2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
sen bizim her alanda EN imizsin

En olmazsa olmazlarda ve vazgeçilmezlerde niye adın yok!

maşaşlah cnm ya bak nasıl bitti ohhh inşlh tedavinde böle cabuk hızlı sonu bebekli olur cnm benim....

allah kabul etsinnnnn

kızlar acil bi bilgi almam lazım sizden.aşılama yapılcak rapoırum çıkmış bugün ilaçlarımı yazdılar gittim aldım ...hastaneden regl olunca 2. günü ilaçlarınla birlikte gel dediler.anlatıcaklar heralde..neyse eczaneden aldığım ilaçlar 3 kutupuregon 3000.36 kartuş yazıyor ,diğerindede 1 kutuovitrelle 250 yazıtor .bu ilaçlar az dğeilmi 3 günmü kullanıcam yani ben bunları anlamadım ben bişey yaaa

az değil canım 75 ünüte başlarsa bir kutu 4 gün 100 ünüte başlarsa 3 gün gider yani her kutu bir gün için değil sen bunları düşünme bebişe odaklan

az değil canım 75 ünüte başlarsa bir kutu 4 gün 100 ünüte başlarsa 3 gün gider yani her kutu bir gün için değil sen bunları düşünme bebişe odaklan
hım o kutular birer gün değilmi yani .nasıl oluyor peki 3 kutu var bende .bunlar ne ilacı eczacıda sağolsun hiç bi açıklama yapmadı

Maalesef bebeğimi düşürdüm. 7522 olan değerim 715 e düşmüş doktorum da onayladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…