki canim merak ettim.acikcasi ben de korkuyorum.kilo almiyorumya bu beni tedirgin ediyo.ben de doktora gitcektim ama ozeller bile bir haftadan onceye gun vermiyor devlete gidicek vaktim de yok.
Canim baska bi dra daha gorunmeden strese sokma kendini.benim kizada 2 hafta geriden geliyor dedi dr o donem yaptigim yemeklerin icine kemik suyu koydum 1 hafta sonra baska bi dra gittim 2 hafta geriden gelen bebek 1 hafta ilerde gorundu ya kemik suyu ise yaradi ya benimki depara cikti
canım bebekler nasıl 1 hafta 2 hafta önde gidiosa geriyede gidebilir normaldr ... endişelenme ben bu saarten sonra bişi olcağınu sanmıorum arttık alınmak mış falan .. öle bişi olması içşn çok cddi bişi bi gerekçe lazım iyi düşün ii olsun inşallah ... rabbm büyüktür.
kızlar birşey sorucam farklı bir dr söyleşisi izledim gebeler ile ilgili, prof diyorki biz her kontrole geldiğinde hastamızın tansiyon ve kilosunu kesinlikle ölçeriz ,
Kilo ölçümü tamamda bugüne kadar benım tansiyonumu bir kere bile ölçmemiştir benım doktor aklıma kurt düştü hiç ölçmedi sizin kontrollerinizde ölçüyorlar mı ? gittiğim hastenede özel bu arada
Neden o kadar ödem olduki:44:sen yinede başka doktora gittam 22 kilo aldım ama ödem oluştuğundan kalori olarak değil, ödemden olduğunu söyledi doktor.
Canım doğuma az kala böyle bir durum olunca strese giriyor insan ister istemez. 6 haftalık bir eksiklik var 2 hafta falan olsa telaşlanmazdım.
1 ya da 2 hafta olsa telaşlanmazdım ama 31 haftalık olması gerekirken 24 haftalık görünüyor ve bu son 20 gün içinde oldu. 13 ünde gittiğimde kafa çevresi 1 hafta küçüktü sadece.
Aniden böyle bir durum oluşması beni şoka soktu.
kilo da tansiyon da olculuyor ben gittigimde.kilo degil de tansiyo çok önemli ölcmesi gerekir.kızlar birşey sorucam farklı bir dr söyleşisi izledim gebeler ile ilgili, prof diyorki biz her kontrole geldiğinde hastamızın tansiyon ve kilosunu kesinlikle ölçeriz ,
Kilo ölçümü tamamda bugüne kadar benım tansiyonumu bir kere bile ölçmemiştir benım doktor aklıma kurt düştü hiç ölçmedi sizin kontrollerinizde ölçüyorlar mı ? gittiğim hastenede özel bu arada
kızlar birşey sorucam farklı bir dr söyleşisi izledim gebeler ile ilgili, prof diyorki biz her kontrole geldiğinde hastamızın tansiyon ve kilosunu kesinlikle ölçeriz ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?