bu yazdıklarında o kadar haklısın ki ben gerçekten çekiniyorum belki istemeden birini üzersem diye ama dualarım da herkes için rabbim herkese nasip etsin
Transferden sonra 5.gunum bugun :)hayırlı haberler gelir inş
ooooooooooooo 5. gün çok erken canım yaaaaa test günü değerin yükselmiş olur inşTransferden sonra 5.gunum bugun :)
4.2 cikti hcg :) tamam komik bi deger ama 10.gune belki katlicak yani :)
0.1 de cikabilirdi..
Çok pozitifim bu denememde
inşallah yükselmeye devam ederTransferden sonra 5.gunum bugun :)
0.1 de cikabilirdi..
Cnmmmm.seni ihmal ettim biliyorum ama aklim hep sendeydi degerin ne oldu diye.phala, post: 37791989, member: 516864"]İnşallah inşallah, her zaman isteyen herkes için dua okuyorum. Buradakiler için 4444 Salat-ı Tefriciye okudum, inan kendim için değil. Burada ki arkadaşlarım hamile kalsın diye.
canlar az öncede yazdım yine yazıyorum bunda kırılacak gücenecek bir şey yok siler yaşadığınız pozitif şeyleri ( gebelikteki her şeyi)bizlerle paylaşacaksınız ki bizler mutlu olacağız pozitif olacağız sırası gelen anne olacak ve bizde payımıza düşen mutluluğu sizler sayesinde yaşayacağızbu yazdıklarında o kadar haklısın ki ben gerçekten çekiniyorum belki istemeden birini üzersem diye ama dualarım da herkes için rabbim herkese nasip etsin
canlar az öncede yazdım yine yazıyorum bunda kırılacak gücenecek bir şey yok siler yaşadığınız pozitif şeyleri ( gebelikteki her şeyi)bizlerle paylaşacaksınız ki bizler mutlu olacağız pozitif olacağız sırası gelen anne olacak ve bizde payımıza düşen mutluluğu sizler sayesinde yaşayacağız
sağ ol ablam , o kadar iyi bir yüreğin var ki senin kocaman öyle güzel ki yüreğin , rabbim inşallah sana ve diğer arkadaşlarımıza da yaşatsın anne olmayıcanlar az öncede yazdım yine yazıyorum bunda kırılacak gücenecek bir şey yok siler yaşadığınız pozitif şeyleri ( gebelikteki her şeyi)bizlerle paylaşacaksınız ki bizler mutlu olacağız pozitif olacağız sırası gelen anne olacak ve bizde payımıza düşen mutluluğu sizler sayesinde yaşayacağız
Ben geldim17 günlük bursa maceram bitti aldım yavrulari izmire evimize geldik bugün transferimin 3. Günü 22 Kasım büyük gün dualarinizı bekliyorum canlar 4.tedavide Rabbim bu sefer yüzümüzü guldursun inşallah
inşşşş katlanarak artar canımm değerin güzel çıkmışTransferden sonra 5.gunum bugun :)
0.1 de cikabilirdi..
hayırlı olsun canım pozitif sonuç alırsın inşBen geldim17 günlük bursa maceram bitti aldım yavrulari izmire evimize geldik bugün transferimin 3. Günü 22 Kasım büyük gün dualarinizı bekliyorum canlar 4.tedavide Rabbim bu sefer yüzümüzü guldursun inşallah
Kız arkadaşlarım, çıktığım ve çıktığınız bu yol bizlere çok şey öğretti. Kimi zaman içimizi sevinç kapladı kimi zaman umutsuzluk. Kimimiz için uzun yol kimimiz için kısa... Bizle ilgili her şeyin kararını veren her şeyi var eden Allah'ımızın taktiri. Bize düşen şey sabır ve dua... Başka seçeneğimiz yok. Bu gün varız yarın yokuz her şeyden önemlisi sağlığımız canımız. Canımızın yanında bir can da mutluluğumuz. İnşallah ben, sen, o hepimiz mutlu sona ulaşalım hepimiz bir birimize dua edelim bir gün o mutluluk hepimizi bulur.
