2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kız ne süreci sende biliyorsun işte ne süründüm

Hhaahha hamilelik süreçleri. Tatlım hayatta süreçler bitmez. Sen de mertebeli olanlardansın. AHahah süperr valla çok sevindim. Çok şükür her şey daha da güzel olacak ANNEEEE

Canım var öyle bir şey bende istiyorum aslında ama emin olamıyorum gerçekliğinden...

işte sıkıntı orda, ben istesem de istemesem de değişiyor zaten doktor her ay araştırma hastanesine gidiyorum rapor çıkarabilmek için. her ay başka bi talebe ce-ee yapıyor. neyse, gelecek ay iğneli tedaviye geçiliyor. 2 denemeden sonra da rapor.

İNŞALLAH CANIM HEP BİRLİKTE İNŞALLAH
inşallah amin

İnanır mısın bilmiyorum ama ben hala inanamıyorum galiba o yüzden böyleyim

Haklısın canım ama doktorlara kalda hamilelik hep bir muamma oyuzden salla. ALlaha emanet olsun sende tadını çıkar. Bi ohh çek rahatla çünkü hak ettinnn :)

kuzu bıze anlatsana nasıl tasıdıgını.. Ben aldım bugun. sana da yollarım egunal çok fazla bu.. Bana özelden at adresi
canım eşim birine demiş ben ilk eşimden duydum hatta bu otu o getircekmiş sözde getirmezse sana derim yolla diye karşılaştırırz resimlerini aynımı diye fazla gelirse bende dağıtayım iyi dedin bak çok sağol gülüm...

Valla ben çok emin değilim orjinalliğinden ama sonuçta vesile sadece. Niyet aynı olunca bişi değişmez. Tamam canım haber edersin..

ama bu süreç özen ister her defasında farklı doktor olması sıkıntı yaratabilir canım...
tabii bu işin maddi kısmı var daha en baştan para ödemek istemeyebilirsin..
iğne tedavisinde yumiler daha fazla tepki verebilir daha fazla yumi gelişir..

oh evet cnm biliyorum
Evet öyleymiş. Hangi ğögüs fark eder mi acaba?
farketmez ama sanırım o kalbinin üstünde taşıdı. bu süreçte 41 gün meryem suresi okudu. tüp bebek hazırlığındaydı ve o güne kadar bitirip pozitif sonuç almak umuduyla yapıyordu bunları. ama adet olup tedavi olacakken ve hastaneye gidip raporları imzalamışken adet olmadı şimdi kucağında bebesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…