- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
Canlarimm sizleri cok cok ozledimm..sizi hemen hergun takip ediyorum..sizlerin bende yeri cok cok ayriii...yeterim senin yazina dun cok uzuldum agladim...phalam (ceydamm) haberini okudugumda cok uzuldum..cooookkkk sevunmistim kuzunun seninle olmasina..bende ayni duyguyu yasadim uc kez..bebek kaybetmek cok zorr...Rabbim dusmanima vermesin..ama biz ozeliz..Rabbim sevdigi kullarini bu dunyada sinar..biz anne olmak icin mucadelemize devam edecegiz..Rabbim bu yolda hepimuzin yar ve yardimcisi olsun...kizlar size bir sorum var...ben istanbulda yasiyorum..ve tup bebek icin ilac raporu nasi aliniyor bana yardimci olur musunuz..bu reglim ile dr um ile gorusmeye gidecegim..planimizi yapicaz..bu donmusum var 6.gun embriyosu..ama erbil bey son bebegimi kromozom fazlaligindan kaybettigim icin cgh yapilmadan transfer etmiycegini soyledi... bu 3.tedavim olacak...dilerim sonu guzel ve hayirli olur...
Tedavin şimdiden hayırlı olsun cnm.ozlettin lendini.Canlarimm sizleri cok cok ozledimm..sizi hemen hergun takip ediyorum..sizlerin bende yeri cok cok ayriii...yeterim senin yazina dun cok uzuldum agladim...phalam (ceydamm) haberini okudugumda cok uzuldum..cooookkkk sevunmistim kuzunun seninle olmasina..bende ayni duyguyu yasadim uc kez..bebek kaybetmek cok zorr...Rabbim dusmanima vermesin..ama biz ozeliz..Rabbim sevdigi kullarini bu dunyada sinar..biz anne olmak icin mucadelemize devam edecegiz..Rabbim bu yolda hepimuzin yar ve yardimcisi olsun...kizlar size bir sorum var...ben istanbulda yasiyorum..ve tup bebek icin ilac raporu nasi aliniyor bana yardimci olur musunuz..bu reglim ile dr um ile gorusmeye gidecegim..planimizi yapicaz..bu donmusum var 6.gun embriyosu..ama erbil bey son bebegimi kromozom fazlaligindan kaybettigim icin cgh yapilmadan transfer etmiycegini soyledi... bu 3.tedavim olacak...dilerim sonu guzel ve hayirli olur...
Cnm bende semiha sakirden almistim rapor rahim filmi kan testi adetlivw adetsiz muyane aike nufus kayit ornegi ssk dokum esinden sperm ve kan testi ustiyolar eger prigramlu yaparsan bir ayda cikar rapirCa
n Cnm ben okurum insaallah Rabbim kabul eder..sen bana ismini soyismini ozelden yaz..birbirimize destek olmaliyiz demi
Cnm ben 2 tane aliyorum esim ve ben okuruz..evet canım dağıtıyorum zaten daha 70 anca oldu akrabayla falan nasıl tamamlıcam bilemedim
A.slm canım az kalmış doğumuna maşallah canım nasıl zormu hamilelik gerçi bize öleceksin deseler gene gebe kalmaya razıyız :))Kızlar selam
A.slm canım az kalmış doğumuna maşallah canım nasıl zormu hamilelik gerçi bize öleceksin deseler gene gebe kalmaya razıyız :))
Günaydın kızlar...
Hayırlı cumalar hepimize...
Bu saate kadar topiğe kimse uğramamış
Uyuyordur kızlar diye seslenmedin demekGünaydın canım..
Baktım kimse yok ses etmiyim dedim
Uyuyordur kızlar diye seslenmedin demek
Hııhı
havalar nasıl Ankara'da?
Burası hafif soğuk ama müthiş uyku yapıyor diyebilirim :)
GÜNAYDINLARHAYIRLI CUMALAR
Gunaydin kardeslerim :)
Dun tup bebekte ilk ve insallah son negatifimi aldim. Cikolata kistlerimi bogmak istyrm.yk etmk istyrmmm ck kizginim onlara. Neyse Dr um guvenc karlikaya 12. Gunde 0.08 cikinca kan testimin sonucu ilaclarini birak dedi. 5. Gun embriyosuydu we dr um embriyoya ck guweniyordu ama Rabbim ol demefikten sonra olmuyor iste.zamani degilmis. Bu son olur insallah. Sizlere iki sorum var kizlar 1-ilaclari biraktiktan ne kadar sonra adet oluyorz ortalama? 2- 1de basariszlik yasadiktan sonra ne gibi tetkikler yapiliyo ikincisi icin gercekten elimden gelen herseyi yapmis olmk istyrm.
cewaplariniz icin simdiden tesekkurler . Hayirli cumalar.
EVET burasıda mis gibiBurada hava gayet güzel..
Kabansız çıkmıyorum tabii ama açıkta kalan yerlerim üşümüyor bugün
sanada günaydın canımCanım Aminnn..
Günaydın olsun sana da.
geçmiş olsun canımmmGunaydin kardeslerim :)
Dun tup bebekte ilk ve insallah son negatifimi aldim. Cikolata kistlerimi bogmak istyrm.yk etmk istyrmmm ck kizginim onlara. Neyse Dr um guvenc karlikaya 12. Gunde 0.08 cikinca kan testimin sonucu ilaclarini birak dedi. 5. Gun embriyosuydu we dr um embriyoya ck guweniyordu ama Rabbim ol demefikten sonra olmuyor iste.zamani degilmis. Bu son olur insallah. Sizlere iki sorum var kizlar 1-ilaclari biraktiktan ne kadar sonra adet oluyorz ortalama? 2- 1de basariszlik yasadiktan sonra ne gibi tetkikler yapiliyo ikincisi icin gercekten elimden gelen herseyi yapmis olmk istyrm.
cewaplariniz icin simdiden tesekkurler . Hayirli cumalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?