Evet öyleymiş. Hangi ğögüs fark eder mi acaba?
sorayım eşime ne oldu bizim mübarek ot diye baktım tık yok sen yollarsın canım..
canım senin için 3 tane yasin suresi demiştim ya okuduk canım Allah kabul etsincnm ya bunda da vardır bi hayır inşlh busefer her şey istediğin gibi yolunda gitsin...
Şükürler olsun, Allahım herkesin emeğinin karşılığını verdin inşallahcanımmmmm adıyla yaşasın :) Allahm koynuna alıp doya doya koklayacağın zamanı tez getirsin sağlıkla inşallahhh :)
canım kat kat artmış maşallahhhhh :) şükürrrrrrrrrrrrr :)
Canım arkadaşım kalbimi anladın, seni çok seviyorum.canım benim maşallah herşey hep gönlünce gelişsin bu süreçte..
seni çok iyi anlıyorum insan topiklerde okadar çok tedavi gören arkadaş varken gebelik haberlerini devamlı herkezin gözüne sokmak istemiyor çünkü o aşamada negatif haber alan yakın arkadaşlar olabiliyor, farklı kayıplar yaşayan arkadaşlar olabiliyor, insan ister istemez arkadaşlarınıda düşündüğü için hassas oluyor..
kalbi güzel arkadaşım benim çok öptüm..
Ben çok karşılaştım...Selam kızlar. Nolur lütfen acil yardım edin. Fikirlerinize ihtiyacım var. 3 kasım 3. Gün 2 embiro transfer edildi. Yarın test günüm. Bugün idrar testi yapdım neqatif. Böğle durumla karşılaşdınız mı hiç? Yani 1 gün önce idrarda neqatif çıkıpta test günü pozitif olan. Hamile kalanlar sizi tebrik ediyorum. İnşAllah sağ salim kucağınıza alırsınız. Rabbim olmayanlara da versin
KIZLAR BUGÜN İNTERNETTEN ALDIĞIM BU!! ORJINAL OLANLAR Bİ KARŞILAŞTIRSIN LÜTFEN @elifozdurmazphala E egunal
şekli yumurtalık içinde de foliküller var sanki
evet orjinalini taşıyanlar bir baksın desin bize..
malesef banada olmadı canımEvet cnm bende ole biliyorum ben gebe kalmak icin takmistim ama nasip olmadi.
canım yaaa inşallah Rabbim bizede nasip ederKızlar ne cici demi bugece bir arkadaşa bebek hediyesi aldım erkek bebiş 1 aylık.demin eşime gösyerdim bi hislendim bizimde olur inşallah böyle giydiririz falan derken gözler durur mu sulugözüm ben hemen şırıldadım kaçtım eşimin yanindan...allah bizlerede böyle cicişler almayı nasip etsin...
Böyle şeyleri yazdığınız gördükce umutlanıyorum. Allah sizden razı olsun. İnşAllah yarın alırım sonucumu.Ben çok karşılaştım...
Örnek vereyim değeri 160 olan arkadaşım aynı gün idrar testinde negatifi gördü kızı 2 buçuk yaşında şimdi..
Yine bir arkaşımız ikizlere hamileymiş meğer idrarda negatifi gördü kanda pozitifi..
Bir sürü örneğim var böyle..Kan vermeden sonucu görmeden negatif diyemeyiz..
Böyle şeyleri yazdığınız gördükce umutlanıyorum. Allah sizden razı olsun. İnşAllah yarın alırım sonucumu.
inşallah sende mutlu haberi alırsın yarın kanda canım Allah ım gönlüne göre versinBöyle şeyleri yazdığınız gördükce umutlanıyorum. Allah sizden razı olsun. İnşAllah yarın alırım sonucumu.
tatlım hayırlı olsun :) sıkı sıkı tutunsun bebişlerin inşallah :) 22sinde güzel heberlerini alacağız allahın izni ile :)
Melindam hayirli olsun ayni gun transferimiz olmus benimde 2 transfer oldu insallah guzel haberler aliriz benim doktor 26 kasima gun verdi ama o zamana kadar ben duramam herhalde..
hayırlısı olsun inşallahh...
Ayyy artık gun beklicez hee.rabbim bu sefer yüzünü güldürsün cnm
inşallah hayırlı sonuçlar nasip eder rabbim
hayırlı olsun canım pozitif sonuç alırsın inş
canlarim Benim hepinize çok teşekkür ederimayyyyy kuzum benim aldınmı yavrucuklarını Rabbim inşallah kucagına almayıda nsip eder
22 kasım burda hep birlikte sevinelim inşallah
Allah ım gönlünden geçeni nasip etsin evladını müjdelesin sana canım benimmmmmmmm
inşallah tatlımcanlarim Benim hepinize çok teşekkür ederim22 kasımda göbek atmak dilegiyle
canlarim Benim hepinize çok teşekkür ederim22 kasımda göbek atmak dilegiyle
Acıbademde oldum canım Şahin beyin hastasıyım mükemmel bir doktor iyiki ona gitmişim transferden sonra ağır kaldırma kendini çok yorma ben kabak çekirdeği dut kurusu ve ananas yiyorum tabi bunlar önem Rabbim ol desin yeterkimeraba ins guzel haber verirsin bize yeni uye oldum bende tedawi oluom suan 3. denemsm bursadayim hangi merkezde yaptin acaba burdaki arkadaslar transferden sonra nasil gecio gunlerinz nelere dikkat ediyosunu yatiyomysunz yazarsaniz cok.mutlu olurum 3. denemsm ama acemi gibiyim iki negatifden sonra kimler napio merak ediyorum :)
Allah kabul etsin kuzum öpüyorummed cezir mode on
dizi izlemeye geçiyorum kızlar
bgn çok yoruldum
Allah kabul etsin aşure ayı diye aşure yaptım da
baya yogun bi gün geçirdim sizi de merak ettim bakmadan edemedim
ama baya yorgun düştüm şimdi müsadenizi istiyorum
herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?