2014 Ekimde düğünü Olanlar Hadi İçeri :)

ben istanbuldayım kızlar ankaraya gelın gıdıcem buyuk ıhtımal 24 ekım 1 kasım olcak. Ağustosta ev bakmaya baslıycaz. yemek takımlarım catal bıcak nevresımler gibi temel ihtiyaclarım hazır ıncık cıncıklar eksık . Balayı ıcın akdenız hala sıcaksa gıdebılırız dıe dusunuyorum. belırsızlıkler benı oldurcek ama yaa :)

senin düğün ne zmn? bu arada hangi illerdesiniz kızlar? ben istanbul. siz baya bişeyleri halletmişssiniz ne güzelll bana da yardımcı olursunuz artıkk :)
eylül başı ya da ağustos sonu nikah olacak, düğün yapmıyoruz hafta içi nikah yapacağız o yüzden aşırı yaymış durumdayız gün bile belli değil, ya da yetişemeyip ekim e kalabiliriz:)
istanbul'dayım ben de.

bızde ılk once evı hallettık sonr beyaz esya olmusdu :) sımdı ıse tül ler bellı oldu
bizde sıralama ev-mobilya(tedarik uzun sürüyor demişlerdi) tüller,balayı ve sonunda bugün beyaz eşya, her şeyimiz tersten gidiyor sanki, en gerekliler en sona tabii daha nikah günü bile belli değil

benim çatal bıçağım belli ama daha alınmadı harikayım çöp kutuma klozet fırçama kadar aldım çatal bıçağım yok şimdi aklıma geldi.

Kızlar selam 3agustos kına 7agustos yurt dışında nikah :) düğün yapmayacağım için fazla yaydım gelinlik astar aşamasında bu dikim mevzusu ne kdr sürüyor fikri olan var mı ? Diken kişi iki provam kaldığını söyledi ama :))) görüntü pek öle diildi ne dersiniz sıkıştırmalımıyım kadını yoksa normal bi süreç korkmiyimmi bilemedim

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben daha gelinliğe hiç bakamadım biz bi hafta önce başladık hazırlıklara sadece düğün mekanlarını ayarlayabildik. şimdi gelinlikle damatlık filan bakıcaz en son ev ve eşya olaylarına giricez.

Ben de 18 ekimde evlenicem inşaallah :) mutfak eşyaları ve genel küçük eşyalarımın hepsini aldım bi mobilya halı perde kaldı. ağustosta gelinliğimi halletmem lazım korkuyorum geç kaldım diye :44:

kızlar çok işimiz var çokkk düşündükçe daha fazla şey çıkıor herşey olsa bitse de bi oh çeksek die bekliorum :)

Ben de 18 ekimde evlenicem inşaallah :) mutfak eşyaları ve genel küçük eşyalarımın hepsini aldım bi mobilya halı perde kaldı. ağustosta gelinliğimi halletmem lazım korkuyorum geç kaldım diye :44:

aramızda 1 hafta var bnm de 11 ekım gelınlık ıcın korkma cnm bnmkıde bayramdan sonra baslancak bnmde perdeler ta beyaz esyalar tamm halı aaa aslında mobılyalarda amm sayılır bız özel yaptırıyoruz da oda bayramdan sonr başlıcak sadece koltuk ve halı kalmıs aaa bakın sımcık mutlu oldum ya benn ya bırde tabı evın temızlıgı var

bnm de ütü masam yok e supurgem önmlı olan sımdılık bu gerısı ıvır zırı ( kırlı sepetı,fırcalar vs )

kızlar çok işimiz var çokkk düşündükçe daha fazla şey çıkıor herşey olsa bitse de bi oh çeksek die bekliorum :)

evet cnm aynn ole düşündükçe daha cok eksık cıkıyor düşünmesek mı ne acaba bayramdn sonra cok çalışcaz kızlar cookk

pekı kına ıcın neler dusunuyorsunuz deyın bı hele varmı fıkırler hedıyelıkler bırde düğün öncesi nıkah da davetlılere dagıttıgınız bırseyler oldu mu

Merhaba Kızlar :)

İşlerimiz ağustosta başlıyor bence hepimizin bir koşturmaca kalan kalsın diyip yapabildiğimizi yapalım yoksa işin içinden çıkmak imkansız gibi gözüküyor.

benim bir halılalarım ve televizyonum kaldı.
Hediyelik konusuna değinmişsiniz, bende birşeyler dağıtmak istiyorum ama sonradanda zaten yeterince masraf yapıyoruz bide hediyelik alarak ek bir masraf yapmayalım diyorum..

Meraba kizlar benim dügünde 26 ekim bizde evi tutduk sadece mobilyalar kaldi aslinda basta cok heycanliydim ama su son günler yanlismi yapiyorum aceba diye düsünüyorum . Cok kavga ediyoruz öyle böyle degil genelikle madi seyler yüzünden beni adeta cildirtiyor bayramin ikinci günü nikahimiz var annemler birdaha düsün diyorlar napmaliyim onu bazen taniyamoyorum lütfen yardim edinn bana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

düğün öncesi tartışmalar mutlaka yaşanıyor önemli olan aranızdaki saygıyı kaybetmeyin maddiyat konusu ne yazık ki her çifttin arasında sorun çünkü erkeler gereksiz yere çok harcama yapıyor galiba.
ailen cok dogru iyi düşün şimdiden böyleyse ilerde ne olacak

Orasi öyle cnm haklisin suan nikah icin alisverisdeyiz simdilim iyi gidir arada laf atiyor ama altan aliyorum hava 34 derece halile bunaltiyor insani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba kızlar bende yeni katıldım 30 ekim kınam var 1 kasım düğün.. balayı için nereleri tercih ediyorsunuz bn çok kararsız kaldım da:18:

Kızlar bnmde 19 Ekimde nikahım var.Balayı için Aydını tercih ettik.20 Ekim - 25 Ekim arası ordayız inş :)

kızlar benimde bütün işlerim bayramdan sonra nikah işlemleri gelinlik kına gecesi hazırlıkları herşey duruyo bakalım ekimin 25 ine kadar halledebiliriz sanıyorum inşallah çeyiz işleri az kaldı artık pek eksik kalmadı ama yinede çıkıyo sürekli bişey sonu yok sanırım =)

Aynen canım eksik hiç bitmiyo valla.Eylül başında tutuyoruz bizde evi.Bi ay öncesinden başlıvaz kira vermeye

ben de geldim kızlar. düğün tarıhim tam belli değil ama bayramın 3. günü olacak yüksek ihtimalle. nikahımız 31 martta yapılmıştı . düğüne 2 ay kalmasına rağmen benim sadece
nevresimlerim
uyku setlerim
yemek takımım
kahvaltı takımım
tencere setim
alındı. ne gelinlik ne ev ne eşya daha hiçbirşey hazır değil. ve tek çabalayan benim. eşya konusunda da kayınpederim eşya almak istemiyor eşim de çalışmıyor ben çalışıyorum. o yüzden düğün setlerinden almaya karar verdik.Konya modalife mağazasından beğendim birşeyler ama henüz alınmadı. içime sinmese de bu şekilde olmak zorunda şimdilik. ((
kızlar kız evi başka neler alır ben hiç birşey bilmiyorum. babamlar bi yatak odasını alcaklar ama başka ne alcaklar hiç bilgim yok.

Canım ev bakmaya başlayın isterseniz geç olmadan.Gelinliği de hazır model düşünüyorsan hemen bulabilirsin.ben şahsen hazır model beğendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…