2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Hepimizin yüzü gülsün inşallah. Hatta çok gülsün, şikayet eden olmaz di mi

Kesinlikle inişler ve çıkışlar oluyor… Olmalı da; iniş olmasa çıkışın, çıkış olmasa inişin anlamı kaybolurdu. Bu anlamda maalesefim sadece üst üste geldiğinde oluyor gayri ihtiyari… İnsanız hepimiz, doğal olanı bu Hani eskiler der ya “geldi mi üst üste gelir” o hesap…

Hayat için yazdıkların kulağımdaki küpelerden birine denk geldi.

“Hayata yıllar eklerken, yıllara hayat katmayı unutmamalı” Bu yüzden olursa çoğalırız, olmazsa eksilmeyiz diye yıllara hayat katarak yola devam çoook şükür… E olur da bir de yeni bir hayat katılırsa tadından yenmez Katmerli olur :)

Bereketli tedaviler, 32 dişli gülüşler olsun

icecreamm Tabiki hepside şakaydı güldük eğlendik şimdi iş zamanı kocam bende balık bekliyor ben sizinle yazışıyorum

kocalarımızın bizi gebe bırakacağı yok biz enerji sinerji ile destek olarak gebe kalalım inşallah
Hahahahaha, çok iyiydi bu
İşin doktora kalmış olmasından hayıflanıyordu, tüpler açıldı işinin başında mutlu, mesut profesör gibi hissediyor kendini... Şimdi bu çok çok ağır gelir :) Yazık bir şey olmasın ona

Canım ben olsam kardeşimi yalnız bırakmam hep de peşindeydim bugüne kadar böyle bir durum olsa yine giderim..
Haklısın valla kızcağız bana moral olsun istiyo cevahire gideriz çıkışta diyo canım ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…