- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
İstanbul da fiyatlar aşağı yukarı aynı:
Tüp bebek 4750-5900
İlaçlar 1500-2200
Hsg 500-850
Testler 1000 civarı tutuyor.
İyiyim, hafiften heyecan başladı. Bugün 12. günLulindaaaaaaa nasılsın?
Çantada keklik gibi durmam :) Okurum bir güzel... İstersen özetlerim.Seni çantamda kitabımın yanına koyasım geldi valla:) Çok tatlısın.. Amin canım inşallah.. 3. denemem olacak kısmetse.. Nasip olursa da son olacak. Sen napıyorsun? Var mı tedavi düşüncesi? Varsa da unutmuş olabilirim
İstanbul da fiyatlar aşağı yukarı aynı:
Tüp bebek 4750-5900
İlaçlar 1500-2200
Hsg 500-850
Testler 1000 civarı tutuyor.
İyiyim, hafiften heyecan başladı. Bugün 12. gün
Sen de yeni yer yeni umut, hadi bakalım su gibi aksın tedavin. Bu sefer şeytanın bacağını kırmanı diliyorum:)
Hamile hamile duramaz bilgi de verir... :)
Süt mü? Sex On The Beach mi? En çok bunu merak ediyorum :))))))
Fuar zamanına mı atıldı buluşma?
Yarına fırsat yaratmak için paralamayayım kendimi, zaten çok zor olacaktı.
Ama şu geçenlerde bizim topikte yazdığın not vardı "görmek, popo, bant, eş" o beni baştan çıkardı!
Gönüllü bantçın olacaktım :)
Kızlar Tilda bebekten yapabilen var mı?
Allah'ım çok seviyorum. Gecen sene bi hbi merkezi bununla ilgili ders verecekti bana bi türlü haber vermediler sonra yer kapandı. Oyuncak müzesinde de vardı bi türlü yer bulamadım. Şimdi Derya Baykal ın prog. yapmışlar ama ben işde oldugum için izleyemedim.. Sonra bi yerde buldum artık alacaktım 140tl dedi .. Şoka girdim.
İnşallah... Beklemek, kavuştum sanmışken kaybetmek ve çok üzülmek hepimizin karşısına çıkabiliyor, umarım mükafatlarımız da karşımıza çıkar. Öyle çok seviniriz ki, geçmişin izleri silinir.
portakales teşekkür ederim.
Keşke :) Edebiyatla tek bağlantım kitap manyaklığım :)
Saracım canım :) Her güzel haberle iyi oluyoruz, bugün de coştuk...
Şu triodin hale yola girsin sen de coştur, konfetilerle hazır bekliyorum...
Bende evladıma kavuşana kadar çok şeyler yaşadım. Ama bende umudumu hiç kaybetmedim. Tedavim süresince her gün Meryem suresini okudum. Bunu sizede şidetle tavsiye ederim. Tek ilaç dua, gerisi hep bir bahane bir sebep ve vesile
Hepinizin çektiklerini ve duygularınızı çok iyi anlıyorum.
İlk evladımı kendim için çok istemiştim. Anne olabileyim, o duyguyu tadabileyim diye. Her konuda eşim çok yardımcı oldu bana. Hatta şimdi ikinciyi benden çok eşim istiyor. Bir an önce tekrar tedaviye gidelim diyor. İkinci çocuğu oğlum için istiyorum. Bu hayatta yanlız, kardeşsiz kalmasın diye.
Arkadaşlar hiç umudunuzu kaybetmeyin, Rab'bim dualarımızı dileğimizi kabul eder InşaAllah.
canım benim beni yanlış anladın:) Ben 2. çocuk için tekrar her şeyi göze alabilmesinden dolayı öyle dedim. Yoksa tabi ki yaşında bir şey yok... Özür dilerim seni kırdıysam.. Çok kısa zaman da sen de anne olacaksın inşallah rabbim büyük.
Biliyor musun hem insanın yaşı önemli değil kendini nasıl hissetigi önemli .
ben de okuyorum canım bugün 13.günüm hatta..
Ama şu geçenlerde bizim topikte yazdığın not vardı "görmek, popo, bant, eş" o beni baştan çıkardı!
İyiyim, hafiften heyecan başladı. Bugün 12. gün
Sen de yeni yer yeni umut, hadi bakalım su gibi aksın tedavin. Bu sefer şeytanın bacağını kırmanı diliyorum:)
Çantada keklik gibi durmam :) Okurum bir güzel... İstersen özetlerim.
3. de turnayı gözünden vur o zaman... Zamanıysa istemesen de olacak zaten :) Hayırlı olsun tekrardan...
Unutmamışsındır, keza burada uzun uzadıya yazmadım.
Özetlersem;
41 kere maşallah yaşımla 4 denememin sonuncusunu 10-15 gün önce 0'ladık :)
Zaten uzun uzadıya bir tedavi sürecim olmadı. 1.5 yıl önce "keşke" demeyelim diye yola çıkmıştık. Hani odak değildi ama ileride imkan varken niye denemedik demeyelim diye. E demeyeceğiz artık :) Özgürüz...
