- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
Maalesef bebeğimi düşürdüm. 7522 olan değerim 715 e düşmüş doktorum da onayladı.
Allah sabır versin arkadaşım üzüldüm..pruloton falan vurmadılar mı...doktor sebebini söyledi mi..senle umutlanmıştım bende...ama canın sağolsun arkadaşım allah hayırlısını nasip etsin..Maalesef bebeğimi düşürdüm. 7522 olan değerim 715 e düşmüş doktorum da onayladı.
canim cok gecmis olsun diyecek soz bulamiyorumMaalesef bebeğimi düşürdüm. 7522 olan değerim 715 e düşmüş doktorum da onayladı.
Sakin olmaya calis canim oyalanacak bir seyler bul kendine hamile oldugunu dusun)))kızlarrr bn transfermin ilk günündeymm çok sabırsızlanıyorm
evet evet bebişlermle konusuyorm aradaSakin olmaya calis canim oyalanacak bir seyler bul kendine hamile oldugunu dusun)))
kızlar acil bi bilgi almam lazım sizden.aşılama yapılcak rapoırum çıkmış bugün ilaçlarımı yazdılar gittim aldım ...hastaneden regl olunca 2. günü ilaçlarınla birlikte gel dediler.anlatıcaklar heralde..neyse eczaneden aldığım ilaçlar 3 kutupuregon 3000.36 kartuş yazıyor ,diğerindede 1 kutuovitrelle 250 yazıtor .bu ilaçlar az dğeilmi 3 günmü kullanıcam yani ben bunları anlamadım ben bişey yaaa.iğneymiş bu ilaçlar bide
kızlarrr bn transfermin ilk günündeymm çok sabırsızlanıyorm
Inşallah güzel haber verirsin canim bize sağlıkla tutunsunlar annesi :) 2 embriyo mu konuldu canim?kızlarrr bn transfermin ilk günündeymm çok sabırsızlanıyorm
Ay canım benim, çok çok geçmiş olsun;( kelimelere sığmaz SözcüklerMaalesef bebeğimi düşürdüm. 7522 olan değerim 715 e düşmüş doktorum da onayladı.
Maalesef bebeğimi düşürdüm. 7522 olan değerim 715 e düşmüş doktorum da onayladı.
Tesekkur ederim canım çok güzel yazmışsın.phala geçmişler olsun... Metanet, güç ve sabır diliyorum.
Az önce bir başka topikteki arkadaşımın da 6. haftada bebeğini kaybettiğini öğrendim.
Aynı şeyleri diliyorum. Dilerim sağlığın açısından herhangi bir operasyon gerekmeden sona erer ve umarım üstesinden gelebilmen için zaman sana hızlı davranır.
Şu anda canın yanıyor olsa da kendini kırgın, yenik ve kaybetmiş hissetmemeyi başarabilmeni diliyorum. Acıyı unutmaya, sağlıksız olanı var etmemeye kodlanmışız iyi ki... Umarım yangının çabuk söner, maddi manevi tüm imkanların istersen yine yola çıkmana hizmet eder. Yaşadıklarını unutturacak mutlu anların olsun. Tekrarını yaşamaman dileğiyle, geçmiş olsun dilerim...
amiiiin cnm inş 2 embriyo koyulduInşallah güzel haber verirsin canim bize sağlıkla tutunsunlar annesi :) 2 embriyo mu konuldu canim?
Günaydın canım yılın enlerine girdim birkaç katagoride vardın senin olduğun heryerde oylarim sana arkadaşım..kizlar egunale destek lütfen...hadi bakalım eller tuşlara...
sen bizim her alanda EN imizsin
En olmazsa olmazlarda ve vazgeçilmezlerde niye adın yok!
Canım kızçelerim çok teşekkür ediyorum...
7 dalda oscar adayı olmuşum
portakales canım adayları sizler özel mesaj yolu ile bildiriyorsunuz adayım şu diye ben buraya link vermiştim aday belirleme süreci başladı diye o zaman bildirilecekti..
Canım ne söyleyeceğim konusunda hiç bi fikrim yok rabbim sabır versin kuzum okuyunca inan gözlerim doldu çok zor takvimi falan kaldırman inan çok içimi acıttı inşallah tez zamanda verir rabbim gönlündekiniMaalesef bebeğimi düşürdüm. 7522 olan değerim 715 e düşmüş doktorum da onayladı.
canım benim çok teşekkür ediyorum sen (sizde) benim için öylesiniz..ama o zaman ben yeni üye idim pek anlamıyordum
o zaman benım için olmazsa olmaz ve vazgeçilmezler arasındasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?