cnm ya bunda da vardır bi hayır inşlh busefer her şey istediğin gibi yolunda gitsin...Sol tarafımda bu ay garip bir şeyler oluyor ya hamileyim ya kist var demiştim size...
Geçen hafta biliyorsunuz Acıbadem e gitmiştim rahim filmi çekildi muayene oldum vs...
Muayenede doktor bakar bakmaz rahminde perde var alınması lazım dedi..
Sol tarafımda kist oluşmuş önemli değil dedi...
Rahim filmimde de (daha doktor yorumlamadı ben kendi anladığımı yazıyorum) sol tüpüm yer yer tıkalı..
Oysaki tüplerim açıktı benim 2.denemede oluşan dış gebelik sol tüpümün ordaydı meğerse o dış gebelik tüpüme hasar vermiş...Yıllarca sebepsiz infertilite denilen ben rahmimde doğuştan perde olduğunu öğreniyorum bunca zaman kaç doktora göründüm nasıl tespit edilemez bu..Gebe kalmaya engel değil ama gebelik kaybına sebep olabilirmiş...
Dış gebeliği bile bu sebeğle yaşamış olabilirim..Embriyo perde de dolayı rahmime yerleşememiş tüpe doğru yerleşmiş olabilir.Bunca yıl hep dedim ki benim TSH değerim yüksek çıkıyor bildiğim doğal gebelik için 2,5 altı olmalı ama benim en düşük çıktığında bile 2.75 çıkmıştır hep 3 üzeridir..Kimseye dinletemedim yüksek olduğunu kendi başıma endokrine bile gittim belki o ilaç verir diye o da 4 ü geçince müdahale ederiz dedi..Geçen hafta eski sonuçlarımı görür görmez doktorum bana TSH ın yüksek dedi eveetttttt dedim şükür biri farketti...Bugün kan verdim sonuca göre ilaç başlanabilir..Bu da gebeliği engelleyen önemli bir faktördür lütfen TSH,T3,T4 değerlerinizin üzerinde durun pas geçmeyin...Genetik sonuçlarımız çıkar yakında bazı testleride yaptırıyoruz rahim filmide tamam tüm sonuçlara göre bir plan yapacağız...Detaylı anlatmamıştım şimdi fırsatım oldu merak edenlere gelsin bu mesajım
bnm kv-kp umre ziyareti hazırlığında. olursa söylerim getirirler, size kargolarım :)
Canim gecen yasin okunmasini istiyodun birtanede ben okurum benide ekle okuyanlara isim tugbaydi yanilmiyorsamcnm ya bunda da vardır bi hayır inşlh busefer her şey istediğin gibi yolunda gitsin...
evet cnm çok sağol..tmm aldım senden bir yasinCanim gecen yasin okunmasini istiyodun birtanede ben okurum benide ekle okuyanlara isim tugbaydi yanilmiyorsam
Arkadaşlar nerede yaşıyosunuz hacdan gelmiş var yakınım getirmişti yollarım size olmadı ya istanbul kağıthanedeyim benhakikisini nerden bulcaz hiç bilmiyorum...
gerçeği sanıp alırım kekik çıkmasın ot ottur ama dimi
Aynen öyle canım, hamile kalınca hemen üzerinden çıkartman lazımbir arkadaşım da taşıdı. sadece banyoda çıkarılıyormuş dimi? o öyle yaptı. ilişki sırasında falan hep üstündeydi.
Gerçekten Allaha emanet.OhhHaklısın canım ama doktorlara kalda hamilelik hep bir muamma oyuzden salla. ALlaha emanet olsun sende tadını çıkar. Bi ohh çek rahatla çünkü hak ettinnn :)
kuzum şimdi biraz daha detaylı araştırma yaptım da
şöyle bi yazı buldum bi kaynaktan hemen kopyalıyorum
Alıntıdır:
İçerdiği A vitaminini büyük bir oranda vücudumuza kazandırmak istiyorsak, bu taktirde bir bardak havuç suyunun içerisine iki-üç damla sıvı yağ damlatmamız gerekir. Damlatılan bu sıvı yağ havucun içerdiği A vitamininin çok daha büyük oranda vücudumuz tarafından emilmesini sağlayacaktır. Avrupa’nın bazı şehirlerinde taze meyve suyu satan dükkânlarda havuç suyu sipariş ettiğiniz zaman, “birkaç damla sıvı yağ damlatalım mı?”diye sorarlar.
avrupaya gitmişliğim yok ama sanırım benimde bi şekilde bundan haberim olmuş
valla azcık okudum yazılanları koysanda koymasanda bildiğim tek şey havucun faydasının her türlü olması
kızlaarrr günaydınn hiç beni sormayın hıh dün doktora gittim vee ben tedaviye başladıııımmmmmmmmmmRabbime emanet tedavimiz inşallah hakkımızda hayırlısı olsun biz elimizden geleni yapıyoruz
kuzumm iyiyim ya başladım bakalım tedavye Rabbim utandırmasın inşallah
Bilmiyorum ki tatlım yaa. Siteler var sipariş veriyorsun, bir hocanın sitesi o bence gerçektir.hakikisini nerden bulcaz hiç bilmiyorum...
gerçeği sanıp alırım kekik çıkmasın ot ottur ama dimi
Sağ göğsünde taşıyorsun bir tek banyo yaparken çıkartıyorsun hamile olduğunu öğrenince hemen çıkartıyorsun.kuzu bıze anlatsana nasıl tasıdıgını.. Ben aldım bugun. sana da yollarım egunal çok fazla bu.. Bana özelden at adresi
Arkadaşlar nerede yaşıyosunuz hacdan gelmiş var yakınım getirmişti yollarım size olmadı ya istanbul kağıthanedeyim ben
şekli yumurtalık içinde de foliküller var sankiKIZLAR BUGÜN İNTERNETTEN ALDIĞIM BU!! ORJINAL OLANLAR Bİ KARŞILAŞTIRSIN LÜTFENelifozdurmaz phala E egunal
internette fotoları var cnm, buruşuk bişey. kimi suya bırakıp o suyu içiyor eşiyle beraber. suda açılınca ele benziyor. bu yüzden fatma anamızın eli diye de bilinir aynı ot.
cnm ya bunda da vardır bi hayır inşlh busefer her şey istediğin gibi yolunda gitsin...
Arkadaşlar nerede yaşıyosunuz hacdan gelmiş var yakınım getirmişti yollarım size olmadı ya istanbul kağıthanedeyim ben
şekli yumurtalık içinde de foliküller var sanki
evet orjinalini taşıyanlar bir baksın desin bize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?