Günaydın canım yılın enlerine girdim birkaç katagoride vardın senin olduğun heryerde oylarim sana arkadaşım..kizlar egunale destek lütfen...hadi bakalım eller tuşlara...Kimse de yok gecenin 1.30 unda
sen bizim her alanda EN imizsinKızlar oylama zamanı...
KK nın geleneksel EN leri yarışmasında oylama başladı...
Linki ziyaret edip oylarınızı kullanabilirsiniz...
Her kategori için anket açılmış 3 sayfa..
İlk sayfadaki kategorilere oy verip diğer sayfaları pas geçmeyin...
Beni bir sürü kategoriye aday gösteren her kimlerse aranızda teşekkürler..
Eminim sizlerden birileride vardır içlerinde..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/kadinlar-kuluebue-enleri.1211/
Kızlar oylama zamanı...
KK nın geleneksel EN leri yarışmasında oylama başladı...
Linki ziyaret edip oylarınızı kullanabilirsiniz...
Her kategori için anket açılmış 3 sayfa..
İlk sayfadaki kategorilere oy verip diğer sayfaları pas geçmeyin...
Beni bir sürü kategoriye aday gösteren her kimlerse aranızda teşekkürler..
Eminim sizlerden birileride vardır içlerinde..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/kadinlar-kuluebue-enleri.1211/
günaydın canımmmGünaydınnn tatlişkolar
maşaşlah cnm ya bak nasıl bitti ohhh inşlh tedavinde böle cabuk hızlı sonu bebekli olur cnm benim....Herkese hayırli nurlu geceler olsun inşallah. Çok şkür internetimiz baglandı ve rahat rahat giriyorum.
BU ARADA ADIMA YASIN OKUYAN SEVGILI ARKADASLARIM COK TESEKKUR EDERIM.
500 YASIN TAMAMLANDI ALLAHIN IZNIYLE.. DARISI SIZLERE.OLSUN.
allah kabul etsinnnnnHerkese hayırli nurlu geceler olsun inşallah. Çok şkür internetimiz baglandı ve rahat rahat giriyorum.
BU ARADA ADIMA YASIN OKUYAN SEVGILI ARKADASLARIM COK TESEKKUR EDERIM.
500 YASIN TAMAMLANDI ALLAHIN IZNIYLE.. DARISI SIZLERE.OLSUN.
bu ne hız ellerine sağlıkKızlarr musmutlu şipşirin günaydınnnnnn oylamamı yaptım temizliğimi de yaptım geldimmm bi koşu tozlarımı da alıp geliyim bugün erkenciyim
az değil canım 75 ünüte başlarsa bir kutu 4 gün 100 ünüte başlarsa 3 gün gider yani her kutu bir gün için değil sen bunları düşünme bebişe odaklankızlar acil bi bilgi almam lazım sizden.aşılama yapılcak rapoırum çıkmış bugün ilaçlarımı yazdılar gittim aldım ...hastaneden regl olunca 2. günü ilaçlarınla birlikte gel dediler.anlatıcaklar heralde..neyse eczaneden aldığım ilaçlar 3 kutupuregon 3000.36 kartuş yazıyor ,diğerindede 1 kutuovitrelle 250 yazıtor .bu ilaçlar az dğeilmi 3 günmü kullanıcam yani ben bunları anlamadım ben bişey yaaa
hım o kutular birer gün değilmi yani .nasıl oluyor peki 3 kutu var bende .bunlar ne ilacı eczacıda sağolsun hiç bi açıklama yapmadı
az değil canım 75 ünüte başlarsa bir kutu 4 gün 100 ünüte başlarsa 3 gün gider yani her kutu bir gün için değil sen bunları düşünme bebişe odaklan
Sağol cicim bi gazla bitti walla kociş işe erken gitti bugün kursumda var bitiriyim dedimbu ne hız ellerine sağlık
maşaşlah cnm ya bak nasıl bitti ohhh inşlh tedavinde böle cabuk hızlı sonu bebekli olur cnm benim....
Maalesef bebeğimi düşürdüm. 7522 olan değerim 715 e düşmüş doktorum da onayladı.
Sabir diliyorum sana Allah yardimcin olsun elbet güzel gunler gelecek canim umudunu kaybetme lütfen..Maalesef bebeğimi düşürdüm. 7522 olan değerim 715 e düşmüş doktorum da onayladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?