amin hepimizden inştmm canım öyle yaparım Allah razı olsun hepimiz için inşlh
neyi
neyineden niçin nasıl
kızlar KK da sokak modası yarışmasında oylama başladı haydin oy vermeye
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rz-ueye-yarismasi-oylama-vakti.774497/page-39
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy tabiki görmedimmmmmmmmBU iletiyi görmedin heralde canım :) tarz yarısmasınındaki hatunları begenmedim:)
İyiyim canım arkadaşım bugün temizliğe daldım izin günümdü yoruldum kızlar..
maşallah tosuncuga ve balık etli anneyeKızlarr iyi akşamlar... Bugün kontrolüm vardı benim tosuncuk 2 hafta öndeyaklaşık 1300 gr... Çüş demek istiyorum izninizle benim neden 10 kilo aldığım belli oldu
maşallah canım sağlıklı olunda kilo önemli değil:))Kızlarr iyi akşamlar... Bugün kontrolüm vardı benim tosuncuk 2 hafta öndeyaklaşık 1300 gr... Çüş demek istiyorum izninizle benim neden 10 kilo aldığım belli oldu
maşallah maşallahKızlarr iyi akşamlar... Bugün kontrolüm vardı benim tosuncuk 2 hafta öndeyaklaşık 1300 gr... Çüş demek istiyorum izninizle benim neden 10 kilo aldığım belli oldu
canım inşallah sağlıklı bi şekilde embriyolardan güzel haberler gelirherkese iyi akşamlar arkadaşlar egunelin açtığı topikde yani 2014 ün ilk aylarında tüp bebek tedavisne başlamıştım o zaman olmadı bu ay tekrar başladım inşallah 2014 ü kapatırken hamile olarak kapatırım tüm isteyenler gb pazar günü opum oldu 18 tane yumurtam toplandı bugün doktor aradı 15 olgun çıkmış 10 tanesi döllenmiş bakalım artık kısmet ne olacak birde oluşan embriyolar pgt girecekler inşallah sağlıklı embriyolarım çıkar ve tutunurlar her şeyde vardır bir kısmet
canım inşallah sağlıklı bi şekilde embriyolardan güzel haberler gelir
Rabbim inşallah bu sefer ol demiştir ve olur hakkınızda hayırlısı olsun
inşallah 2015 e hamile olarak girersin canım herşey yolunda gidecek Allahın izniyle inşallah..herkese iyi akşamlar arkadaşlar egunelin açtığı topikde yani 2014 ün ilk aylarında tüp bebek tedavisne başlamıştım o zaman olmadı bu ay tekrar başladım inşallah 2014 ü kapatırken hamile olarak kapatırım tüm isteyenler gb pazar günü opum oldu 18 tane yumurtam toplandı bugün doktor aradı 15 olgun çıkmış 10 tanesi döllenmiş bakalım artık kısmet ne olacak birde oluşan embriyolar pgt girecekler inşallah sağlıklı embriyolarım çıkar ve tutunurlar her şeyde vardır bir kısmet
İnşallah cnm inşallah gönlünden dilinden geçiren herkes bebişine kavuşur ...tedaviye başladığım ünden bu güne öyle aman aman bir stre yoktu çok rahattım belki olmayacak diye bi düşünce mi yoksa olcağı için mi oluşan bir rahatlamamıydı bilmiyorum yada insanın derdine alışması ve onu kabullenmesiydi benimkisi bu üçü de olabilir ama bu gün 10 embriyomun döllendiğini duyunca gözlerimden yaşlar döküldü çünkü birde pgt ye gidecekler üzüldüm biraz ama şimdi toparlandım her şey kısmet olacağı varsa her şekilde olur o yüzden kaderimde yaşanması gerekenleri yaşayıp öğreneceğim...inşallah 2015 e hamile olarak girersin canım herşey yolunda gidecek Allahın izniyle inşallah..
herkese iyi akşamlar arkadaşlar egunelin açtığı topikde yani 2014 ün ilk aylarında tüp bebek tedavisne başlamıştım o zaman olmadı bu ay tekrar başladım inşallah 2014 ü kapatırken hamile olarak kapatırım tüm isteyenler gb pazar günü opum oldu 18 tane yumurtam toplandı bugün doktor aradı 15 olgun çıkmış 10 tanesi döllenmiş bakalım artık kısmet ne olacak birde oluşan embriyolar pgt girecekler inşallah sağlıklı embriyolarım çıkar ve tutunurlar her şeyde vardır bir kısmet
Maşallah cnm Tosun öyle çünkü deme annesi nazar değecek. Normalde kaç haftalik oldunuzKızlarr iyi akşamlar... Bugün kontrolüm vardı benim tosuncuk 2 hafta öndeyaklaşık 1300 gr... Çüş demek istiyorum izninizle benim neden 10 kilo aldığım belli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?