ayyyyy kuzum benim aldınmı yavrucuklarını Rabbim inşallah kucagına almayıda nsip ederBen geldim17 günlük bursa maceram bitti aldım yavrulari izmire evimize geldik bugün transferimin 3. Günü 22 Kasım büyük gün dualarinizı bekliyorum canlar 4.tedavide Rabbim bu sefer yüzümüzü guldursun inşallah
Inşallah canım çok emek sarfediyoruz inşallah hepimiz mutlu olalımayy duygulandım ya kıgızzzz
canım benim Rabbim sağlıkla kucagına almayı da nasip etsininan çok sevindim senin adına
darısı bizlere olsun inşallah
meraba ins guzel haber verirsin bize yeni uye oldum bende tedawi oluom suan 3. denemsm bursadayim hangi merkezde yaptin acaba burdaki arkadaslar transferden sonra nasil gecio gunlerinz nelere dikkat ediyosunu yatiyomysunz yazarsaniz cok.mutlu olurum 3. denemsm ama acemi gibiyim iki negatifden sonra kimler napio merak ediyorum :)Ben geldim17 günlük bursa maceram bitti aldım yavrulari izmire evimize geldik bugün transferimin 3. Günü 22 Kasım büyük gün dualarinizı bekliyorum canlar 4.tedavide Rabbim bu sefer yüzümüzü guldursun inşallah
Allah razı olsun, Allah'ım yolunu açsın bu gün zor olan şey yarın senin için kolay olsunvalla ben her hamiş için kendim haber almış kadar mutlu oluyorumohhhhhhhhhhhh mis gibi teyze oluyorum daha ne isterim
Bir çok örnek var tatlım bu konuyla ilgili, testte çıkmayın kanda çıkan. Inşallah öyledir inşallahSelam kızlar. Nolur lütfen acil yardım edin. Fikirlerinize ihtiyacım var. 3 kasım 3. Gün 2 embiro transfer edildi. Yarın test günüm. Bugün idrar testi yapdım neqatif. Böğle durumla karşılaşdınız mı hiç? Yani 1 gün önce idrarda neqatif çıkıpta test günü pozitif olan. Hamile kalanlar sizi tebrik ediyorum. İnşAllah sağ salim kucağınıza alırsınız. Rabbim olmayanlara da versin
Etmez miyim, öncesinde de hep dua ettim sonrasında da edeceğim.Çider indirimi fiyatta, çok az bir indirim yapar diye söyledi, yoksa indirim yaparım demedi. Senin bu 2. denemen olduğu için bir öncekine göre daha indirimli olmuştur. Artık parada bir yere kadar, olsunda hayırlısıyla, duaya çok ihtiyacım var, inşallah bu sefer olur, bizlerede dua etmeyi unutma emi canımdahada iyi haberlerini bekliyoruz...
Herkes için hayırlı bir gün var duamız o günün çabuk gelmesi. Inşallah Allahım o güzel güne bize en kısa zamanda kavuşturması. Inşallah seninde olacak Dediğin gibi Allahımıza güvenelim ve dualarımızı hiç bırakmayalımAllah kabul etsin canım. Dünyanın en güzel şeyi paylaşmak ve kendine istediginin daha iyisini başkasına da isteyebilmektir. Kuzenim gorumcem ve ben cocuk yapmaya calisan evlilerdik. Sonra dan onlarin problemleri oldu ve tup bebek yapmakaya basladilar ve ikiside anne olmayacaklarini dusunup hayata kirgin insanlardi. Hep derdim ki allah buyuk ve hep rabbim eger benim cocugum onlardan once oldugunda kalpleri kirilacaksa ve bir nebze dahi kirgin olacaklarsa benden once onlara ver. Ve nitekim once onlarin evlatlari oldu. Simdi bana bak allah buyuk diye telkinde bulunuyorlarhayatta bence en muhim seylerden biri de allahin kudretine ve buyuklugune illa bir mucize olmadan inanmaktir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?