Test günün bugünmüydü
Erken değilmi anlamadım ben...
2.6 cikti, 6.gun..kaç çıktı ki değerin
Tamam sevgili editörüm.dinleyecegim seni ))erken canım sen bana bakma heyecan yaptım asıl olan test günü değerin zaten 8.gün bile yaptırma tut kendini
Test carsamba canim, ama 5. Gun 4.2 cikan hcg 6.gun 2.6ya indi..
Dusmesi normal degil..
Doktora soyledim, sen yine de kan ver carsamba dedi ama, yok..
Mucize lazim..
T
Tamam sevgili editörüm.dinleyecegim seni ))
çok erken ama canım bekle 10. gün yaptır2.6 cikti, 6.gun..
5.gun 4.2 idi.. Dusmus..
idrar testi olmadan olmaz değilmiİdrar testi yaparız ama
EDİTÖR YİNE doğru söylüyorYa olurmu hiç öyle şey erken dönemde çıkan hcg çatlatma iğnesiyle ilgili olabilir..İğneden sonra 10 gün içinde etkisi kayboluyor bunu biliyomusun hesapladınmı?
Sana örnek vereyim hemen kendimden...
2.tüpte yumurtalarımın toplanma sıkıntısı olunca opu günü çatlatma iğnesi işe yaramadımı acaba diye kanda bchg yaptılar ..iğnenin 2.gününde değerim 84 çıktı bu değerin kandan kaybolması 1 hafta 10 gün içinde oluyor...
Lütfen asıl test gününde kan ver...
En son phala yı gördün işte değeri 25 lerdeydi erken test yapsa değeri 5 in altında çıkardı..şimdi hamile...
günaydınn arkadaşlar
bir dahaki ay tüp bebek yaptıracaktım ama ben dün test yaptım 2.çizgi çıktı.şok oldum inanamadım.bugün kan testi yaptıracağım.idrara güvenmedim çünkü.reglim geçeli 3 gün oldu.çatlatma iğnesinden sonraki 19.gün.regl ağrılarım var 1 haftadır.nasip bakalım umarım kesindir
Sizi Bursalı olduğunuz için ara ara takip ediyorum:) kesinlikle hafif e Alınacak birsey değil bünyeden bünyeye çok farkettiriyor. Benim de tedavi öncesi 4,79 çıkmıştı İstanbul'daki Dr um tsh düşmeden başlamayalım işimizi garanti tutalım demişti sonra bursa Acıbadem'de endokrin Oğuz Kaan bey ile tedaviye başlandı haşhimato teşhisi koyuldu . Oğuz beyde bunun hamilelik i çok etkilediğini söyledi hastalık düzene girmeden gebelik düşünmemelisin demişti . Ve taa 2 ay sonra Değerler normals indi ve tüp e öyle başladık . Ve şuan her ay endokrin e gidip tsh değerlerime bakılıyor hamilelikten biraz yükselmiş ilacım arttırıldıBen tedaviye başladığım zamanlarda 3,45 gibi çıkmıştı, doktor biraz yüksek demişti ama yönlendirmemişti. Yaklaşık 20 gün önce baktırdım 5,46 çıktı, yükselmiş ayrıca nodül varmış boğazımda, bende ilaca başladım, haftaya kontrolüm var. Yumurta üzerinde azda olsa etkisi var tiroitin, böylece bende öğrenmiş oldum. İnşallah yumurta kalitesi artar.
bu arada ilacın yan etkilerine takılma, çoğu ilaçta öyle etkiler yazıyor..
