günaydınn arkadaşlar
bir dahaki ay tüp bebek yaptıracaktım ama ben dün test yaptım 2.çizgi çıktı.şok oldum inanamadım.bugün kan testi yaptıracağım.idrara güvenmedim çünkü.reglim geçeli 3 gün oldu.çatlatma iğnesinden sonraki 19.gün.regl ağrılarım var 1 haftadır.nasip bakalım umarım kesindir
Ne güzel bir haber bu sabah sabah
Büyük ihtimal gebesin canım tebrik ediyorum...
İŞTE HARİKA BİR HABER sağlıkla ilerleyen bir geblik nasip etsin rabbimgünaydınn arkadaşlar
bir dahaki ay tüp bebek yaptıracaktım ama ben dün test yaptım 2.çizgi çıktı.şok oldum inanamadım.bugün kan testi yaptıracağım.idrara güvenmedim çünkü.reglim geçeli 3 gün oldu.çatlatma iğnesinden sonraki 19.gün.regl ağrılarım var 1 haftadır.nasip bakalım umarım kesindir
teşekürederim canımdogum günün kutlu olsun canım
Sağlıklı Mutlu Nice yaşların olsun
hiç korkma eğer idrarda çıktıysa kanda da gayet güzel bir değer görürsünbilmiyorum kan testinden korkuyorum şu an.hiç gidesim yok.2 senedir o kadar uğraştımki heyecan yok içimde.inanmak çok zor geliyor.
şu an düşünme sadece kan ver...bilmiyorum kan testinden korkuyorum şu an.hiç gidesim yok.2 senedir o kadar uğraştımki heyecan yok içimde.inanmak çok zor geliyor.
canımmmm kafana takılıyorsa ara dr ama jele birlikte kahve parçalr geliyor birde jelkaşıntı yapıyor o kaşıntı sırasında tahriş oluşuyor ve o yüzden pembeler geliyr ama bütün bunlar kuruntmuz olsun inşşşş gelen gelecek olan BEBİŞİN olsunGünaydin bayanlar.Bugünde gelirse o pembeler doktorumu arayacağım insallah gebelik belirtisidir.gunlerde gecmek bilmiyor.herkese hayirli pazarlar..
Günaydin bayanlar.Bugünde gelirse o pembeler doktorumu arayacağım insallah gebelik belirtisidir.gunlerde gecmek bilmiyor.herkese hayirli pazarlar..
Insallah cnm evet 5.gun embriyolari agzindan bal damliyor cnm benim..Gebelikten o
5.gün dü dimi embriyolar..
canımmmm kafana takılıyorsa ara dr ama jele birlikte kahve parçalr geliyor birde jelkaşıntı yapıyor o kaşıntı sırasında tahriş oluşuyor ve o yüzden pembeler geliyr ama bütün bunlar kuruntmuz olsun inşşşş gelen gelecek olan BEBİŞİN olsun
güzel şeyler düşünnnnnnnnnnnnInsallah canim bakalim neleer var kaderimizde 5 gun sonra belli olacak hersey.mevlam hepimizi guldursun insallah..
o zaman daha da umutlandım kanda da çıkabilir az bişiInsallah cnm evet 5.gun embriyolari agzindan bal damliyor cnm benim..
Arkadaslar, benim bebeklerim tutunamamis
2.denememdi, herseyin hayirlisi....
Arkadaslar, benim bebeklerim tutunamamis
Kan icin 10.gunu beklicem cnm yada 8.guni.igne icin gidecegim belki o gun veririm kan))o zaman daha da umutlandım kanda da çıkabilir az bişi
erken canım sen bana bakma heyecan yaptım asıl olan test günü değerin zaten 8.gün bile yaptırma tut kendiniKan icin 10.gunu beklicem cnm yada 8.guni.igne icin gidecegim belki o gun veririm kan))
kaç çıktı ki değerinArkadaslar, benim bebeklerim tutunamamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?