2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Offf kizlar, hic iyi degilim, uyku yok transferden beri, reflü oldum, yiyip icemiyorum, stresten nefes alamiyorum..
Yani rahat oliym diyorum ama olmuo..
Papatya cayi fln da deniyorum..
Test gunume daha 6 gun var....

Offf kizlar, hic iyi degilim, uyku yok transferden beri, reflü oldum, yiyip icemiyorum, stresten nefes alamiyorum..
Yani rahat oliym diyorum ama olmuo..
Papatya cayi fln da deniyorum..
Test gunume daha 6 gun var....
Canim merhaba bana papatya cayi yasak dediler hatta hic bir bitkisel cay icme dediler doktoruna sordun mu icerken.

Canim merhaba bana papatya cayi yasak dediler hatta hic bir bitkisel cay icme dediler doktoruna sordun mu icerken.

Deme oyle
Zaten kafayi yicem kiz bi de korkutma :) cok icmedim zaten, 2 fincan, icemiyorum ki yemek borum cayir cayir yaniyor..
Bi daha da icmem o zaman :)

Merhaba kızlar;

dETAYlı hakkımda yazıcam ama bi konuda oncelıklı yardımınızı rıca edıcem tüp bebege baslıcam ıkıncı kez olucak elinizde artan gonal f vebenzeri fazla artan iğneneiz varmı acaba ?

Deme oyle
Zaten kafayi yicem kiz bi de korkutma :) cok icmedim zaten, 2 fincan, icemiyorum ki yemek borum cayir cayir yaniyor..
Bi daha da icmem o zaman :)
Bastıra bastira solediler cnm icme soguk sut iyi geliyor diyorlar onu dene istersen cnm cok gesmis olsun.

Canim igne yok da, 5.gun blastosist var 2 tane, dondurulmus, artti onlar, direkt transfer yaptirabilirsin :)

Koyanlar nasıl koydular onuda yazarlar bize kopya çekeriz

bana annem getirmişti hacdan canım ben şöyle kullandım eşim bana kapli gümüş kolye aldı içine resim konanlardan ben o boşluğa bi parça kırarak koymuştum bir süre taktım ama sonra çıkardım bu tedavidede takmak hiç aklıma gelmedi iyimi keşke taksaydım

Bizde konuştukça değeri düşürüyoruz hipotroidi iken hipere doğru ilerliyoruz
Allah korusun düşük olması daha zor..

güldenim benim bu tedavimde tsh 4,56 çıkmıştı yüksek değilmi ama sonuç kağıdında normal yazıyodu bide bende hep doktorların hiç önemsemediği tiroidlerimde nodül var çok küçükmüş önemsizmiş acaba bunun üzerine eğilsemmi ama doktorda normal dedi kafam karıştı şimdi düşününce

İnşallah devamı gelir ve inşallah sizlerin sonucu da iyi çıkar. O miyomdan da kurtul bence öyle tedaviye başla.

TSh ilk bakılan şeylerden, Güvenç bey de hemen istemişti benden.

Tatlım daha önceki kan testi sonuçlarımı götürdüm. Onlarda yok ama bakılmadı mı atlandı mı hatırlamıyorum. 1 kere kendım yaptırmıstım bir şey çıkmamıştı. Ama şimdi hiç göremeyince özellikle istedi.

Canım her işte bir hayır bir keramet vardır. Sen tak şimdi o kolyeyi bir daha çıkarma 41 kere Meryem surenide oku allaha emanet ol..

Canım her işte bir hayır bir keramet vardır. Sen tak şimdi o kolyeyi bir daha çıkarma 41 kere Meryem surenide oku allaha emanet ol..

adet olmayı bekliyorum canım sancıdan geberiyorum gelmedi hala gelsin yıkanayım takacam bu sefer hamile kalana kadar çıkarmayacam inşallah

adet olmayı bekliyorum canım sancıdan geberiyorum gelmedi hala gelsin yıkanayım takacam bu sefer hamile kalana kadar çıkarmayacam inşallah

İnşallah canım stresten uzak durmaya çalış en azından bunun bir gün gececegini düşün. Her şey çok daha güzel olacak inşallah ve sen bebeginle çekilmiş güzel fotolarını paylaşacaksın bizimle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…