idrar testi olmadan olmaz değilmi
EDİTÖR YİNE doğru söylüyor
Çevrem de tsh Değeri yüksek olan lar biri eltim ölü doğum yaptı şuan tedavi Görüyor Dr tsh Değerlerini düzene sokmadan tekrar düşünürsen tekrar aynısı olabilir demiş. Biride yakın arkadaşım iki ölü doğum yaptı şuan 3. Sü normal fakat fakültede endokrin eşliğinde tedavi oldu önce ki ikisinde dikkat etmemişSizi Bursalı olduğunuz için ara ara takip ediyorum:) kesinlikle hafif e Alınacak birsey değil bünyeden bünyeye çok farkettiriyor. Benim de tedavi öncesi 4,79 çıkmıştı İstanbul'daki Dr um tsh düşmeden başlamayalım işimizi garanti tutalım demişti sonra bursa Acıbadem'de endokrin Oğuz Kaan bey ile tedaviye başlandı haşhimato teşhisi koyuldu . Oğuz beyde bunun hamilelik i çok etkilediğini söyledi hastalık düzene girmeden gebelik düşünmemelisin demişti . Ve taa 2 ay sonra Değerler normals indi ve tüp e öyle başladık . Ve şuan her ay endokrin e gidip tsh değerlerime bakılıyor hamilelikten biraz yükselmiş ilacım arttırıldı
MİLİ TESTİMİZtabii o bizim milli testimiz
evet doğru dedim ben
İYİ pazarlar canımİyi pazarlarrr kızlarrrbenim kocam kişisi bugün yine çok huysuz sinirlerim hopladı sabahtan beri
Ya olurmu hiç öyle şey erken dönemde çıkan hcg çatlatma iğnesiyle ilgili olabilir..İğneden sonra 10 gün içinde etkisi kayboluyor bunu biliyomusun hesapladınmı?
Sana örnek vereyim hemen kendimden...
2.tüpte yumurtalarımın toplanma sıkıntısı olunca opu günü çatlatma iğnesi işe yaramadımı acaba diye kanda bchg yaptılar ..iğnenin 2.gününde değerim 84 çıktı bu değerin kandan kaybolması 1 hafta 10 gün içinde oluyor...
Lütfen asıl test gününde kan ver...
En son phala yı gördün işte değeri 25 lerdeydi erken test yapsa değeri 5 in altında çıkardı..şimdi hamile...
Gecmis olsun cnm dr. Bi gozuk ii olur..esindede insl guzel haberler alirsiniz..Günaydın hatunlar...sabaha bol kanamalı başladım birkaç kezdir burnum kanıyo kızlar ya hemde öyle böyle değil geçenlerde ve bu sabahta çok kanadı sol tarafı resmen süzüldü durdurdum şükür..işteyim şuan..ya birde kızlar arada sırada başım öyle yanıyo ki bazen tepem özellikle...kolonya uada su ile ıslatıyorum...sizce tansiyonla alakalı olabilir mi..ben düşük tansiyonluyumdur esasen...yükselince ısınır falan dedi biride...yarın edirneye gidiyorum dahiliyeye ordanda endokrinolojiye gideceğim..eşimde üroloğa gidecek sperm morfoloji ve sayısı için...öptüm kızlar iyi pazarlar...fırsat bulumca yine yazarım..
Ayy ne guzel bi haber bu masallah ins kan degerinde yuksek cikar...günaydınn arkadaşlar
bir dahaki ay tüp bebek yaptıracaktım ama ben dün test yaptım 2.çizgi çıktı.şok oldum inanamadım.bugün kan testi yaptıracağım.idrara güvenmedim çünkü.reglim geçeli 3 gün oldu.çatlatma iğnesinden sonraki 19.gün.regl ağrılarım var 1 haftadır.nasip bakalım umarım kesindir
Ya cnm bence cik cok cok erken davraniyorsun hani 8 veya 9 uncu gun desen neyse Ma onunde daha kac gun var insl bu sefer olur olumlu olmYa bak guzelim..Arkadaslar, benim bebeklerim tutunamamis
2.denememdi, herseyin hayirlisi....
İyi pazarlarrr kızlarrrbenim kocam kişisi bugün yine çok huysuz sinirlerim hopladı sabahtan beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?