2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
gunaydin kizlar bugun transfer gunum haric 4. gunum bebegimlee aksam esimle tartistimm cok duygusal ve asabi olmusum suan kendimi cok suclu hissediyorm bebislerime bisi olnusmudur duer iki tedawimded bu tartismalar oluodu annesi yuzundenn bu sefer yaomicam dedim ama yine oldu ;(

İnsallah bisey olmaz ama stres yapma bende ikuncu tedavimde cok aglamistim sonra kanamam oldu tutmadi uzulmu ins bisey olamaz

İnsallah bisey olmaz ama stres yapma bende ikuncu tedavimde cok aglamistim sonra kanamam oldu tutmadi uzulmu ins bisey olamaz
saol cnm ins amq negatifursa kendimide esimide cok sucluycam ben elimden geleni taptim stres olmamam lazimdi ama yine oldu Allah buyuk O bilir ;(

saol cnm ins amq negatifursa kendimide esimide cok sucluycam ben elimden geleni taptim stres olmamam lazimdi ama yine oldu Allah buyuk O bilir ;(

canım şimdi bunları düşünme zamanı değil olabilir herkes tartışıyor tartıştıysan olumlu tarafından bak şimdi eşini ara nasılsın hayatım ne yapıyorsun ufacıcık şeyleri takıp hem bebişini hemde kendi canını babasının canınızı sıkmayın

suan rahatim cnm cok saol.:) aramam kendi aramizdaki bi tartisma deildiki annesi yuzunden cikti tartisma bosver

kızlar bişi sorucam biraz erken ama merak ediyorum. benim bu ayki adetim cuma veya cumrtesi günü olacak gibi bana adetin 2.günü gel dediler (birer tanede ilaçlrdan götrücekmişm) nasıl olcak bu böyle zeynep kamile gidiyorum h.sonu çalışıyolarmı ki

Kızlar merhaba,

Bende tedaviye cuma günü başladım. Cuma , ctesi ve pazar iğnelerimi oldum. Bugün de kontrolüm vardı.
8 yumurtam olmuş ama büyümemişler maalesef. reglimin 6.günü bugün. rahim duvarı da inceymiş.
ilaç dozu arttırabiliriz dediler. 75 lik merional ve 300 lük gonal f kullanıyordum günde. sabah e2 testim yapıldı. Sonuç 50
çıkmış. Bayaa düşük. Sizce ilaç dozu artınca yükselir mi? Prolaktin yüksekliği de var bu arada. Onun için de dostinex kullanıyorum. Umudum biraz kırıldı gibi

suan rahatim cnm cok saol.:) aramam kendi aramizdaki bi tartisma deildiki annesi yuzunden cikti tartisma bosver
Zaten oo anneler ah ah esinle arani bosuna bozma canim ucuncu sahuslar yuzunden bende cok kavga ediyorum o yuzden ama sonra olan buze oluyo bos ver
Cnm cuma olursan cuma git hafta sonu calismiyo devlet hastaneleri
kirilmasin cnm ins hersey iyi olcak

canım olan olmuş artık bir şeycik olmaz inş bundan sonrasına dikat et

canım orası devlet has galiba cuma olursan olduğunda arasın cmrt olursanda pzrts sabah arayıp gidersin ilaçlrıda yanına alacaksın ki sana anlatsınlar

umudun kırılacak bir şey yok canım doz artar düşer dr bnu duruma göre ayarlar büyürler merak etme sen

Ben de bayılmadım canım ama emek vermiş kızçeler bir iki tanesi daha öne çıkıyor..
neyi beğenmedin neden beğenmedin kim ememk vermiş neden emek vermiş emek vermiş neden beğenilmiyor

canım orası devlet has galiba cuma olursan olduğunda arasın cmrt olursanda pzrts sabah arayıp gidersin ilaçlrıda yanına alacaksın ki sana anlatsınlar
PEKİ CANIM NORMALDE İLAÇLARA HANGİ GÜN BAŞLANMASI GEREKİYOR CUMRTESİ OLURSAM PAZRTESİ 3.GÜN OLACAK
BİDE SADECE İLAÇLARI ANLATMAK İÇİN ÇAĞRCAKLARSA BEN CUMADAN GİDEYİM NOLUR NOLMAZ DİYE SONRA 2.GÜNÜMDE BAŞLARIM İĞNELERE

canım adetin 2. yada 3. gün (bazı dr 4. gün bile başlayabiliyorlar)başlayacaksın ilaçlara ama öncesinde vajinal muayene ve kan tahlileirn ypılıp sonra ilaç dozu ayarlanır o yüzden etliyken gitmelisin

Kızlar merhaba,

Bende tedaviye cuma günü başladım. Cuma , ctesi ve pazar iğnelerimi oldum. Bugün de kontrolüm vardı.
8 yumurtam olmuş ama büyümemişler maalesef. reglimin 6.günü bugün. rahim duvarı da inceymiş.
ilaç dozu arttırabiliriz dediler. 75 lik merional ve 300 lük gonal f kullanıyordum günde. sabah e2 testim yapıldı. Sonuç 50
çıkmış. Bayaa düşük. Sizce ilaç dozu artınca yükselir mi? Prolaktin yüksekliği de var bu arada. Onun için de dostinex kullanıyorum. Umudum biraz kırıldı gibi
Kuzum yumilerin için bol bol kuru incir ye süper faydası oluyo bnce eşinede keçi boynuzu yada keçi boynuzu pekmezini ye eşinde bi problem olmasa da yedir bnce kuvvetli olsunlar rahim duvarına gelince şimdiden nar yemeye başla kuzum ziraa bunun tıpta kanıtlanmış bi tedavisi yok ben rahim duvarı inceliğiyle uğraşıyorum tabii senin vücudun ilaçlara cvpta verebilir ama en başta stres yapmamalısın daha yolun başında umudunun kırılması olmaz

canım adetin 2. yada 3. gün (bazı dr 4. gün bile başlayabiliyorlar)başlayacaksın ilaçlara ama öncesinde vajinal muayene ve kan tahlileirn ypılıp sonra ilaç dozu ayarlanır o yüzden etliyken gitmelisin
anladım cnm inşlh h.sonuna denk gelmez bakalım hakkımda hayrlısı sağolasın

anladım cnm inşlh h.sonuna denk gelmez bakalım hakkımda hayrlısı sağolasın
sen cuma gün has arayıp hafta sonu adet olursam nasıl bir yol izleyelim diye sor bence inş her şey istediğin gibi gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…