2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Benim.bildigim kizlar hamile kalmak icin uzerinizde tasiyorsunuz hamile kalinca cikariyorsunuz hemen.dogum sancilari geldigindede bu otu suya koyuyorlar aciliyor dogum kolay gecsin die sudan cikinca tekrar kapaniyor mubarek ot.

Benim.bildigim kizlar hamile kalmak icin uzerinizde tasiyorsunuz hamile kalinca cikariyorsunuz hemen.dogum sancilari geldigindede bu otu suya koyuyorlar aciliyor dogum kolay gecsin die sudan cikinca tekrar kapaniyor mubarek ot.
kuzum bize getiren bayan doğumu kolaylaştırdığını söyledi suyunu içenin gebe kaldığınıda bizde öyle yaptık sonradan duydum bende üzerinde taşındığını ancakkkkkkkkkkkkkkkkkkk GEBE KALINDIĞINDA HEMMEN ÇIKARTILMASI GEREKİYORMUŞ GEBE KADIN ÜZERİNDE TAŞIRSA DÜŞÜĞE SEBEP OLUYORMUŞ

Evet cnm bende ole biliyorum ben gebe kalmak icin takmistim ama nasip olmadi.

Canim bulamazsan özelden yaz bana çok yok ama az bisi yollarim sana

yeteeeeer sana da yollayalim olanlar olmaynlarla paylaşsin ahahaha seferberlik ilan edildi.

Bu arada bi parcasini taşısak yeter mi yoksa bi bogum mu? phala cim sen ne kadar bisi tasidin ona göre paylasirim ben de.

Kızlar ne cici demi bugece bir arkadaşa bebek hediyesi aldım erkek bebiş 1 aylık.demin eşime gösyerdim bi hislendim bizimde olur inşallah böyle giydiririz falan derken gözler durur mu sulugözüm ben hemen şırıldadım kaçtım eşimin yanindan...allah bizlerede böyle cicişler almayı nasip etsin...

yeteeeeer sana da yollayalim olanlar olmaynlarla paylaşsin ahahaha seferberlik ilan edildi.

Bu arada bi parcasini taşısak yeter mi yoksa bi bogum mu? phala cim sen ne kadar bisi tasidin ona göre paylasirim ben de.
GÖNDERİN KIZZZZZZ denemedik bir şey kalmadı diyordum taşıyayım üzerimde

Nasreddin Hoca'ya, talabelerinden biri, bir torba ceviz getirir. Hocaefendi, sınıftaki çocuklara hitâben: Bu cevizleri kul taksimi mi yapalım, Allah taksimi mi? diye sorunca, çocuklar: Allah taksimi yap hocam, derler. Hocaefendi, torbayı eline alarak, kimine bir avuç, kimine bir tane, kimine üç avuç, kimine hiç, kalanını da torbayla birine verir. Ceviz alamayan çocuklar: Hoca, hani bize ceviz, derler.
Hoca: Çocuklar, baştan size sordum. Allah taksimi istediniz. Allah'ın taksiminde adâlet değil, ihsân (lutuf) esastır. Allah, lutfundan dilediğine verir, dilemediğine vermez. Kimine az verir, kimine çok. Hiçbir varlığın ona, "niye böyle?" diye sormaya hakkı yoktur. Mülk sahibi mülkünde dilediği gibi tasarruf eder..

yeterince var canım isteynlere göndereyim.resmini yüklemeye çalışıyorum birazdan bakarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…