2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kizlar 3.hak artık kesin mi raporda..egunal sen bilirsin belki yada bilen var mı aranızda...

Günaydın kızlar, yarın bahçeçi fulya tüp bebek merkezinde transferim var Allah'ın izniyle, bize dua edin lütfen yavrularımla.
canım hayırlısı ile bebişlerin sıkı sıkı tutunur :) allahım yardımcın olsun :)

Kızlar iyi günler pazar günü diye kimse yok herhalde bugün ilk lucrin i oldum Bismillah dedik bakalım :) hakkımızda hayırlısı olsun
hayırlı olsun tedavin canım :) sonun bebişli olsun inşallah :)

canım günaydın :) canım ben sana bir daha sureleri okuyacak mıydım? ne zamana kadardı

Günaydın kızlar, yarın bahçeçi fulya tüp bebek merkezinde transferim var Allah'ın izniyle, bize dua edin lütfen yavrularımla.
Canimm insaallah simski tutunsunlar sana sonu pozitif olsun ben de bahceciye gittim cok memnunum hastaneden. Basarisi da yuksek insaallah bir basarilari da sen olursun. 9ay surecek saglikli gebelik dilerim Allahtan.

Canimm insaallah simski tutunsunlar sana sonu pozitif olsun ben de bahceciye gittim cok memnunum hastaneden. Basarisi da yuksek insaallah bir basarilari da sen olursun. 9ay surecek saglikli gebelik dilerim Allahtan.
Âmin dualarınız için çok teşekkürler, Allah'ım hepinizden razı olsun. Sonumuz inşallah böyle olur sağlıcakla evlatlarımızı kucağımıza alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…