Tek neden her ikisi de kapalı olan tüplerdi. Bu nedenle tüp bebek için yola çıktık. Ancak benim söz dinlemeyen vücudum var. PCO'lu değilim ama yaşıma göre yumurtlama zenginiyim. OPU zamanı için süper şey, sevinç nedeni... Ama fazla embriyolar dondurulduktan sonra bir türlü transfer aşamasına gelemeyişimizin de nedeni :)
Olmazsa olmazları; doktorların tekrarlayan negatiflerde istediği, önerdiği ve hatta çoğunlukla denediği tetkikleri ilk tedavi öncesi, en başta öğrendik. Bizim tercihimiz olsun yaptırmak dedik, tercih edip yaptırdık. Histeroskopisinden, Trombofili Paneline bir sürü şey... (İsteyen olursa ayrıca belirtirim) Kalite sorunumuz yoktu keza 6. gün dondurulmuş blastosistleri tükettik :)
Sürecin en güzel yanı, 10 yıl kadar önce kapalı olduğu tespit edilen, tedavinin ilk günlerinde çekilen HSG ile tasdiklenen kapalı tüplerim canı istedi açıldı. Açılışın nedeni tespit edilemiyor, olsun biz kırmızı kurdela kesip kutladık açılışı...
E yola çıkışımızın nedeni kapalı tüplerdi :) Şimdi aşk çocuğumuzu yapabilme olasılığı elde ettik. Olur mu? Kesin mi? Yoo.. Hayır :) Ama olsun olasılık olasılıktır, "ya tutarsa" diyebiliriz bir nebze Nasreddinlik ile... Gelişmeler bu olunca, hayatımızın odak noktasında da olmayınca şimdilik tüple ilgili yeni bir sürecimiz yok, transferlerimi sevgilim yapıyorHiç şikayetçi değiliz...
Özetlenmiş hali bu... İyi ki özet! Sevgiler
Hmmm kitaplardan sonra bir ortak alan daha :)
Workshopları olan bir yer var... BayanTilda instagramdan bu adla ulaşabilir.
Kişiye özel olmadıkça o fiyatlar uçuk...
Yabancı bir site üzerinden satışı da var. Link durumu nedir bilemedim. Gerek olursa silinsin :)
https://www.etsy.com/shop/bayantilda
veya alternatif bir adres http://emeksensin.com/ara?etiket=tilda bebek
Farklı ama buna da bakmanı öneririm... Çok özel tıpkısının aynısı doğum günü hediyesi yaptırmıştım. "nurtopubebekler" blog spotta..(linki eklemedi bir türlü düzeltip böyle yazdım)
Allah kabul etsin canım Meryem otunu taktınmı sen
Amin canım..
Henüz takmadım ot ot dedik buldum ama hala takmadım...
Aslında iğnelere başlayınca takma niyetindeyim..
inşallah canım tiroid yola geliyor gibi en azından sabah uyanırken yaşadığım kalp çarpıntılarım geçti daha rahat ve huzurlu uyanıyorum daha sakinim
cansın sen biliyorum konfetilerle beklediğini hele bide sen hamile kal bak ben sana ne şölen düzenleyeceğim
veee bugün belki37 ile coştuk yakındada lulindayla coşacaz sonra sıra bizlerde
sen çok tatlısın yaa maşallah arkadaşıma senden her eve lazım
Tü tü tüü şeklindeki sıvılı kısmını kendim hallettimHahahaha kızım sana gerçek anlamda maşallah :)
Rabbim sana senin gibi 2 tane bebiş versin inşallah
Aaa siz tanışıyor musunuz? Süperrmiş Lulinda çok tatlıdır ne güzel iki şeker bulmuşsunuz birbirinizi :)
Tilda Tilda Tildaaaaa ayy çok seviyorum sorma.. Aslında ev kadını olup bütün gün tilda dikebilirim ahahahha
İnsanlar emek verdiği için biliyorum paha biçemiyorlar. Birde bir çoğunun kumaşları yurt dışından özel geliyormuş herhal. Ama bende kendim yapmak isterdim..WishhDuygu
Tü tü tüü şeklindeki sıvılı kısmını kendim hallettim
Bana da, sana da, herkese inşallah!Sağlıkla!
YakalandıkLulinda
Kahve bahanesiyle buluşup, şarap kadehi tokuşturan, saatlerin ucunu kaçıran biziz!
Katılamayanların "Kamyonda buluşmanız" diye tatlı kinayeyle adlandırdığı üzere, yaptık kaçamak...
Farkettik ki sevgililerle orta vadede köye kaçış hazırlıklarımız var.
Anladık kaçmaya meyilliyiz :)
Şahaneydi! Tedavileri aştık, çocukları köy okullarına derse gönderdik...
Haklısın, emeğin değerini biçmek zor. Ama fırsatı kollayıp emsallerinden uçuk fiyatları olanları da yok sayamayız.
El emeği göz nuru olarak kendin yapmak istiyorsan takip etmeni öneririm. BayanTilda dönem dönem workshoplar yapıyor. Ama hemen doluyor. Bir arkadaşım katılmıştı oradan anımsıyorum. Her ay oluyordu sanırım.
hadi hayırlı olsunnn inşşşşşşş belediğinlebuluşma zamanı gelmiş olsunCanım inşallah gebeliktir ama vertigo da değildir inşallah öyle gelip geçici bir şeydir. Üye oldum çider e :)
bebişli olsun tedvin inşKızlar hepinize günaydın olsunn..
Bu sabah itibariyle relgimin ilk günü başlamış oldu.
Çider'e üye oldum.
Yarın sabah erkenden kan tahlili yaotırıcam ordan gebze ye Aydın bey'e gideceğim.
Kendisi cuma Amerika'ya gidiyormuş muhtemel tedavi başlarsa benimle başka bi doktor ilgilencek..
Off poff diyorum.. Artık hayırlısı Allah'tan çıktık bi yola rabbim utandırmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?