Bende pazartesi endokrinolojiye gidicem edirneye düşükler 3 olunca araştırılıyoruz bakalım.gidince sorsam mı parayla falan verseler o da olur valla.
Selamkar bende Miniklerimi aldim geldim cok sukur bakalim insallah hayirlsiyla tutunsun bakalim ama ben yatamiyorum yaa ama oturup kitap.okuyorum yatamadim daral geldi
Rapor çıkınca hem tedavi hem ilaç raporu çıkıyor..Şimdi raporu veriyolar ya...özel hastahane ilaçları yazinca nasıl devlet katkisi alicaz...ben tam olarak çözemedim bu işleri..
Şimdi raporu veriyolar ya...özel hastahane ilaçları yazinca nasıl devlet katkisi alicaz...ben tam olarak çözemedim bu işleri..
yaa sorma 40 a 2 kaldıKocaman mı oldun sen
yaa sorma 40 a 2 kaldı
evet bebişim doğum günüm teşekür ederim bende seni çok seviyorum güzel yüreklimbugün doğumgününmü senin iyiki doğdun mutlu yıllar arkadaşım seni çok seviyorum
tamam işte o kalandan hesapladım ben yaşınıyaa sorma 40 a 2 kaldı
Meryem otumun fotosu...
Teyze bu kadar vermiş elinde kalan buymuş sadece...
Ama büyük bu ben nasıl taşıyacağım kaşınırım bir bezede sarsam
Resmen yumurtalık ve tüp şeklinde...
Yuvarlak olan kısmı yumurtalık, içindeki minik tomurcuklar folikül,ve sapıda tüp
Eki Görüntüle 1304130
hayırlara vesile olsun meryem otunMeryem otumun fotosu...
Teyze bu kadar vermiş elinde kalan buymuş sadece...
Ama büyük bu ben nasıl taşıyacağım kaşınırım bir bezede sarsam
Resmen yumurtalık ve tüp şeklinde...
Yuvarlak olan kısmı yumurtalık, içindeki minik tomurcuklar folikül,ve sapıda tüp
Eki Görüntüle 1304130
mrhb kızlar bu gün benim doğum günüm
Aydin beylemi basladiniz :) hayirli olsun . Rabbim yolunuzu acik etsincanımmmm ne yaptın görüştünmü aydın beyle biz tüp bebişimize başladık allahın izniyle
Ben de bir parçasını koyayım dedim ama bu bütünlüğü bozarım etkisi kalmaz diye endişeleniyorum...Ahahahah canım ben bi parcasini kopardim kucuk altin keseleri var ya kadifemsi onun icine koydum. Muhim olan niyet oldugu icin bi parcasi yeter zaten:)
Aminhayırlara vesile olsun meryem otun
Ben de bir parçasını koyayım dedim ama bu bütünlüğü bozarım etkisi kalmaz diye endişeleniyorum...
teşekürler aminnnnnnnnCanımm nice güzel yaşlara inşallah. Dilerim rabbim sana hayırlı sağlıklı bereketli bi evlat hediye eder. Eşinle yavrularinla mutlu guzel bi hayat diluyorum ve kocaman sariliyorum sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?