2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Maalesef bebeğimi düşürdüm. 7522 olan değerim 715 e düşmüş doktorum da onayladı.

phala geçmişler olsun... Metanet, güç ve sabır diliyorum.
Az önce bir başka topikteki arkadaşımın da 6. haftada bebeğini kaybettiğini öğrendim.
Aynı şeyleri diliyorum. Dilerim sağlığın açısından herhangi bir operasyon gerekmeden sona erer ve umarım üstesinden gelebilmen için zaman sana hızlı davranır.

Şu anda canın yanıyor olsa da kendini kırgın, yenik ve kaybetmiş hissetmemeyi başarabilmeni diliyorum. Acıyı unutmaya, sağlıksız olanı var etmemeye kodlanmışız iyi ki... Umarım yangının çabuk söner, maddi manevi tüm imkanların istersen yine yola çıkmana hizmet eder. Yaşadıklarını unutturacak mutlu anların olsun. Tekrarını yaşamaman dileğiyle, geçmiş olsun dilerim...

kızlarrr bn transfermin ilk günündeymm çok sabırsızlanıyorm

Maalesef bebeğimi düşürdüm. 7522 olan değerim 715 e düşmüş doktorum da onayladı.
Allah sabır versin arkadaşım üzüldüm..pruloton falan vurmadılar mı...doktor sebebini söyledi mi..senle umutlanmıştım bende...ama canın sağolsun arkadaşım allah hayırlısını nasip etsin..

kızlar acil bi bilgi almam lazım sizden.aşılama yapılcak rapoırum çıkmış bugün ilaçlarımı yazdılar gittim aldım ...hastaneden regl olunca 2. günü ilaçlarınla birlikte gel dediler.anlatıcaklar heralde..neyse eczaneden aldığım ilaçlar 3 kutupuregon 3000.36 kartuş yazıyor ,diğerindede 1 kutuovitrelle 250 yazıtor .bu ilaçlar az dğeilmi 3 günmü kullanıcam yani ben bunları anlamadım ben bişey yaaa.iğneymiş bu ilaçlar bide

sakin ol canım bence. İğneyle olması normal korkma çok acımıyor :)
Nasılsa 3. günü gidince anlatacaklar. Biz burdan bir açıklama yapamaya biliriz canım. En azından aşılama ile ilgili bilgim olmadığı için yarımcı olamıyorum.

Ay canım benim, çok çok geçmiş olsun;( kelimelere sığmaz Sözcükler görünce burnumun direği sızladı;( seni çok iyi Anlıyorum. Allah'ım sabrını versin inş.....

cümlenin başında malesef yazısını görünce içim cızz etti inanki çok üzüldüm
canımmm benim Rabbim sabır versin
çok çok geçmiş olsun.
bugünlerini unutturcak güzel günler yakındır inşallah

Tesekkur ederim canım çok güzel yazmışsın.

Günaydın canım yılın enlerine girdim birkaç katagoride vardın senin olduğun heryerde oylarim sana arkadaşım..kizlar egunale destek lütfen...hadi bakalım eller tuşlara...

sen bizim her alanda EN imizsin

En olmazsa olmazlarda ve vazgeçilmezlerde niye adın yok!

Canım kızçelerim çok teşekkür ediyorum...
7 dalda oscar adayı olmuşum
portakales canım adayları sizler özel mesaj yolu ile bildiriyorsunuz adayım şu diye ben buraya link vermiştim aday belirleme süreci başladı diye o zaman bildirilecekti..

ama o zaman ben yeni üye idim pek anlamıyordum
o zaman benım için olmazsa olmaz ve vazgeçilmezler arasındasın

Canım ne söyleyeceğim konusunda hiç bi fikrim yok rabbim sabır versin kuzum okuyunca inan gözlerim doldu çok zor takvimi falan kaldırman inan çok içimi acıttı inşallah tez zamanda verir rabbim gönlündekini

ama o zaman ben yeni üye idim pek anlamıyordum
o zaman benım için olmazsa olmaz ve vazgeçilmezler arasındasın
canım benim çok teşekkür ediyorum sen (sizde) benim için öylesiniz..
vazgeçemediğim belli değil mi sizlerden bi sürü hatunun hamile kalıp doğurduklarına şahit oldum şimdide sizlerleyim...

Çok üzüldüm, Allah sana dayanma ve tekrar daha kuvvetli ayağa kalkma gücü versin. Bizler güçlü kadınlarız, Herşeyin üstesinden geliriz evvellah. Umarım eşinin ve senin zaman en kısa sürede yaralarını sarar.

phala canım kızların alıntılarından anladım ve çok üzüldüm
üzerine şu an yorum yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…