- 26 Ocak 2014
- 1.494
- 874
- 198
- 34
Demek ki benimde onceki tedavilerimde tutup dusuyordu kimyasal yani oluyordu ondan verdi demekki banadaBen kullandım ama ıgnesini önceden vermesi de iyi bu düşük önleyici
Canim merhaba bana papatya cayi yasak dediler hatta hic bir bitkisel cay icme dediler doktoruna sordun mu icerken.Offf kizlar, hic iyi degilim, uyku yok transferden beri, reflü oldum, yiyip icemiyorum, stresten nefes alamiyorum..
Yani rahat oliym diyorum ama olmuo..
Papatya cayi fln da deniyorum..
Test gunume daha 6 gun var....
Canim merhaba bana papatya cayi yasak dediler hatta hic bir bitkisel cay icme dediler doktoruna sordun mu icerken.
Bastıra bastira solediler cnm icme soguk sut iyi geliyor diyorlar onu dene istersen cnm cok gesmis olsun.Deme oyle
Zaten kafayi yicem kiz bi de korkutma :) cok icmedim zaten, 2 fincan, icemiyorum ki yemek borum cayir cayir yaniyor..
Bi daha da icmem o zaman :)
Merhaba kızlar;
dETAYlı hakkımda yazıcam ama bi konuda oncelıklı yardımınızı rıca edıcem tüp bebege baslıcam ıkıncı kez olucak elinizde artan gonal f vebenzeri fazla artan iğneneiz varmı acaba ?
Bastıra bastira solediler cnm icme soguk sut iyi geliyor diyorlar onu dene istersen cnm cok gesmis olsun.
Koyanlar nasıl koydular onuda yazarlar bize kopya çekeriz
Bizde konuştukça değeri düşürüyoruz hipotroidi iken hipere doğru ilerliyoruz
Allah korusun düşük olması daha zor..
Yok kız biliyorsun beni ben kk ya katıldığımdan beri karıştırıyorum. Hatta arkadaşlar mikser ismini takmışlardı yaİşte bunlar hep gebelikten
İnşallah devamı gelir ve inşallah sizlerin sonucu da iyi çıkar. O miyomdan da kurtul bence öyle tedaviye başla.Seni biliyorum canım, hamilesin galibadevamıda gelir, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. çider üyeliğini eşim dırdır etti, çok bir şey olmaz diyerek vazgeçirdi, Şahin beyde biraz fiyattan düşeriz demişti. Biz daha tüp aşamasına gelemedikki, 1 aydır vitamin ve b12 iğnesi oldum, bu ayda histereskopi için gittim, 4000TL fiyat verdi, çok geldi, küçük bir miyomum var onuda almak istiyor (herkes küçük ve zararsız yerde diyordu) kendiside almaktan yana, fiyat çok artıyor böylece.
Sonra bana medical parkta başka bir doktorun ismini verdi, bugün orayla görüşeceğim, uygun verirse oraya yaptıracağım, hem arkadaşıymış gideceğim doktor. Genetik tahlillerim çıkmadı, şuanda tüp bebekle beraber yaklaşık 9000TL oluyor fiyat, inşallah genetikte sorun çıkmaz birde orada sorun çıkarsa gerisini düşün artık..
inşallah canm benm ya hayırlısıyla sonuçlanır inşallahaa çok güzel bi haber tedavin hayırlı olsun canım hep güzel haberlerin gelsin.. çok öptümm
TSh ilk bakılan şeylerden, Güvenç bey de hemen istemişti benden.
bana annem getirmişti hacdan canım ben şöyle kullandım eşim bana kapli gümüş kolye aldı içine resim konanlardan ben o boşluğa bi parça kırarak koymuştum bir süre taktım ama sonra çıkardım bu tedavidede takmak hiç aklıma gelmedi iyimi keşke taksaydım
Canım her işte bir hayır bir keramet vardır. Sen tak şimdi o kolyeyi bir daha çıkarma41 kere Meryem surenide oku allaha emanet ol..
adet olmayı bekliyorum canım sancıdan geberiyorum gelmedi hala gelsin yıkanayım takacam bu sefer hamile kalana kadar çıkarmayacam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?