Kesin resmi gazetede yayinlanndi bildigim kadariylaKizlar 3.hak artık kesin mi raporda..egunal sen bilirsin belki yada bilen var mı aranızda...
cnm üzüldüm ama yola devam inşlh bi daha ki sefere olur...kızlar maalesef negatif az önce sonuç geldi.. diğer sonuç bekleyenlerden güzel sonuç gelir inşallah.
evet canım kesin bir çok has başladı 3. rapor hakkı ile hizmet vermeyeKizlar 3.hak artık kesin mi raporda..egunal sen bilirsin belki yada bilen var mı aranızda...
HAYIRLISYLA BEBİŞLERİNİ AL GEL ÖMÜR BOYU SENİNLE OLSUNLAR İNŞGünaydın kızlar, yarın bahçeçi fulya tüp bebek merkezinde transferim var Allah'ın izniyle, bize dua edin lütfen yavrularımla.
Âmin âmin, inşallah. Rabbim isteyen herkese versin.HAYIRLISYLA BEBİŞLERİNİ AL GEL ÖMÜR BOYU SENİNLE OLSUNLAR İNŞ
aminnn inşşşşşşşşşş çift çift olsun bebişlerÂmin âmin, inşallah. Rabbim isteyen herkese versin.
Kızlar iyi günler pazar günü diye kimse yok herhalde bugün ilk lucrin i oldum Bismillah dedik bakalım :) hakkımızda hayırlısı olsun
GunaydinGÜNAYDIN
canım hayırlısı ile bebişlerin sıkı sıkı tutunur :) allahım yardımcın olsun :)Günaydın kızlar, yarın bahçeçi fulya tüp bebek merkezinde transferim var Allah'ın izniyle, bize dua edin lütfen yavrularımla.
hayırlı olsun tedavin canım :) sonun bebişli olsun inşallah :)Kızlar iyi günler pazar günü diye kimse yok herhalde bugün ilk lucrin i oldum Bismillah dedik bakalım :) hakkımızda hayırlısı olsun
canım günaydın :) canım ben sana bir daha sureleri okuyacak mıydım? ne zamana kadardıGunaydin
Canimm insaallah simski tutunsunlar sana sonu pozitif olsun ben de bahceciye gittim cok memnunum hastaneden. Basarisi da yuksek insaallah bir basarilari da sen olursun. 9ay surecek saglikli gebelik dilerim Allahtan.Günaydın kızlar, yarın bahçeçi fulya tüp bebek merkezinde transferim var Allah'ın izniyle, bize dua edin lütfen yavrularımla.
Âmin dualarınız için çok teşekkürler, Allah'ım hepinizden razı olsun.Canimm insaallah simski tutunsunlar sana sonu pozitif olsun ben de bahceciye gittim cok memnunum hastaneden. Basarisi da yuksek insaallah bir basarilari da sen olursun. 9ay surecek saglikli gebelik dilerim Allahtan.
Çok üzüldüm ama hayat devam edecek. Umut hep olacak. Hazır olduğunda o bebek o eve girecek.kızlar maalesef negatif az önce sonuç geldi.. diğer sonuç bekleyenlerden güzel sonuç gelir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?