sendende böyle güzel haberler alırız inşOyyyyy tü tü tüüüüüü maşallah 7+8 15 yumi
Benimde tsh düşerse yakın zamanlarda start vermiş olcez
baktım baktımgüzelllll şimdi özel bilgilere ihtiyacım var adın soy adın adresin telefonun ıban nocanım özeline bak
saklama senin kemal hayranı olduğunu bilmeyen yokben kelam demedim bi kere
ne farkları var canım 3 ü de bir benim için
birgün nurella oluyorum bir gün ivana bugün kemal günümdeyim
olmazzzzzzzzzzzzzzzzzbaktım baktım
ama ibanım yok olurmu kiii
ne yapsakk ki acaba şimdiiiolmazzzzzzzzzzzzzzzzzibansız işlem yapamıyoruz hanımefendi
Cnm bende ojurum benide yazo kişi bendim
bankaya gitmen lazımne yapsakk ki acaba şimdiii
çok sağol canım allah razı olsunCnm bende ojurum benide yaz
benim koca ilahiyatçı bacım ne işimiz olur bankadabankaya gitmen lazım
Sağol tatlı bayan.
Yağmur çamur dinlemiyor 32 dişinle gülüyorsun yine maşallah
Bazen inişler çıkışlar oluyor malesef ama yapacak bir şey yok hayatın bize getirdikleriyle biraz mutlu olmaz zorundayız.
Güven içinde olalım ve tedavim hepinize bereket getirsin
kız deli hesap açtırım ıban alacaksınbenim koca ilahiyatçı bacım ne işimiz olur bankada
Oyyyyy tü tü tüüüüüü maşallah 7+8 15 yumi
Benimde tsh düşerse yakın zamanlarda start vermiş olcez
biliyorum canımicecreamm Tabiki hepside şakaydı güldük eğlendik şimdi iş zamanı kocam bende balık bekliyor ben sizinle yazışıyorum
kocalarımızın bizi gebe bırakacağı yok biz enerji sinerji ile destek olarak gebe kalalım inşallahİnşallah el birliği ile enerjimizle kızlarıda hamile bırakalım ahahahah
Hahahahaha, çok iyiydi bukocalarımızın bizi gebe bırakacağı yok biz enerji sinerji ile destek olarak gebe kalalım inşallah
Haklısın valla kızcağız bana moral olsun istiyo cevahire gideriz çıkışta diyo canım ya..Canım ben olsam kardeşimi yalnız bırakmam hep de peşindeydim bugüne kadar böyle bir durum olsa yine giderim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?