herşey gönlünce olsun arkadaşım rabbim yüzünü güldürsün inşşMerhaba cnm nasipse yarin olacak benim transferim pazar aradilar 6 embriyo cozuldu 5.gune gidecek gibiler dedi blast transfer olacak dedi ama bakalim yarin sabah arayacaklar insallah bi aksilik cıkmaz.
Verdiğin örnek bu günüm için hiç hoş olmadı.Keseyi görene kadar rahatlayamazsın kendimden biliyorum..
Benim 11.gün 9 la başlayan değerim aynen şöyle devam etti..
11.gün 9
13.gün 27
15.gün 160
18.gün 200 çıkınca ilaçları bıraktırdı çünkü yeteri kadar artmamıştı..
bana 1500 e kadar rahat yok bize kese göreceğimiz değer bu demişti doktor bende hesaplıyordum daha bir sürü zaman var kaç test daha yapıcam diye dertleniyordum...
bende kötü olan test günümde lekelenmem başlamıştı parça geliyordu meğerse gidiyormuş embriyo..
çok şükür sende kanama vs.. yok..
Merhaba cnm nasipse yarin olacak benim transferim pazar aradilar 6 embriyo cozuldu 5.gune gidecek gibiler dedi blast transfer olacak dedi ama bakalim yarin sabah arayacaklar insallah bi aksilik cıkmaz.
Hayirli olsun allaha emanet olun insallah..Evet çok ara vermek istemedim malum yaş faktörü var yumurtalar da iyice azalmış inşallah olumlu olur tedavi sonucu bugün kontrolden geldim 6 yumurta var perşempe opu olacağım
iyi akşamlar kızlar size bi sorum olacaktı bu çider dediğiniz ne oluyo bana tam olarak anlatabilir misiniz şimdiden tşk
özeline bak canım yazdım orayaiyi akşamlar kızlar size bi sorum olacaktı bu çider dediğiniz ne oluyo bana tam olarak anlatabilir misiniz şimdiden tşk
Ben bu gün çıkardım çünkü asıl test tarihim bu gündüKIZLAR MERYEM OTUNU BANDROLLU SEKILDE NEREDE SATILDIGINI BULDUM.
BURDAN REKLAM OLUR DIYE YAZAMIYORUM. MERAK EDEN MESAJ ATSIN BANA
phala CIM BİZİ YENİ Bİ OTLA TANIŞTIRDIN TEŞEKKÜR EDERİZ :)
2 şekilde kullanılıyor. Birinde kür gibi içiyorsunuz diğeri üzerinizde taşıyorsunuz.phala sen üzerinden çıkar hamile kalınca hemen çıkarmak gerekmiş düşük yaparmış.
Ne kdar doğrudur bilmiorum ama ...
Benim verdiğim örnekte ne var anlamadım..Verdiğin örnek bu günüm için hiç hoş olmadı.
Yok bakmadım, kız iyi ki hatırlattın ben bu gün idrar yapayım bakalım ne çıkacak ya da yapmayayımkotkuyorum
cnm bu sefer nerde denedın tüp bebişi
iyi akşamlar kızlar
Kırdıysam özür dilerim. Galiba ben abarttım. Kusuruma bakma lütfenBenim verdiğim örnekte ne var anlamadım..
Nasıl bir psikolojiye sahipsin inan anlamıyorum her denilenden neden bu kadar etkileniyorsun..
Ben sana ilk değerini yazdığın gün olumlu yazınca doğruyu söyle beni kandırmıyorsun dimi diye atarlandın sonra evet değerin gününe göre düşük deyincede tamam o zaman ben doktoruma 3.denememin zamanını sorayım gibi bir cevap veriyorsun.Ben sana sürekli senin duymak istediklerini söylemek durumunda hissediyorum kendimi..Umut verici konuşurum beni kandırma diye ters yazarsın,olumsuz olabilecekleri söylerim yine ters yazarsın.Tüp bebek psikolojini iyi anladığımı düşünüyorum ve biliyorum nasıl davrandığının farkında mısın? Burada yazılanlarla ne gebeliğin devam eder ne de Allah korusun kötü sonuçlanır.Seni anlamaya çalışıyorum günlerdir ama kırılıyorum artık..
canım idrada baktınmı senyok artık sen yapma canım ben kan testinden önce yapıp yapmadığını merak etmiştim
amerikan hastanesi canım
iyi akşamlar canım
canım 76 çıkmış değerikızlarrrr selam naberrr
phala haberleri merak ettim canım değerler nasıl
canım idrada baktınmı sen
canım sen nasılsın
yok canım sadece transferin beşinci günü yaptım ondada çıkmadı doğal olarak sonrada yapmadım
Merhaba cnm nasipse yarin olacak benim transferim pazar aradilar 6 embriyo cozuldu 5.gune gidecek gibiler dedi blast transfer olacak dedi ama bakalim yarin sabah arayacaklar insallah bi aksilik cıkmaz.
5. GÜN ÇIKMAZDI ZATEN inşş yarın güzel haberle gelirsnyok canım sadece transferin beşinci günü yaptım ondada çıkmadı doğal olarak sonrada yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?