2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar süpersiniz moral oldu sağolun iyi dilekleriniz için.Benim 2 adet blast transferim oldu.Normal regli günüm de bugün yarın çok heyecanlıyım adet olucam diye ödüm kopuyor..

Kızlar süpersiniz moral oldu sağolun iyi dilekleriniz için.Benim 2 adet blast transferim oldu.Normal regli günüm de bugün yarın çok heyecanlıyım adet olucam diye ödüm kopuyor..
İyi bak sen BEBEK tir gelecek olan

Canim olmayacaksin insallahh dularimiz seninle olsun ama olursan da canim sagolsun hic uzulme

canım rahatla biraz stres yapma inşallah tutunmuşlardır annelerine sıkı sıkı..adet olmayacksın inşallah 9 ay :)

herkese yeni günden merhaba güzel haberler alıp vermek nasip olsun hepimizee

tatlım çok takip edemiyorum başladın mı tedaviye :) ne durumdasın? :)
canım herseyin hayırlısı :) drunun dediği gibi inşallah senin gibi gözleri olan bir kız bebiş nasip edr inşallah :) drunun tavrı çok güzel bence :) bu sekilde ve allahımın yardımı ile inşallah güzel haberlerini alırız :)

Gizli gizli girip çıkıyorum:) Iyiyim, 5. Gün transferden sonra. Gayet pozitifim kafa olarak. Akşam sinemaya gidiyoruz. Haftasonu bir sürü etkinlik var. Onlara takılırım. Hayat devam ediyor yani:)
Sen nasılsın?
canım en iyisini yapıyorsun :) ben 3-4 günden sonra arkadaşlarla buluştum dışarı çıktım :) stres gebelik hornonunu baskılıyormuş :) drum hoşuna gidecek şeyleri yap dedi hayatını kısıtlama yormadan herseyi yapabilirsin demişti :) şükür tuttu darısı sana :)

canım hayırlısı ile güzel sonuçlarını alırız :) regl gününün olması önemli değil sen fikri kafandan uzaklaştır :)

Kızlar bugün ara vardiyaydım gelemedim geçmişi okudum ama...@renk11 hayırlısı allahtan..@portakales paylaştıgın hikayeyi okudum bende dış gebelik yaşadım hemde iç kanama ve acil ameliyat oldum bayanın ameliyat sonrasi yaşadıklarını yaşadım.soyutladım kendimi gerci hala farklı sayılmam o yıllarda tanıştım kk ile..dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar topiğinde arkadaşlarım var hepsinin bebekleri oldu topikte bir ben kaldım...neyse daha fazla yazarsam kötü olucam boğazıma bir yumru oturuyo nefes alamıyprum sanki tıkanıp kalıyo...adette oldum meryem surelerim kaldı canım sıkkın adetim bitince devam etsem olur mu kaldığım yerden..okuyacak insanım yok kızkardeşim ders çalışıyomuş annemde keza açık lise okuyo sınav zamanı...yine derdimle beraber başbaşa kaldım..artık allah kabul ederse adetim bitince okurum bende kalanını olmadı...@lulinda adına sevindim canım gez dolaş buraya iyi haberlerle gel ama inşallah...iyi geceler öptüm hepinizi..allah gönlümüzden geçenleri ömrümüze nasip etsin inşallah bizde görelim güzel günleri ve artık gözlerimizden yaş akmasın hep gülelim inşallah...

Kızlar sanırım dün @phalanın kanaması olmuş yoğun doktora gitmiş değeri 7 bin küsür çıkmış ama doktor keseyi 4 cm mi me bulmuş ve bebek gözükmüyomuş içi kanla dolu falan demiş sanırım..şahin beyi aramış cuma oraya gidecekmiş..dünden beri topiğe girmemiş hamileler topiğinde yazmış.bende tesadüf merak ettim gördüm..üzüldüm kötü bişeyi yoktur inşallah.

Doktorluğuna lafım yok zaten. Tam garantiye almadan hiçbirşey yapmıyor. O Açıdan güveniyorum ona. Ben Amerika Dönüşü yoğunluğuna geldim. Çok zaman geçiremedik kendisiyle:) En son ince dokunuşu cuma günü yaptı bakalım, görücez:)

Selam, doktorlarımız aynı. Benim de 5. Gün transferden sonra. 2 blast yerleştirildi. Bence o ağrılara takılma. Kullandığımız bantlar ve jel yapabilir. Aksi ispat edilene kadar hamileyiz, öyle düşün. Kendini çok dinleme bence. Başka şeylerle meşgul olmaya çalış. Sana da test günü 15 gün sonraya mı verdi?

Doğumun sağlıkla, inga sesleriyle sonlanlansın inşallah seninde:)

aaaa phala ? umarım bişi olmaz

Canim her şey geçecek emin ol. Yapacagin tek sey derdini sevmen cunku derdi veren belli :) meryem surelerini istedigin zaman okumaya devam edersin canim bana ozelden adini yaz senin icin okuyacagim bende :) hic uzulme lutfen sen dwgerli ve onemlisin benim ixinde :)

Onu cok merak ediyordum zaten. Rabbim insallah hayirlara cikartir. Bebisini ona bagislar phala canım allaha emanet ol.

Bir daha tanimak zorunda kalmazsin canim insallah:) guzel haberlerle gel optum seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…