2014 eylül anneleri geyik formatı :))

41+2 ye kadar iyi durmussunuz valla.. sen dursan dr durmax.ikinize de buyuk alkis..
kızlar kaç kilo aldınız doğum yapanlar kaç kg gitti hastaneden sonra :) ben ilk doğumumda 22 kilo oldım 10 kilosu 1 haftada gitti daha sonra 8 kilo daha gtti ve tekrar hamile kaldımmm 9 kg aldım suana kadarr
ben ilk gebeligimde 25 kilo aldim dogimdan sonra 8 kilo gitti sonra gitmedi..o 8 koloyu da geri aldim ..6 aylik olunca diyete badlafim 9 ayda verdim 25 kiloyu..
bunda almiyim diye cok ugrastim ama nafile..yine sldim 20 kilo.. pazartesi dogum yspicam kismetse..srn cok iyi vermissin ve bunda da almamissin tebrikler...

kızlar kaç kilo aldınız doğum yapanlar kaç kg gitti hastaneden sonra :) ben ilk doğumumda 22 kilo oldım 10 kilosu 1 haftada gitti daha sonra 8 kilo daha gtti ve tekrar hamile kaldımmm 9 kg aldım suana kadarr
canım senle hemen hemen aynı haftadayız benimde bugün 36. hafta bitti 37 ye girdim 15 kilo almışım offfff çok gibi geliyo bana ama annemler ablamlar hep 30 kilo almışlar şimdi ama baya zayıflar inşallah bende verebilirim

Gunaydin.oglumun ve benim kontrolum var .bakalim yaram nasil olmus . Ay size bisey diyeyim de gülün:] doktor meme catlagina krem yazmis ben de onu ameliyat yerimi yenilesin diye yazdi sandim surdum:] sonra baktim ki meme icinmis:]]]

Sağol canım şimdi dr a geldik de sıra gelmiyor bi türlü randevuya gerek.yok demişler esime vermemişler randevuları alıyorlar önce bu ne biçim iştir yaa.. trabzona dönüş bayramdan sonra ınş. Buralar serin yaa bi de oğlan bütün gün dışarıda ben ancak kendim ve bebekle ilgilenebiliyorum.

Biz de şimdi geldik sonuçları paylasirim ınş otobüsten 2 yahut 3 saatte emziriyorum ınş sarılık çıkmaz yaa :-(

Selam kızlar. .kontrole gittik suyumuzcdaha da azalmis.beklemeyrlim defi dr..yarin 9 da giriyorummmmmm ..kızıma kavusucam cok heyecanliyim

Evet son 9 gün ve taş gibi olan ben yerinde rahat şişko oğlum. Arkadaşlar iğrenç biliyorum ama ben bitlendim. Yanında kaldığım ailenin küçük kızında bit var bendede bir sürü sirke var. Yanında kaldığım kişi akrabam sağolsun temizliyor saçlarımı mecburda bir yandan yoksa hepimize bulaşır. Ona göre benden kızına geçmiş bit. Tartışmak istemiyorum tabi bu konuyla ilgili günde 3 defa banyo yapan, bir giydiğini ertesi güne giymeyen bende kendiliğinde oluşmuş olabilir mi? Aşırı terleme ve buhranlı günler mi etkili oldu bilmiyorum. Ama Amerika'ya geldikten 2 hafta sonra çıldırmış gibi kafam kaşınmaya başladı. Asla bit olacağına ihitimal vermedim, su değişikliği sandım. Annem ile görüntülü konuşurken o kaşınmamdan sen bitlenmişssin dedi öyle şüphelendim. Nede olsa eski insan kaşınmamdan anladı. Şoklardayım . Saçımın dibi kaşımaktan yara olmuş. Ev sahibi herkesin kafasına sinek ilacı sıktı banada zorla iki kere sıktı istemiyorum diyorum yok. Kendisi maalesef çok bilgisiz bir kadın. Bebeğime zarar verir diyorum ama kafa basmıyor ki. Ammada kıymetli oğlun varmış dedi. Kafamdaki yaralardan kana geçer bebek kanla besleniyor diyorum ama nafile. Şimdi gece ben sıkıyorum kafama siz yatarkende banyo yapıyorum diye kandırıyorum. Kafam bitle dolsun umruda bile değil . 9 Aydır makyaj yapmadım, saçımı bile fönlemedim, saçımı kestirmedim , boyamadım, yememe içmeme dikkat ettim şimdi cahil bir ev kadınına son anda kurban gittim. Bu sıktığı ilaç bebeğime zarar verirse onu öldürebilirim bitlerin yerin. Çok korkuyorum yarın doktora soracağım umarım beni anlarlar.

biran once bitlerden kurtulmaya calis..sinej ilaciyla olmaz..bit ilaci gerekir. .doktoruna sor mutlaka..bebekv dogmadan halletmen lazım. .bebege gecmemeli..
benimde 2002 de ilk gorev yerimde hastadan hepimuze gecmisti..ben yalnizim kimsr kafami temileyemezki..sagolsun hemsire bir arkadas vatdi tek tek temizlefi kafami sirkedrn...
mutlaka dra danismali ve bebek grlmeden kurtulmalusin..
canini sıkma olabolecek seylet bunlar.,

