- 29 Kasım 2010
- 611
- 1.204
- 313
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
eylül başı ya da ağustos sonu nikah olacak, düğün yapmıyoruz hafta içi nikah yapacağız o yüzden aşırı yaymış durumdayız gün bile belli değil, ya da yetişemeyip ekim e kalabiliriz:)senin düğün ne zmn? bu arada hangi illerdesiniz kızlar? ben istanbul. siz baya bişeyleri halletmişssiniz ne güzelll bana da yardımcı olursunuz artıkk :)
bizde sıralama ev-mobilya(tedarik uzun sürüyor demişlerdi) tüller,balayı ve sonunda bugün beyaz eşya, her şeyimiz tersten gidiyor sanki, en gerekliler en sona tabii daha nikah günü bile belli değilbızde ılk once evı hallettık sonr beyaz esya olmusdu :) sımdı ıse tül ler bellı oldu
ben istanbuldayım kızlar ankaraya gelın gıdıcem buyuk ıhtımal 24 ekım 1 kasım olcak. Ağustosta ev bakmaya baslıycaz. yemek takımlarım catal bıcak nevresımler gibi temel ihtiyaclarım hazır ıncık cıncıklar eksık . Balayı ıcın akdenız hala sıcaksa gıdebılırız dıe dusunuyorum. belırsızlıkler benı oldurcek ama yaa :)
Kızlar selam 3agustos kına 7agustos yurt dışında nikah :) düğün yapmayacağım için fazla yaydım gelinlik astar aşamasında bu dikim mevzusu ne kdr sürüyor fikri olan var mı ? Diken kişi iki provam kaldığını söyledi ama :))) görüntü pek öle diildi ne dersiniz sıkıştırmalımıyım kadını yoksa normal bi süreç korkmiyimmi bilemedim
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de 18 ekimde evlenicem inşaallah :) mutfak eşyaları ve genel küçük eşyalarımın hepsini aldım bi mobilya halı perde kaldı. ağustosta gelinliğimi halletmem lazım korkuyorum geç kaldım diye :44:
eylül başı ya da ağustos sonu nikah olacak, düğün yapmıyoruz hafta içi nikah yapacağız o yüzden aşırı yaymış durumdayız gün bile belli değil, ya da yetişemeyip ekim e kalabiliriz:)
istanbul'dayım ben de.
bizde sıralama ev-mobilya(tedarik uzun sürüyor demişlerdi) tüller,balayı ve sonunda bugün beyaz eşya, her şeyimiz tersten gidiyor sanki, en gerekliler en sona tabii daha nikah günü bile belli değil
benim çatal bıçağım belli ama daha alınmadı harikayım çöp kutuma klozet fırçama kadar aldım çatal bıçağım yok şimdi aklıma geldi.
kızlar çok işimiz var çokkk düşündükçe daha fazla şey çıkıor herşey olsa bitse de bi oh çeksek die bekliorum :)
Meraba kizlar benim dügünde 26 ekim bizde evi tutduk sadece mobilyalar kaldi aslinda basta cok heycanliydim ama su son günler yanlismi yapiyorum aceba diye düsünüyorum . Cok kavga ediyoruz öyle böyle degil genelikle madi seyler yüzünden beni adeta cildirtiyor bayramin ikinci günü nikahimiz var annemler birdaha düsün diyorlar napmaliyim onu bazen taniyamoyorum lütfen yardim edinn bana
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben de geldim kızlar. düğün tarıhim tam belli değil ama bayramın 3. günü olacak yüksek ihtimalle. nikahımız 31 martta yapılmıştı . düğüne 2 ay kalmasına rağmen benim sadece
nevresimlerim
uyku setlerim
yemek takımım
kahvaltı takımım
tencere setim
alındı. ne gelinlik ne ev ne eşya daha hiçbirşey hazır değil. ve tek çabalayan benim. eşya konusunda da kayınpederim eşya almak istemiyor eşim de çalışmıyor ben çalışıyorum. o yüzden düğün setlerinden almaya karar verdik.Konya modalife mağazasından beğendim birşeyler ama henüz alınmadı. içime sinmese de bu şekilde olmak zorunda şimdilik.((
kızlar kız evi başka neler alır ben hiç birşey bilmiyorum. babamlar bi yatak odasını alcaklar ama başka ne alcaklar hiç bilgim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?