2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Merhaba cnm nasipse yarin olacak benim transferim pazar aradilar 6 embriyo cozuldu 5.gune gidecek gibiler dedi blast transfer olacak dedi ama bakalim yarin sabah arayacaklar insallah bi aksilik cıkmaz.
herşey gönlünce olsun arkadaşım rabbim yüzünü güldürsün inşş

Verdiğin örnek bu günüm için hiç hoş olmadı.

Merhaba cnm nasipse yarin olacak benim transferim pazar aradilar 6 embriyo cozuldu 5.gune gidecek gibiler dedi blast transfer olacak dedi ama bakalim yarin sabah arayacaklar insallah bi aksilik cıkmaz.

Canım Allah'a emanet olun inşallah. Dilerim rabbim bu sefer senin hakkında bebeklerini hayirlı kilar da bize de haber vermen nasip olur. Yolun açık gönlün ferah olsun..

Ben bu gün çıkardım çünkü asıl test tarihim bu gündü

Verdiğin örnek bu günüm için hiç hoş olmadı.
Benim verdiğim örnekte ne var anlamadım..
Nasıl bir psikolojiye sahipsin inan anlamıyorum her denilenden neden bu kadar etkileniyorsun..
Ben sana ilk değerini yazdığın gün olumlu yazınca doğruyu söyle beni kandırmıyorsun dimi diye atarlandın sonra evet değerin gününe göre düşük deyincede tamam o zaman ben doktoruma 3.denememin zamanını sorayım gibi bir cevap veriyorsun.Ben sana sürekli senin duymak istediklerini söylemek durumunda hissediyorum kendimi..Umut verici konuşurum beni kandırma diye ters yazarsın,olumsuz olabilecekleri söylerim yine ters yazarsın.Tüp bebek psikolojini iyi anladığımı düşünüyorum ve biliyorum nasıl davrandığının farkında mısın? Burada yazılanlarla ne gebeliğin devam eder ne de Allah korusun kötü sonuçlanır.Seni anlamaya çalışıyorum günlerdir ama kırılıyorum artık..

kızlarrrr selam naberrr
phala haberleri merak ettim canım değerler nasıl

güldenim başladın mı tedaviye ohh çok mutlu oldum canım
bu sonuncu olsun inşallah ikizlerin olur tedavinle AMİN

Kırdıysam özür dilerim. Galiba ben abarttım. Kusuruma bakma lütfen

transferin hayırlı olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…