2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
internette fotoları var cnm, buruşuk bişey. kimi suya bırakıp o suyu içiyor eşiyle beraber. suda açılınca ele benziyor. bu yüzden fatma anamızın eli diye de bilinir aynı ot.

cnm ya bunda da vardır bi hayır inşlh busefer her şey istediğin gibi yolunda gitsin...

Haklısın canım ama doktorlara kalda hamilelik hep bir muamma oyuzden salla. ALlaha emanet olsun sende tadını çıkar. Bi ohh çek rahatla çünkü hak ettinnn :)
Gerçekten Allaha emanet.Ohh
Ya eski günlerimi hatırladım, yola çıkıyoruz arabanın arkasına yatmak için her şeyi hazırlamışım yoldayız bir telefon transferiniz iptal

sağol canım yaa araştırmıssında..
iyi oldu senden bunu öğrenmem bende zeytinyağ damlatırım..
bu havuç olayını yine duymuştum zaten zararı olacak bir şey değil suyunu sıkarım üşenirsemde önüne koyarım ye derim:))
çok öptümm

aa çok güzel bi haber tedavin hayırlı olsun canım hep güzel haberlerin gelsin.. çok öptümm

hakikisini nerden bulcaz hiç bilmiyorum...
gerçeği sanıp alırım kekik çıkmasın ot ottur ama dimi
Bilmiyorum ki tatlım yaa. Siteler var sipariş veriyorsun, bir hocanın sitesi o bence gerçektir.

kuzu bıze anlatsana nasıl tasıdıgını.. Ben aldım bugun. sana da yollarım egunal çok fazla bu.. Bana özelden at adresi
Sağ göğsünde taşıyorsun bir tek banyo yaparken çıkartıyorsun hamile olduğunu öğrenince hemen çıkartıyorsun.

internette fotoları var cnm, buruşuk bişey. kimi suya bırakıp o suyu içiyor eşiyle beraber. suda açılınca ele benziyor. bu yüzden fatma anamızın eli diye de bilinir aynı ot.

neler neler öğreniyorum hiç duymamış ben

cnm ya bunda da vardır bi hayır inşlh busefer her şey istediğin gibi yolunda gitsin...

İnşallah canım sağolasın..

Arkadaşlar nerede yaşıyosunuz hacdan gelmiş var yakınım getirmişti yollarım size olmadı ya istanbul kağıthanedeyim ben

Ayyy ne diyosuunnn çok sevindim...
Hacdan geldiyse isterim tabii ama önce eşim getircekmi onu netleştireyim olmadı isterim mutlaka

slm bacıcıklarımm nasılsınız ben bu gün gelemedim sabahtan kardeşimin açlık şeker yüklemesi vardı( iki gün önce toklu yüklemesinde değeri yüksek çıkmıştı) öğleye kadar hastanede kaldık sonra cimcimenin annesine geçip biraz cimcimeyle vakit geçirdik pazara gittik aşure yaptı kızlar ben onları izledim elimi bil sürmedim sonra eşime balık yaptım size sıra ancak geldi dostlar

phala tebrik ederim canım resmindeki gibi böyle kokoş kızcen olur inşallah süsler püsler gezmelere götürürsün inşallah...kızlar yaa bu meryem otundan bende istiyom ama yaa istiyomda istiyom..@elifozdurmaz bacım elinde çok mu var ki meryem otu..bende cumadan beri meryem suresine basladim ayrica fetih suresinede...@cemrem bacım adını soyadınıda dualarken söyleyim msj atıverde duamıda yapayım arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…