Slm kızlar dr dan geldik köye geçiyoruz acil yazayım dedim moralim bozuk. Azıcık sarılık, pipi deliği darlığı, kafa çevresi azıcık standart altı takip gerekiyor, ayağı anne karnındaki durusundan kaynaklı egrilik var kalça usg sinde sorun olursa bakılacak. Öff öff zaten evimde değilim diye depresyona girmek üzereyim. Şimdi bi de bunlara üzüldüm
Selam kızlar. .kontrole gittik suyumuzcdaha da azalmis.beklemeyrlim defi dr..yarin 9 da giriyorummmmmm ..kızıma kavusucam cok heyecanliyim
Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz. Sağlıcakla gelsin bebiş ınş herşey çok güzel olacak

Sarılık emzirmeyle geçer dedi. Pipi için sünnet şart erkene almaya çalışıyoruz zaten olacaktı ama. Bu arada bebeğin ismini son anda gördüğüm rüyadaki gibi Hüseyin koyduk. Biz de etraf da halen alışamadık. Kafa çevresi oğlumun da geri sürekli takip can sıkıyor. D vitamini kullandirmiyor drlar bu sefer de boy uzamiyor. İnş bu da sıkıntısız bi kafa gelişimi geçirir: ( kg da kıyafetle 100 gr fazla geldi aynı yani 10 gün almaz dedi dr

canimbenimmm oncelikle adiyla yasasin kuzucuk...
sariligi takma bir kere bol bol emzir birkacgune gecer
benim oglanin da ayni sorunlari oldu.erken sunnet oldu, kafasini takip ettik tomografi bile cektirdik, bir hafta her gun sarilik icin kan vetdik...coook uzuldum agladim..ama hepsi gectiiiii simdi koca adam oldu da bugun anaokuluna basladi..
hic moralini bozma allah badka dert vermesin hepsinin caresi var..
opuyorum kuzucugu..
yarin haber vetirim size foto bile atarim

evet sabah uyanır uyanmaz gittim doktora bebeğine zarar vermemiştir merak etme dedi banada bit ilaci verdi hamilelikte kullanılan kullanalım bakalım yinede o sinek ilaç oğluma zarar vermiştir diye çok korkuyorum
ev sahibi temizliyor kafamı mecbur çünkü bulaşıcı bir şey
ne utanç verici ve iğrenç bir durum

walla dr normal doğum dedi tutrdu 41 girdimizde hergün gittik :) ama sancım başaldında tekrar ultrosnla baktılar bi anormallik farkettiler suyumuda patlatınca aha dedi dr kaka yapmışş hemn işlemi hızlandırdılar suni sancı şıp die de dogurdum allha şükür inşallah buda şıp die doğarrrallahın izniyle valla herkez dior sen dietmi yapisosunn ben dikkat ediorum çok yemek çocucgu kilo aldırmıyo anne harıci kzımda yedimde neoldu 3 kilo anca doğdu saglıklı az öz bol meyva haşlama sebze ile 9 kg ile hamilelğimi bitiricem inşallah iki bebeğin peşinde koşmaktanda eririm yazarım doğum yapinca 1 hafta sonra buraya :) kesin 11 12 gider

canım bit temiz insanlara daha çabuk yerleşior terlede çoğalan kanla beslenen mahlukatlar her insanın başına gelmiş üzülme benim kardeşim 30 tlye ezzanaden aldı hamilelrde kulanabilirdiye yaziodu adını unuttum 2 kulanımlık ve iki seferde gittilerr hiçç korkmaa olur böle şeyler insanızz ama ama sinek ilacı hakınnda bir şey diyeemem inşallah bişi olmaz canım duam seninle tezinden kurtull

evet canımm hiç takma emin ol gidiolar bünye meselesi birde kimi insan süt olsun die abartior 15 kgye kadar alınan kio normal sayılıyor ama insanın boyuda ve hamile kaldı kiloda önemli ben 165 boyundayım 54 kg dimm en fazla hep evlendim 57 58 hamile kaldım ve üstüne 22 kilo aldım 10 kgsi 7 günde gitti 3 ayda 7 8 daha verdim tekrar hamile kaldımm kızımda 1 yaşında allha şükür bunda tecrübem yerinde boğazımı tutum saglıklı beslendim 9 kg oda 1 haftada 10 kg den fazla gider iki bebek var malumm eririmm 2 3 aya :) herşiyin azıda çoğuda zarar

gunaydin canlaarr
kontrole gidicez uyuyamadim bur türlü. .insallah daha da azalmamistir suyumuz..
öpüyorum hepiceginizi
herşeyin hayırlısı canımm saglıklı zmanda gelsin önemli olan buu tezinden saglıgınla kucagına all inşallah duamm senlee

kızlar bende yarın kontrole gidorumm bakalımmm ne diyecek dr bebek kanala ilerlemeye başlamışmı çok heyecanldımmm

Gunaydin.oglumun ve benim kontrolum var .bakalim yaram nasil olmus . Ay size bisey diyeyim de gülün:] doktor meme catlagina krem yazmis ben de onu ameliyat yerimi yenilesin diye yazdi sandim surdum:] sonra baktim ki meme icinmis:]]]
canım nasıl geçti kont bebekte sende iyisinizdir umarım .
Doktor ne yazmıştı göğüs için merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…