cnm bizdede proxeede tekrar başladı eşim bu akşam:)) havucu iyi oldu aklıma getirdin hemen onada başlatımda yağı neden ekliyorsun..
kızlar geldim malesef olmadı hiç tutunmamış bebeklerim değerim 0,60 çıktı kendimi o kadar eksik işe yaramaz boş olarak hissediyorumki sadece gözyaşlarım akıyo tutamıyorum eşimin desteğiyle ayakta duruyorum oda beni teselli edecek diye üzüntüsünü yaşayamadı herşey o kadar sorunsuz o kadar güzel giderken sonuç hep negatif oluyo demekki bende bir sorun var ben anne olmanın ne demek olduğunu bilemeyecem belkide hiçbizaman suçum ne kusurum ne bilmiyorum çok kötüyüm
Hayırlı olsun arkadaşım sonu bol bebişli eh azcıkta kilolu göbüşlü ve en önemlisi hamişli olsuuun.Merhaba kızlar bugun transferim gerceklesti 2 tane transfer edildi biri iyi kalitede digeri orta insallah tutunurlar annelerine...Allah hepimizin yardmcısı olsun..
Sizde yeni mi başladınız canım haftaya cuma ilaçlaramı başlancak ?Günaydın kızlar Nasılsıniz? Dün adetim bitti benim haftaya cuma doktor çağırdı çok heyecanlıyım :)
Canım bizde yeni başlayacağız bizim uzun protokol olacak ve 21. Gün ilaca başlanacak ilaç vermek ve eşimden test istedi tekrar eşimin değerleri çok düşük çıkanları donduruyorSizde yeni mi başladınız canım haftaya cuma ilaçlaramı başlancak ?
Tamm canım umarım herşey yolunda gider ben adetin 3. Günü başladım ozann uzun protokol olmuyo di mi?spermler hazır benim yumileri bkliyo.siz nerede tedavi oluyosunuz?Canım bizde yeni başlayacağız bizim uzun protokol olacak ve 21. Gün ilaca başlanacak ilaç vermek ve eşimden test istedi tekrar eşimin değerleri çok düşük çıkanları donduruyor
senin kısa protokol canım o zaman. ankara da memorial de yaptırıyoruz canım hakkımızda hayırlısı olsunTamm canım umarım herşey yolunda gider ben adetin 3. Günü başladım ozann uzun protokol olmuyo di mi?spermler hazır benim yumileri bkliyo.siz nerede tedavi oluyosunuz?
Aminn ihşallah , sağolsenin kısa protokol canım o zaman. ankara da memorial de yaptırıyoruz canım hakkımızda hayırlısı olsun
Günaydın kızlar...
Bugün phala dan güzel haber gelsin inşallah diye dua ediyorum...
Dün ki haberden sonra buna ihtiyacım var...
Günaydın bayanlar3. İğne günümdeyim, yarın son ve cuma kontrol vaaar
Günaydın kızlar Nasılsıniz? Dün adetim bitti benim haftaya cuma doktor çağırdı çok heyecanlıyım :)
Canım özelden adını soyadını yaz bana Yasin i okuyacağım nickine okumayayım dimitedaviye başlayanlar güzel günler başlasın..
herkese merhabaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?