- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
Evet , canım kaburga ağrısı fena birşey uyanınca geçti sırt üstü dönmüş olabilirim fark etmeden gece belkide ondan oldu , büyük sorun değiltabi ..
sen nasılsın
?
eh işte ,günlerdir sıfır uykuluyum ,oğlan bu sefer mahvetti bizi ,o uykusuz hal ile bi de işe gel ,ilk defa böyle oldu ,azılarını çıkarıyor sanırım ,hiç uyumadı gece yaa,hep ağladı hep ağladı ,babasında da durmuyo illa ben ,bende de yine duruyor ama ağlıyor naz yapıyor filan ...inş. geçer de şu dişini çıkarır rahatlar
sağol canım inş. güzel gçer
İnşallah ,
onlar öyle ağladıkça sende moral olarak kötüleşiyorsun , acısından uyuyamıyor demekki , yokmu sakinleştirici birşey dişlerine sürülen ..
selam canım, geldim ben . azıcık dinleneyim şöyle bi etrafı gezmeye çıkayım kunduz gibi :))
hoş geldin canım ,ankaraya mı geldin ...
hoş buldum tatlım, evet ankaraya geldim kızılaydayım. 1 saat falan olmuştur. çocuk da sallandı durdu içerde yazık :)
sen napıyosun ?
ben de 1 saat önce hastaneden geldim ,çok yorgun ve uykusuzum
Kontrolün mü vardı ? Naaptın nasıl geçti ?
Nereye gidiyosun hastane olarak, ben bi keresinde Zübeyde hanıma gitmiştim sancılanmıştım 1 ay önce, çok ilgililer.
Zübeyde hanıma gittim ,normalde özele gidiyorum da ayrıntılıdan arkadaşım çok memnun kalmıştı deneyeyim dedim ben de ama beğenmedim açıkçası ,bi kere ekranda çocuğunu göremiyorsun ,içerde var 5 tane gebe ,biri yatıyo öbürü kalkıyo ,tamam baktı ama ne boyunu ne kilosunu söyledi ,biraz ukala idi doktor ,tuttu haftaya tekrar gel sonra ayrıntılıya gönderelim dedi ,haftaya gidermiyim hiç bilmiyorum doğrusu ..özelde bir doktor buldum ona gideceğim bi ara belki haftaya ona giderim
hadi ya, halbuki sadece kadın doğum üzerine bi hastabne daha hassas davranmaları gerekirdi. tekrar tekrar neden çağırıyorlar ki ? sen zaten ayrıntılı için gittin, sana tek tek söylemesi lazım parmaklarından tut, böbreklerine kadar... özele git tabii bu durumda, ben bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum ama baktırmadan da edemiyor insan. Haber ver mutlaka.
Selam kızlar bende 20haftalık gebişim doğumum eylüle denk geliyor nasipse burdan neler yaptıgınızı günlerinizin nasl geçtigini (geçmediğini:) paylaşmak isterim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hoş geldin canım ,biz de burda yeri geliyor geyik yapıyoruz yeri geliyor ciddileşiyoruz :)) nerde yaşıyorsun yaş kaç ilk gebelikmi
Selam canım,peki dolabilirmisdedi bu duruma sıvı artışı beklenmeyen bir durummuymuş ?
hoş geldin canım ,geçmiş olsun hiç duymadım bu durumu ,umarım ciddi bir şey değildir
öncelikle selam .. 16.haftada ayrıntılıya alanı da ilk kez duyuyorum , okadar erken alması bence hata ,organların iyice görünmesi 20.haftadan sonra oluyor ki çoğu doktor 22.haftada çağırıyor iyice belirginleşsin diye,tekrar görünmende bence fayda var çünkü 16.hafta değerleri çok bir şey ifade etmez ,içini rahatlatmak için organların iyice büyüdüğü bu haftada yaptır mutlaka ..
bebislerinize su ana kadar neler aldınız kizlar ben doguma bir ay kala almayi düşünüyorum cok mu geç olur
bebislerinize su ana kadar neler aldınız kizlar ben doguma bir ay kala almayi düşünüyorum cok mu geç olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?