2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Massalah hepimze saoll canimm benim bugun cok mutluyum sutum gelmeye basladi.) Tel sikintii hep meemde hep aglio bir anim bile bos deil tuvalate zor gidorum

GoGozunaydin canim maşallah tosuna ..
gozunaydin canim.valla senin kisa yazmana aliskin degiliz:]]]]]]]]
esma gecmis olsun canim sizin bayram da baya vukuatli gecmis.bazen bebekler ortamdan etkilenebiliyor.sevmedi demekki orayi:]] gazi da olabilir.cikmayan gaz huzursuz eder.sen baskalarina bakma.kusmanin bi cok nedeni var.mide dolulugu, reflu, hizli emme, gazinin cikmamasçıkmaması. .hepsi kusma yapar .sagol canim.bizim isler karışık .hayirlisi artik.

Jang canim biz eskiden köyden cuvallarla donerdik oyle:]] e findik, tursu, yoresel gidalar derken dolup tasardi.her memleketten sonuste muavinle kavga ederdi annem:]] muavin evimi tasiyosun teyze olmaz alamam derdi annem de oglum memleketten geri donuyoruz idare et derdi.kavga dovus giderdik muavin bize ikram yapmak bile istemezdi:]]]]]]]
Sekeda gozunaydin.o daha yeni emiyo cekemiyor ondan da doymuyordur.zamanla alisir cekmeye ve daha guzel doyar .bol sutun olsun ins.biz bugun evdeyiz.bakici yok.yarin bakici gelicek yine yollara duseriz:]] banyo günü. Ufakligi yikadik.danalari da aksama yikiycaz camasir attim 4makine .bi yandan kurutmaya atyrm topluyrm.utu de cikti.artik carsamba yaparim utuyu de c.carsamba bi bakiciyla daha goruscem..

Sağol canım
Bende artık daha temkinli olacağım dışarı Çıkma konusunda
Cumbo cum sende doktorsun canım ilaç konusunda ne diyorsun ??
Yine başladı midem deli olacağım
Eczaneyi aradım emzirin dedi
Hastanenin nöbetçi dahiliye doktoru 12 saat geçmesi lazım dedi

Ne biliym canım yaaaa ben bakamıyorum heralde diye düşünmeye başladım artık bi düzene girseydi artık o ağlıyor ben ağlıyorum çok kıvranıyor yavrum yaaaa

Massalah hepimze saoll canimm benim bugun cok mutluyum sutum gelmeye basladi.)
ssaoll canımm benim yavaş yavaş artacaktır umuyorum inşallah ama çok emmek istior sattler geçior kolumda kzızımda hiç böle olmamaıştı sattliydi herşeyim rahattım düzenim vardı baştan sona

iyi bayramlar herkese. kızlar artık fazla uğrayamıyorum sağolsun benim prenses beni hiç bırakmıyorda. bu ara gaz sancımız başladı. sürekli ağlıyor yavrucağız

canim nexium ben hamileyken kullanmistim gebelik kategorisi B ydi..ama emzirenlerde bildigim kadariyla yetetli calisma yok. .yani zarari varmi yokmu bilinmiyor..bence 6-8 saat emzirme ama bu surede sutunu sagip at..ulasabilirsen cocuk dr na sorabilirsin...geçmiş olsun canim..rennie veya gaviscon iyi gelmiyormu

