2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar özellikle egunal histereskopi nedir bebişlerin tutunmadında fayda varmı? Ben laporoskopi geçirdim ama beni bilgilendirirseniz sevinirim ziraa bebişlerim beni bekliyo teyzeleri faydası olursa tutunmalarına yaptırırım zaten tutanamıyolar

kızlar maalesef negatif az önce sonuç geldi.. diğer sonuç bekleyenlerden güzel sonuç gelir inşallah.

kızlar maalesef negatif az önce sonuç geldi.. diğer sonuç bekleyenlerden güzel sonuç gelir inşallah.

Tatlım gerçekten söylediğimiz her laf boş çok canın yanıyor biliyorum ama nefret etmeme rağmen kısmet hayırlıyısı böyleymiş demekten başka bişey gelmiyo elimizden üzülme kuzum rabbim ikinci tedavi ile uğraştırmadan kendiliğinden sürpriz bi şekilde hamiş olmanı nasib etsin inşallah

canım senin bu azmine hayranım :) ben de kızımdan sonra ilk tüp bebek tedavilerinde sizin bu azminiizden güç aldım o zaman 2 kez ardarda negatif aldım sonra bradan aldığım güçle 3. de hersey daha iyi oldu :) allahım bu azmini bebişle ödüllendirecek inşallah :) dediğin gibi doğru tedavi ve senin moralinle yine bebişler 5. güne gidecek inşallah o zaman senin bebişin zamanı gelecek ve güzel haberini alacağız :)

Kizlar 11.gundu bugun cok saolun zamani degilmis demek..uzgun degilim..
tatlım melindama söylediğim gibi istemekten hiç vazgeçmeyeceğiz ve uğraşacağız rabbim inşallah o zaman mucizelerimizi kucaklarımızda sevdirecek :) allahım yardımcın olSun en yakın zamanda mucizelerinize kavuştursun :)

Amin canım inşallahRabbim sağlıkla evladını kucağına almayi nasip etsin dualarim sizinle

Kİzlar ins bu gunler gececek cok guzel guzel gunler goreceksiniz

kizlar yeni yil icin topikte cekilismi yapak ne dersiniz

canım geçmiş olsun ne diyeceğimi bilmiyorum rabbim sabır versin inş kolay atlatırsın

saolun kızlar mola zamanı benim için 1 sene sonra anca deneyebilirim çalışacağım mecburen mali müşavirlik stajım var zorunlu mola veriyorum yani hepinizin yolu açık olsun inşallah...

RENK11 canım sakın üzülme arkadaşım allah birgün bizlerinde yüzünü güldürür elbet ama o gün bugün değilmiş canım..biz büyük bir aileyiz sen üzülürsen bizde üzülürüz acılar paylaştıkça azalır sevgiler paylaştıkça çoğalırmış..bugün acımızı paylaşarak azaltıyoruz canım yarınlarda nasipse sevgilerimizle sevinçlerimizle çoğalıcaz allahın izniyle...öpüyorum seni ve hepinizi canım arkadaşlarım hepinizi iyi ki tanıdım iyi ki varsınız..

Canim cok saol Allah razı olsun uzulmuyorum Rabbim böyle uygun gördü diyorum ama ne ruhen ne de maddi olarak artık uygun degilim biraz ara verip calısmak iyi gelecek.sizlerde iyi ki varsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…