- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
kız ne süreci sende biliyorsun işte ne süründüm
gizlemedi canım liste topiğine yazmış orda gördümAaaaaa süperrr yaa. Lütfen hamile olanlar gizlenmesin. Bunlar bizim için de hep umut demek..
Uykum gelirse yandım iş yerinde deseneGebelik belirtisi işte
Yakında da çok uykum var kızlar demeye başlarsın..
Progesteron artar attıkça uyku yapar
Bu senin için hayatım
İnanır mısın bilmiyorum ama ben hala inanamıyorum galiba o yüzden böyleyimaHAHAHAHAHHA SÜPPERR HEP BÖYLE GÖRMEK İSTİYORUZ SENİ BAK ÇOK YAKIŞIYOR...
Canım var öyle bir şey bende istiyorum aslında ama emin olamıyorum gerçekliğinden...Bir şey sormak istiyorum bu arada kızlar. Şu meryem ana otu çok ilgimi çekti.Bir sürü hikaye okudum olumlu ve sonra bir siteden orjınal dıye aldım. Şuan orjınal oldugundan emin değilim. YOksa saçmalıyor muyum ondan da emin değilim. Var mı bilgisi olan acaba?
haftaya bugün inanırsınİnanır mısın bilmiyorum ama ben hala inanamıyorum galiba o yüzden böyleyim
Onu bende taşıdım canlarCanım var öyle bir şey bende istiyorum aslında ama emin olamıyorum gerçekliğinden...
Canım var öyle bir şey bende istiyorum aslında ama emin olamıyorum gerçekliğinden...
Onu bende taşıdım canlar
hakikisini nerden bulcaz hiç bilmiyorum...Onu bende taşıdım canlar
işte sıkıntı orda, ben istesem de istemesem de değişiyor zaten doktor her ayBurda ihmal var canım..
Son günlerde daha sık takip edilmeli...
Çatlatma iğnesini vurur vurmaz çatlamaz yumi 33-36 saat sonra çatlar normalde...
Senin ki fazla büyümüş birden ama bu olabilen bir şey bu sebeple sık takip en garantilisi...
Seni anlıyorum canım ilaçları kullan aşılama olcam diye düşün sonra hiç bir şey olmadan eve dön...
Bir daha ki sefere işini sağlama al gerekirse doktorunu değiştir..
inşallah aminİNŞALLAH CANIM HEP BİRLİKTE İNŞALLAH
İnanır mısın bilmiyorum ama ben hala inanamıyorum galiba o yüzden böyleyim
bir arkadaşım da taşıdı. sadece banyoda çıkarılıyormuş dimi? o öyle yaptı. ilişki sırasında falan hep üstündeydi.Onu bende taşıdım canlar
canım eşim birine demiş ben ilk eşimden duydum hattakuzu bıze anlatsana nasıl tasıdıgını.. Ben aldım bugun. sana da yollarım egunal çok fazla bu.. Bana özelden at adresi
canım eşim birine demiş ben ilk eşimden duydum hattabu otu o getircekmiş sözde getirmezse sana derim yolla diye karşılaştırırz resimlerini aynımı diye fazla gelirse bende dağıtayım iyi dedin bak çok sağol gülüm...
ama bu süreç özen ister her defasında farklı doktor olması sıkıntı yaratabilir canım...işte sıkıntı orda, ben istesem de istemesem de değişiyor zaten doktor her ayaraştırma hastanesine gidiyorum rapor çıkarabilmek için. her ay başka bi talebe ce-ee yapıyor. neyse, gelecek ay iğneli tedaviye geçiliyor. 2 denemeden sonra da rapor.
inşallah amin
bir arkadaşım da taşıdı. sadece banyoda çıkarılıyormuş dimi? o öyle yaptı. ilişki sırasında falan hep üstündeydi.
oh evet cnm biliyorumama bu süreç özen ister her defasında farklı doktor olması sıkıntı yaratabilir canım...
tabii bu işin maddi kısmı var daha en baştan para ödemek istemeyebilirsin..
iğne tedavisinde yumiler daha fazla tepki verebilir daha fazla yumi gelişir..
farketmez ama sanırım o kalbinin üstünde taşıdı. bu süreçte 41 gün meryem suresi okudu. tüp bebek hazırlığındaydı ve o güne kadar bitirip pozitif sonuç almak umuduyla yapıyordu bunları. ama adet olup tedavi olacakken ve hastaneye gidip raporları imzalamışken adet olmadıEvet öyleymiş. Hangi ğögüs fark eder mi acaba?
sorayım eşime ne oldu bizim mübarek ot diye baktım tık yok sen yollarsın canım..Valla ben çok emin değilim orjinalliğinden ama sonuçta vesile sadece. Niyet aynı olunca bişi değişmez. Tamam canım haber edersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?