Çılgın günlerin güzel geçiyor Allah daim etsin. Bakıcı da hallolursa oh ne güzel..
Esma canım Bebiş gazdan agliyordur ınş. Kolik bile olabilir beyaz gürültü denen seslerden dinlet iyi geliyor.
Sekeda sütünün erken gelmesine sevindim çok şükür. Bundan sonra daha da artar o zaman saat olayına başlarsınız tracy hogg bile 3 gün ne zaman sağlasa emzirdim sonra rutin koyun diyor.
Cumbo öncelikle tayine üzüldüm seninki de.olsun diye dua etmiştim. Ufaklıkla hayat iyi gidiyor maşallah senin de. Daha güzel.günlere inş.
Bizim babamız geldi ama keyif suremiyoruz. Bugün büyük oğlan öğle uykusuna yatmadi kaç kere denediysem baba istedi. Eşime dedim benimle dalga geçiyorlar karının her dediğini yapıyorsun diye deyip gelmedi çocuk akşam da baba bekledi uyumadı yavrum 9 bucuga kadar. Nasıl böyle rahat oluyor erkekler anlamıyorum. Ben ötekini 4.5 saat boyunca uyutmaya çalıştım o yatar yatmaz büyüğü aldım elime. Bu arada bence bizim ufaklık kolik. Bırak haftayı günde en az 3 saat krizimiz var çok şükür başa çıkıyorum psikolojik olarak. Hazırlıklı idim öyle doğarsa diye belki ondan çok zoruma gitmiyor 3 ay sonra bu kadar kalmayacak ağlaması diyorum dr a bile söylemedim hiç.
Malatyadaki çocuk dr una götüreceğim ilk ay kontrolüne yarın tam bir aylık.oluyoruz hatta şimdi bakalım boy kg kafa ne olmuş? Bana herkes çok iyisin diyor ama daha da zayifliyorum sanki 3gün önce aldığım etek belimde dönüyor. Sabah misafir geliyor marastan o da 3. Bebeğine hamile iyi bi gezer tozariz artık

esmacim simdi nadil oldu miden..inşallah iyisindir. .ocak nite patlıyor ikidir..iyiki size jisey olmamis gcmis olsun

off ya kızlar ped kullanmsktan pişik olmus alt tarafim..aksam pisik kremi surdum insallah gecer yaa..bitsin şu kanama da rahat yuzu gorsun kukum...

esmacim simdi nadil oldu miden..inşallah iyisindir. .ocak nite patlıyor ikidir..iyiki size jisey olmamis gcmis olsun
Sağol canım 2 gündür iyiyim dün akşam üstü kızımla avm ye gittik alışveriş yaptık biraz iyi geldi
Bende anlamıyorum ki canım bu defa komple değişim isteyeceğiz bakalım ama ancak yarın ulaşabiliriz servise

Selam..dun 3bebeyle dustuk yollara .bizdeki de deli cesareti:]]] ev alacagimiz bir muhit belirledik orada dolasiyoruz kac zamandir.dun bakici da yoktu.oglanla bebegi arkaya attik.kiz onde benim kucagimda tam uyku saatlerinde ciktik yola.3u birden masallh uyudu.biz de arabayla dolandik bi kac evi tel ile aradik.cocuklar uyandi girdik bi kebapciya.bizimkiler pide lahmacun cok seviyrlar.bi porsiyonu onlar yedi.sonra oglani emzirdim .biraz parkta oynattik onlari.sonra arabayla biraz daha dolandik .donduk eve..esimin arkadasi ile esi geldiler.2yillik evli ve cocuk dusunuyrlarms.bizimkiler de aksam keyifli idiler bi sirnasmalar filan.ankara havasi actik deli gibi oynadilar milleti mestettiler.aticam onlari bi dugun salonunun ortasina:]] bi de busra kimseyi oturtmadi oynarken.kalk kalk diye elimizden tutup kaldiriyo, oyna oyna alkis alkis diyo:]] cok cilveli benim kiz.babasi tursusunu kurcam vermem ben bunu diyo:]]] bugun de aksama misafir gelebilir.yarin bakici gorusmem , ufakligin asisi ve danalarin kontrolu var .baya yogunum:]] bikac haftaya gorumcem gelicek o gelince mevlut dusunyrm ins

