• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar bişey keşfettim belki siz biliyosunuzdur ama yinede söyliyim android tellerde kullanılan adet takvimi diye bi uygulama doğurgan günğn falan diyo bayaa güldüm bi bakın bence:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Kızlarr iyi akşamlar... Bugün kontrolüm vardı benim tosuncuk 2 hafta önde:KK57::KK57::KK57::KK57: yaklaşık 1300 gr... Çüş demek istiyorum izninizle :KK53::KK53::KK53::KK53: benim neden 10 kilo aldığım belli oldu:oops:
maşallah tosuncuga ve balık etli anneye

herkese iyi akşamlar arkadaşlar egunelin açtığı topikde yani 2014 ün ilk aylarında tüp bebek tedavisne başlamıştım o zaman olmadı bu ay tekrar başladım inşallah 2014 ü kapatırken hamile olarak kapatırım tüm isteyenler gb pazar günü opum oldu 18 tane yumurtam toplandı bugün doktor aradı 15 olgun çıkmış 10 tanesi döllenmiş bakalım artık kısmet ne olacak birde oluşan embriyolar pgt girecekler inşallah sağlıklı embriyolarım çıkar ve tutunurlar her şeyde vardır bir kısmet

Kızlarr iyi akşamlar... Bugün kontrolüm vardı benim tosuncuk 2 hafta önde:KK57::KK57::KK57::KK57: yaklaşık 1300 gr... Çüş demek istiyorum izninizle :KK53::KK53::KK53::KK53: benim neden 10 kilo aldığım belli oldu:oops:
maşallah maşallah :nazar:
aman canım sağlıklı olun siz:nazar: kiloyu dogumdan sonra verirsin elbet güzel anne:KK19:
çok merak ettim kilo almış :KK36:halini normalde bi görmüştüm çünkü seni :cool:

herkese iyi akşamlar arkadaşlar egunelin açtığı topikde yani 2014 ün ilk aylarında tüp bebek tedavisne başlamıştım o zaman olmadı bu ay tekrar başladım inşallah 2014 ü kapatırken hamile olarak kapatırım tüm isteyenler gb pazar günü opum oldu 18 tane yumurtam toplandı bugün doktor aradı 15 olgun çıkmış 10 tanesi döllenmiş bakalım artık kısmet ne olacak birde oluşan embriyolar pgt girecekler inşallah sağlıklı embriyolarım çıkar ve tutunurlar her şeyde vardır bir kısmet
canım inşallah sağlıklı bi şekilde embriyolardan güzel haberler gelir
Rabbim inşallah bu sefer ol demiştir ve olur hakkınızda hayırlısı olsun

inşallah 2015 e hamile olarak girersin canım herşey yolunda gidecek Allahın izniyle inşallah..

inşallah 2015 e hamile olarak girersin canım herşey yolunda gidecek Allahın izniyle inşallah..
İnşallah cnm inşallah gönlünden dilinden geçiren herkes bebişine kavuşur ...tedaviye başladığım ünden bu güne öyle aman aman bir stre yoktu çok rahattım belki olmayacak diye bi düşünce mi yoksa olcağı için mi oluşan bir rahatlamamıydı bilmiyorum yada insanın derdine alışması ve onu kabullenmesiydi benimkisi bu üçü de olabilir ama bu gün 10 embriyomun döllendiğini duyunca gözlerimden yaşlar döküldü çünkü birde pgt ye gidecekler üzüldüm biraz ama şimdi toparlandım her şey kısmet olacağı varsa her şekilde olur o yüzden kaderimde yaşanması gerekenleri yaşayıp öğreneceğim...

Maşallah sana o zaman. Rabbim hakkında hayirlı kılsın bu kez nasiptir insallah:)

Kızlar oylama zamanı...
KK nın geleneksel EN leri yarışmasında oylama başladı...
Linki ziyaret edip oylarınızı kullanabilirsiniz...
Her kategori için anket açılmış 3 sayfa..
İlk sayfadaki kategorilere oy verip diğer sayfaları pas geçmeyin...
Beni bir sürü kategoriye aday gösteren her kimlerse aranızda teşekkürler..
Eminim sizlerden birileride vardır içlerinde..

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/kadinlar-kuluebue-enleri.1211/

Back