Kacimci gününki canimkızlar maalesef negatif az önce sonuç geldi.. diğer sonuç bekleyenlerden güzel sonuç gelir inşallah.
kızlar maalesef negatif az önce sonuç geldi.. diğer sonuç bekleyenlerden güzel sonuç gelir inşallah.
Hadi yakızlar maalesef negatif az önce sonuç geldi.. diğer sonuç bekleyenlerden güzel sonuç gelir inşallah.
rabbimin elbet ol diyeceği zamanlarda gelicek canım sen sabrını koru inşşkızlar maalesef negatif az önce sonuç geldi.. diğer sonuç bekleyenlerden güzel sonuç gelir inşallah.
Cok uzuldum allah tez vakite yavruna kavustursun arkadasim rabbim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin en kisa zamanda anneligi tattirsin bizlerekızlar maalesef negatif az önce sonuç geldi.. diğer sonuç bekleyenlerden güzel sonuç gelir inşallah.
kızlar maalesef negatif az önce sonuç geldi.. diğer sonuç bekleyenlerden güzel sonuç gelir inşallah.
canım geçmiş olsun ne diyeceğimi bilmiyorum rabbim sabır versin inş kolay atlatırsınKizlar 11.gundu bugun cok saolun zamani degilmis demek..uzgun degilim..
canım senin bu azmine hayranım :) ben de kızımdan sonra ilk tüp bebek tedavilerinde sizin bu azminiizden güç aldım o zaman 2 kez ardarda negatif aldım sonra bradan aldığım güçle 3. de hersey daha iyi oldu :) allahım bu azmini bebişle ödüllendirecek inşallah :) dediğin gibi doğru tedavi ve senin moralinle yine bebişler 5. güne gidecek inşallah o zaman senin bebişin zamanı gelecek ve güzel haberini alacağız :)Canlarim tek tek alıntı yapamadım hepinize çok teşekkür ederim ben çok iyiyim 5.tedavi için şimdiden kolları sıvadım aynı merkez ve aynı doktor Şahin hocami çok seviyorum hep 2.güne embriyolar sayesinde doğru tedaviyle 5.güne gitti durmak ve pes etmek yok Rabbim ol diyene kadar devamsizi seviyoreeee @RENK11 Yarın Rabbim yüzünü güldürsun dularim seninle E egunal kuzum tedavin hayırlı sonu bebisli olsun inşallah busefer olacak
Canim benim dün negatif alan biri olarak seni çok iyi anlıyorum nasip buymus pes etmek yok ve yola devamKizlar 11.gundu bugun cok saolun zamani degilmis demek..uzgun degilim..
tatlım melindama söylediğim gibi istemekten hiç vazgeçmeyeceğiz ve uğraşacağız rabbim inşallah o zaman mucizelerimizi kucaklarımızda sevdirecek :) allahım yardımcın olSun en yakın zamanda mucizelerinize kavuştursun :)Kizlar 11.gundu bugun cok saolun zamani degilmis demek..uzgun degilim..
Amin canım inşallahcanım senin bu azmine hayranım :) ben de kızımdan sonra ilk tüp bebek tedavilerinde sizin bu azminiizden güç aldım o zaman 2 kez ardarda negatif aldım sonra bradan aldığım güçle 3. de hersey daha iyi oldu :) allahım bu azmini bebişle ödüllendirecek inşallah :) dediğin gibi doğru tedavi ve senin moralinle yine bebişler 5. güne gidecek inşallah o zaman senin bebişin zamanı gelecek ve güzel haberini alacağız :)
canım geçmiş olsun ne diyeceğimi bilmiyorum rabbim sabır versin inş kolay atlatırsın
RENK11 canım sakın üzülme arkadaşım allah birgün bizlerinde yüzünü güldürür elbet ama o gün bugün değilmiş canım..biz büyük bir aileyiz sen üzülürsen bizde üzülürüz acılar paylaştıkça azalır sevgiler paylaştıkça çoğalırmış..bugün acımızı paylaşarak azaltıyoruz canım yarınlarda nasipse sevgilerimizle sevinçlerimizle çoğalıcaz allahın izniyle...öpüyorum seni ve hepinizi canım arkadaşlarım hepinizi iyi ki tanıdım iyi ki varsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?