evet canım banada getirimişti bir arkadaşım aynısı biz üzerimizde taşımadık suya koyup açıldıktan sonra içmiştikKIZLAR BUGÜN İNTERNETTEN ALDIĞIM BU!! ORJINAL OLANLAR Bİ KARŞILAŞTIRSIN LÜTFENelifozdurmaz phala E egunal
evet canım banada getirimişti bir arkadaşım aynısı biz üzerimizde taşımadık suya koyup açıldıktan sonra içmiştik
Genelde vücut dinlensin diye 2 ay ara veriliyor rahim ve yumurtalıklar için...
Doktorun öyle uygun görmüş bize de bir an evvel gelsinde kırmızılar tedavi start alsın demek düşer[/QUOTEvet aynen bekliyorum bakalım hayırlısı.
yok bebeğim suya koyup içitimHala duruyorsa ustunde tasi canim
kuzum bize getiren bayan doğumu kolaylaştırdığını söyledi suyunu içenin gebe kaldığınıda bizde öyle yaptık sonradan duydum bende üzerinde taşındığını ancakkkkkkkkkkkkkkkkkkk GEBE KALINDIĞINDA HEMMEN ÇIKARTILMASI GEREKİYORMUŞ GEBE KADIN ÜZERİNDE TAŞIRSA DÜŞÜĞE SEBEP OLUYORMUŞBenim.bildigim kizlar hamile kalmak icin uzerinizde tasiyorsunuz hamile kalinca cikariyorsunuz hemen.dogum sancilari geldigindede bu otu suya koyuyorlar aciliyor dogum kolay gecsin die sudan cikinca tekrar kapaniyor mubarek ot.
Evet cnm bende ole biliyorum ben gebe kalmak icin takmistim ama nasip olmadi.kuzum bize getiren bayan doğumu kolaylaştırdığını söyledi suyunu içenin gebe kaldığınıda bizde öyle yaptık sonradan duydum bende üzerinde taşındığını ancakkkkkkkkkkkkkkkkkkk GEBE KALINDIĞINDA HEMMEN ÇIKARTILMASI GEREKİYORMUŞ GEBE KADIN ÜZERİNDE TAŞIRSA DÜŞÜĞE SEBEP OLUYORMUŞ
Evet cnm bende ole biliyorum ben gebe kalmak icin takmistim ama nasip olmadi.
phala tebrik ederim canım resmindeki gibi böyle kokoş kızcen olur inşallah süsler püsler gezmelere götürürsün inşallah...kızlar yaa bu meryem otundan bende istiyom ama yaa istiyomda istiyom..@elifozdurmaz bacım elinde çok mu var ki meryem otu..bende cumadan beri meryem suresine basladim ayrica fetih suresinede...@cemrem bacım adını soyadınıda dualarken söyleyim msj atıverde duamıda yapayım arkadaşım...
Allah razı olsun aktara sorayım bakayım yarına..sen nerden almıştın hangi site özelden msj atabilirmisin.Canim bulamazsan özelden yaz bana çok yok ama az bisi yollarim sana
canım güzel günlerde giysin bebiş en kısa zamanda kendi bebişine almak nasip olsun inş
Hepimize canım hepimize nasip olsun...canım güzel günlerde giysin bebiş en kısa zamanda kendi bebişine almak nasip olsun inş
yeterince var canım isteynlere göndereyim.resmini yüklemeye çalışıyorum birazdan bakarsınız.phala tebrik ederim canım resmindeki gibi böyle kokoş kızcen olur inşallah süsler püsler gezmelere götürürsün inşallah...kızlar yaa bu meryem otundan bende istiyom ama yaa istiyomda istiyom..@elifozdurmaz bacım elinde çok mu var ki meryem otu..bende cumadan beri meryem suresine basladim ayrica fetih suresinede...@cemrem bacım adını soyadınıda dualarken söyleyim msj atıverde duamıda yapayım arkadaşım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?