2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
bu yazdıklarında o kadar haklısın ki ben gerçekten çekiniyorum belki istemeden birini üzersem diye ama dualarım da herkes için rabbim herkese nasip etsin

Allah dularını kabul etsin cnm, sen ve bebişinde bizim dualarımızdasınız.. maşallah. öptüm..

phala, post: 37791989, member: 516864"]İnşallah inşallah, her zaman isteyen herkes için dua okuyorum. Buradakiler için 4444 Salat-ı Tefriciye okudum, inan kendim için değil. Burada ki arkadaşlarım hamile kalsın diye.
Cnmmmm.seni ihmal ettim biliyorum ama aklim hep sendeydi degerin ne oldu diye.
Hersey yolunda gidiyor senin adina cok mutluyum.[/QUOTE]
allah kabul etsin inş

bu yazdıklarında o kadar haklısın ki ben gerçekten çekiniyorum belki istemeden birini üzersem diye ama dualarım da herkes için rabbim herkese nasip etsin
canlar az öncede yazdım yine yazıyorum bunda kırılacak gücenecek bir şey yok siler yaşadığınız pozitif şeyleri ( gebelikteki her şeyi)bizlerle paylaşacaksınız ki bizler mutlu olacağız pozitif olacağız sırası gelen anne olacak ve bizde payımıza düşen mutluluğu sizler sayesinde yaşayacağız

katılıyorum

sağ ol ablam , o kadar iyi bir yüreğin var ki senin kocaman öyle güzel ki yüreğin , rabbim inşallah sana ve diğer arkadaşlarımıza da yaşatsın anne olmayı

ayy duygulandım ya kıgızzzz
canım benim Rabbim sağlıkla kucagına almayı da nasip etsin inan çok sevindim senin adına
darısı bizlere olsun inşallah

ayyyyy kuzum benim aldınmı yavrucuklarını Rabbim inşallah kucagına almayıda nsip eder
22 kasım burda hep birlikte sevinelim inşallah
Allah ım gönlünden geçeni nasip etsin evladını müjdelesin sana canım benimmmmmmmm

ayy duygulandım ya kıgızzzz
canım benim Rabbim sağlıkla kucagına almayı da nasip etsin inan çok sevindim senin adına
darısı bizlere olsun inşallah
Inşallah canım çok emek sarfediyoruz inşallah hepimiz mutlu olalım

Selam kızlar. Nolur lütfen acil yardım edin. Fikirlerinize ihtiyacım var. 3 kasım 3. Gün 2 embiro transfer edildi. Yarın test günüm. Bugün idrar testi yapdım neqatif. Böğle durumla karşılaşdınız mı hiç? Yani 1 gün önce idrarda neqatif çıkıpta test günü pozitif olan. Hamile kalanlar sizi tebrik ediyorum. İnşAllah sağ salim kucağınıza alırsınız. Rabbim olmayanlara da versin

meraba ins guzel haber verirsin bize yeni uye oldum bende tedawi oluom suan 3. denemsm bursadayim hangi merkezde yaptin acaba burdaki arkadaslar transferden sonra nasil gecio gunlerinz nelere dikkat ediyosunu yatiyomysunz yazarsaniz cok.mutlu olurum 3. denemsm ama acemi gibiyim iki negatifden sonra kimler napio merak ediyorum :)

Bir çok örnek var tatlım bu konuyla ilgili, testte çıkmayın kanda çıkan. Inşallah öyledir inşallah

Etmez miyim, öncesinde de hep dua ettim sonrasında da edeceğim.

Herkes için hayırlı bir gün var duamız o günün çabuk gelmesi. Inşallah Allahım o güzel güne bize en kısa zamanda kavuşturması. Inşallah seninde olacak Dediğin gibi Allahımıza güvenelim ve dualarımızı hiç bırakmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…