- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
Kız arkadaşlarım, çıktığım ve çıktığınız bu yol bizlere çok şey öğretti. Kimi zaman içimizi sevinç kapladı kimi zaman umutsuzluk. Kimimiz için uzun yol kimimiz için kısa... Bizle ilgili her şeyin kararını veren her şeyi var eden Allah'ımızın taktiri. Bize düşen şey sabır ve dua... Başka seçeneğimiz yok. Bu gün varız yarın yokuz her şeyden önemlisi sağlığımız canımız. Canımızın yanında bir can da mutluluğumuz. İnşallah ben, sen, o hepimiz mutlu sona ulaşalım hepimiz bir birimize dua edelim bir gün o mutluluk hepimizi bulur.
ama çoğul gebelik olabilir diye uyarıyorlar zaten. ki ben de biliyorum. buna da hazırız. ilk aşılamam da iki yumiyle yapılmıştı. 25 mm çok büyümüş, bu durumda aşılama yapamayız, doğal yolla deneyin dedi sadece. ben söylenerek çıktım dr.un yanından ayrı konu. haftasonu krizimiz oluyo bizim her seferinde, haftasonu kontrole çağırması gerekiyordu ama gerek yok dedi, pzrtesi geç kalabiliriz çok büyümüş olabilir dedim, yok dedi. günde 1,5 mm büyür, yani pzrtesi en fazla 21 olur, bu da bizim için ideal zaten dedi. gerisini biliyorsun. doğal yolla gebe kalabiliyor olsam tedavi olmam zaten diye kızıp çıktım, iğnemi yaptım hemen eve gelip ama çatlamış mıdır diye endişe ettim, fazla büyük olunca kiste dönebilir diye. hevesim kursağımda kaldı, pzrtesiden beri asabi ve üzgünüm. birdenbire büyüyebildiğini bilmiyordum folikülün, sağol ilgin için.Şimdi baktım canım soruna ve cevabına...
Ben daha anlaşılır yazayım sana..
Yumurtalar aşılama ya da opu gününe yakın çok daha hızlı büyür 4 günde hızlı büyümüş olabilir benim ilk tüp bebek denememde seninkine benzer bir şey olmuştu ve tüm yumiler çatlamıştı..Doktorun dediği gibi çoğul gebelik olabileceği endişesi ile aşılama iptal edilmiş..Genelde tüp bebekte dahil çoğul gebelik istemiyorlar...Benim koskocaman yumim ve diğer 17 yumim çatladıysa seninkide çatlamıştır merak etme...
cnm bnmKız arkadaşlarım, çıktığım ve çıktığınız bu yol bizlere çok şey öğretti. Kimi zaman içimizi sevinç kapladı kimi zaman umutsuzluk. Kimimiz için uzun yol kimimiz için kısa... Bizle ilgili her şeyin kararını veren her şeyi var eden Allah'ımızın taktiri. Bize düşen şey sabır ve dua... Başka seçeneğimiz yok. Bu gün varız yarın yokuz her şeyden önemlisi sağlığımız canımız. Canımızın yanında bir can da mutluluğumuz. İnşallah ben, sen, o hepimiz mutlu sona ulaşalım hepimiz bir birimize dua edelim bir gün o mutluluk hepimizi bulur.
saklanıyoE nerde şimdi ??
saklanıyo
şu an online canım yazar herhalde...
arkadaşlar bugün bi arkadaşdamı sonuç öğrenecekti yanlış mı hatırlıyorum acabaaa
cycas diye bi arkadaştı sanırım
ama çoğul gebelik olabilir diye uyarıyorlar zaten. ki ben de biliyorum. buna da hazırız. ilk aşılamam da iki yumiyle yapılmıştı. 25 mm çok büyümüş, bu durumda aşılama yapamayız, doğal yolla deneyin dedi sadece. ben söylenerek çıktım dr.un yanından ayrı konu. haftasonu krizimiz oluyo bizim her seferinde, haftasonu kontrole çağırması gerekiyordu ama gerek yok dedi, pzrtesi geç kalabiliriz çok büyümüş olabilir dedim, yok dedi. günde 1,5 mm büyür, yani pzrtesi en fazla 21 olur, bu da bizim için ideal zaten dedi. gerisini biliyorsun. doğal yolla gebe kalabiliyor olsam tedavi olmam zaten diye kızıp çıktım, iğnemi yaptım hemen eve gelip ama çatlamış mıdır diye endişe ettim, fazla büyük olunca kiste dönebilir diye. hevesim kursağımda kaldı, pzrtesiden beri asabi ve üzgünüm. birdenbire büyüyebildiğini bilmiyordum folikülün, sağol ilgin için.
özel bölüm hazırlamıştı egunal orda görmüştüm sanki canımmhımm hatırlamıyorum o ismi. Bazı isimler çok zor oyuzden umutuyorum ben
Kız arkadaşlarım, çıktığım ve çıktığınız bu yol bizlere çok şey öğretti. Kimi zaman içimizi sevinç kapladı kimi zaman umutsuzluk. Kimimiz için uzun yol kimimiz için kısa... Bizle ilgili her şeyin kararını veren her şeyi var eden Allah'ımızın taktiri. Bize düşen şey sabır ve dua... Başka seçeneğimiz yok. Bu gün varız yarın yokuz her şeyden önemlisi sağlığımız canımız. Canımızın yanında bir can da mutluluğumuz. İnşallah ben, sen, o hepimiz mutlu sona ulaşalım hepimiz bir birimize dua edelim bir gün o mutluluk hepimizi bulur.
İNŞALLAH CANIM HEP BİRLİKTE İNŞALLAHcnm bnmçok güzel bir anne olacaksın..
Hamile canımarkadaşlar bugün bi arkadaşdamı sonuç öğrenecekti yanlış mı hatırlıyorum acabaaa
cycas diye bi arkadaştı sanırım
İşte bunlar hep gebelikten ötürü
Duygusal hamişim benim
özel bölüm hazırlamıştı egunal orda görmüştüm sanki canımm
Hamile canım
Amin inşallah.
Yani hamilesin şimdi demi
Öyle hemen gitmek yoookkk daha dur süreçlerini yazacaksın ...
Doğru diyorsun çok duygusala bağlamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?