off ya kızlar ped kullanmsktan pişik olmus alt tarafim..aksam pisik kremi surdum insallah gecer yaa..bitsin şu kanama da rahat yuzu gorsun kukum...
Ayy canım aynı sıkıntı bende de var üstelik bu sefer dikislere hiçbirşey surmedim arada batikon dışında iki üç yerde kan pihtisi gb yumru olmuş canım çok sıkkın :-( iltihapmidir acaba bilemedim köyde kimseye diyemedim burada anneme gelince aynayla bakınca farkettim maalesef. Sabah hemen bi kadın doğum a gideyim diyorum oğlanı da aşıya ve kontrole goturmem lazım zaten hepsini eşim de gelirse beraber hallederiz Pişik çok kötü oğlanın kremlerini sürüyorum artık. Bi de akıntı 2 haftadır falan sarı yeşil kahve arası gidip geliyor zaten idrar yolu enfeksiyonu geçmedi bence renk ten anlayabiliyorum artık onu hala kum döküyor olabilirim çünkü midem de aşırı bulanıyor. İnş korktugumdan da kötü birşey çıkmaz küçücük bebisle antibiyotik almak istemiyorum :-( Sana da geçmiş.olsun tatlım

İnş kafanıza göre ev bulursunuz kuzum. İyi çocuklar huysuzluk yapmıyor Allah dağına göre kar veriyor. Sen hiç anlatmadin çocuklar kardeşi nasıl.karşıladı ne yapıyorlar? Bi de ikizler kaç aylık şimdi senin? Bakıcı da ınş kolay hallolur. Sen idare edersin gb geliyor bana haftada iki gün yarım olarak bi kadın gelse temizlik ve bebeklere yardım için yeter de artar sana. Ben de bakalım evde ne yapacağım ikisiyle. Burada aklına bile.gelmiyordu bebek ama annemlere geldik ikide bir sallıyor uyuduğu yerde uyuma uyumadigi yerde uyu diyerek hiç karismiyorum şimdilik umarım doz artmaz

Çılgın bakalım oğlanları ne kadar büyüttük. Benim istahsiz oğlumdan çok umudum yok ama ınş büyümüştür kararında

Günaydın canım valla hayranlıkla ağzım açık okuyorum yazdıklarını maşallah ne kadar uslu çocukların var canım Allah nazardan korusun
Koca Bayram evden dışarı çıkamadık biz bebekle eşim evde kaldı biz kızımla çıktık Öyleyken bile hiç durmamış sıpam.
Inşallah aradığınız gibi bir ev bulursunuz biran önce bakıcı işide hallolur 3 çocukla birde misafir ağırladın demek.
Ayol benim eve Hırsız girse benden önce burayı soymuşlar diye geri Kaçar o derece her yer her yerde yani.
Sen nasıl altından kalkıyorsun hem ev işi hem çocuklar bravo bak daha yeni uyudu 15 dak oldu hemde salıncakta şimdi yine ağlıyor hiç bir işe elimi süremiyorum
Inşallah yarın kırk çıkınca düzelir bi umut Yarını bekliyorum

Günaydın canlarimmm
bayram nasil gecti bakalım. .benimki iyi degildi..Kızkardeşim ve ark geldiler 3 gun bizdeydiler..yiyip icip gezdiler..hicbirseyin ucundan tutmadilar..masada yemeklerini yiyip kalktilar masayi bile toplamadan o derece yani..cok yoruldum valla..ustelik kv bayramlaşma disinda hicbiryere cikmadim..tatli cikolata vs derken kilo da almisim..
bugun hava cok guzel ..kafama koydum cikucam disari kuzimla yürüyüş yapucam.
dun esime dedom hava cok guzel dışarı cikalim..yok usutur dedi..tamam avm gidelim o zaman dedim..birsürü insan var mikrop bulaşır dedi..iyi tmm dedim..sonra da aksam 6-7 olmus gadi cikalim diyor..yok dedim benbtarin gezerim kızımla...
uyansa minnakim da ciksak hava guzelken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…