2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Evet , canım kaburga ağrısı fena birşey uyanınca geçti sırt üstü dönmüş olabilirim fark etmeden gece belkide ondan oldu , büyük sorun değiltabi ..

sen nasılsın
?

eh işte ,günlerdir sıfır uykuluyum ,oğlan bu sefer mahvetti bizi ,o uykusuz hal ile bi de işe gel ,ilk defa böyle oldu ,azılarını çıkarıyor sanırım ,hiç uyumadı gece yaa,hep ağladı hep ağladı ,babasında da durmuyo illa ben ,bende de yine duruyor ama ağlıyor naz yapıyor filan ...inş. geçer de şu dişini çıkarır rahatlar

İnşallah ,
onlar öyle ağladıkça sende moral olarak kötüleşiyorsun , acısından uyuyamıyor demekki , yokmu sakinleştirici birşey dişlerine sürülen ..

İnşallah ,
onlar öyle ağladıkça sende moral olarak kötüleşiyorsun , acısından uyuyamıyor demekki , yokmu sakinleştirici birşey dişlerine sürülen ..

var olmazmı ama ilaç da fayda etmedi bu sefer ,her zaman ilaç çözüm olmuyor maalesef ,haftasonu da çok huysuzlardı ,bakalım ne zaman geçecek ,geçen azısında da bir hafta sürmüştü bu durum ,bunda da inş. o kadara razıyım yine uzun sürmesin

Kontrolün mü vardı ? Naaptın nasıl geçti ?

Nereye gidiyosun hastane olarak, ben bi keresinde Zübeyde hanıma gitmiştim sancılanmıştım 1 ay önce, çok ilgililer.

Zübeyde hanıma gittim ,normalde özele gidiyorum da ayrıntılıdan arkadaşım çok memnun kalmıştı deneyeyim dedim ben de ama beğenmedim açıkçası ,bi kere ekranda çocuğunu göremiyorsun ,içerde var 5 tane gebe ,biri yatıyo öbürü kalkıyo ,tamam baktı ama ne boyunu ne kilosunu söyledi ,biraz ukala idi doktor ,tuttu haftaya tekrar gel sonra ayrıntılıya gönderelim dedi ,haftaya gidermiyim hiç bilmiyorum doğrusu ..özelde bir doktor buldum ona gideceğim bi ara belki haftaya ona giderim

hadi ya, halbuki sadece kadın doğum üzerine bi hastabne daha hassas davranmaları gerekirdi. tekrar tekrar neden çağırıyorlar ki ? sen zaten ayrıntılı için gittin, sana tek tek söylemesi lazım parmaklarından tut, böbreklerine kadar... özele git tabii bu durumda, ben bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum ama baktırmadan da edemiyor insan. Haber ver mutlaka.

canım ayrıntılıya ayrı yerde bakıyorlar ,ayrıntılı için önce muayene edecek sonra göndrerecekmiş ,ay ne bileyim işte yaa ,sinir oldum zaten ..tamam canım sağol haber veririm inş.

Selam kızlar bende 20haftalık gebişim doğumum eylüle denk geliyor nasipse burdan neler yaptıgınızı günlerinizin nasl geçtigini (geçmediğini:) paylaşmak isterim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hoş geldin canım ,biz de burda yeri geliyor geyik yapıyoruz yeri geliyor ciddileşiyoruz :)) nerde yaşıyorsun yaş kaç ilk gebelikmi

hoş geldin canım ,biz de burda yeri geliyor geyik yapıyoruz yeri geliyor ciddileşiyoruz :)) nerde yaşıyorsun yaş kaç ilk gebelikmi

Manisa turgutluda oturuyorum canm yas 23 ikinci gebelik ilki düşük oldu malesef ama tekrar hamileyim çok şükür hemde yarısına geldm :) allah hepimizin kucaklarına almayı büyütmeyi nasip etsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam canım,peki dolabilirmisdedi bu duruma sıvı artışı beklenmeyen bir durummuymuş ?

hosbulduk kizlar sivi artisinin pek cok nedeni olabilirmis bebekle ilgili sorun yok muhtemelen gebelik sekerin yuksektir bazen hic sebebi de olmayabilmiyormus

bebislerinize su ana kadar neler aldınız kizlar ben doguma bir ay kala almayi düşünüyorum cok mu geç olur

bebislerinize su ana kadar neler aldınız kizlar ben doguma bir ay kala almayi düşünüyorum cok mu geç olur

Günaydın herkese :)

Canım ben bebek arabası ve ıvır zıvır ( banyo küveti, tırnak makası, biberon vs.) aldım. Onun dışında 2- 3 tane tulum dışında pek birşey almadım ama neredeyse haftada bir kere hediye geliyor. Ondan dolayı çekmecesi şimdiden doldu :)

Son düzenleme:

biz kıyafet konusunu kapattık diyebilirim herşeyini aldık , kalan bebek arabası beşiği banyo teknesi bakım için olan tarak vs onlar kaldı ,
son 2 ay kala evimi taşıyacağım için o hengamede hepsini sona bırakmayalım dedik annem bir yandan ben bir yandan kıyafetlerini tamamladık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…