2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
amin canım sağol

sen ne düşünüyosun tedavi konusunda nasılsın

tatlışım bizim borcumuz var dıe ozelde düşünemiyoruz suanda..
bursa fakülte hastanesin de de masalllah sıra falan vermıyorlar pek yoğunlarmış.Son rapor hakkım da kocaelı de dusuneyım dıyorum kendı kendıme :)

Ne biliyim canim havucu yiyor fayda etmiyor bide suyunu sıkayim diorum icine 1damla zeytnyagida damlatiomussun emilim olsun diye. Dr onermedi kendim arastirdim cnm. Dr sadece selenyum ve cinko yazdi esime ama sonucu henuz belli degil bi iki haftamiz var test yaptirmK icin dedigin gibi 3 ay en az kullanmak gerek.
Morfoloji duzelmesi gercekten zormus bizde senin o bahsettigun toz karisimi almistik 3ay icti ve artis oldu ama surkli icemezki bebek olana kdr o yuzden birakmistik. Bide pahali bi ilac

hakkınızda hayırlı olsun canım Allah gönlüne göre versin

Tesekkur ederim canım benim. Ne bileyim 5. Gün embriyosu birde 13. Gün bu gün değer az değil mi

Geçen gün anlatmaya çalıştığım şey bu sana son olarak demiştim ki değeri düşük başlayıp gebe kalanlardan ol inşallah...
Değeri düşük başlayıp gebe kalanların sayısı az değil...
5.gün embriyosu için düşük bir değer ama güzel artış var tedirgin olmakta haklısın ama bir o kadar da umutlu olmalısın..
Senden daha düşük değerlerle gebe kalanlar oldu...

Asıl test gününde çıkan sonuç kesin sonuçta. Ozaman inşallah artik kucağına alırsın dim o zaman :)) hamile olanlar gerçekten Inanamiyor sonuca :)) bende oyleydim:))

Canım duaların aynisi senin iiçinde olsun inşallah tez zamanda gelir yavruların :)))

Evet doğru, değer az ama gidişat iyi şükürler olsun inşallah hep böyle gider.

Canım tebrik ederim. Bak ne güzel sonucun yükselmiş Allah sağlıkla Devamını getirir inş.. Bu arada Bahsettiğiniz bu meryem otu ne? Ne yaptınız? Tam anlayamadım da merak ettim.
Meryem otu hacıdan gelen bir ot, bana pınar verdi. Sağ göğsünde taşıyorsun. Bu arada .ok teşekkür ederim canım inşallah deva mı gelir.

yarın

phalacım sende idrarda baktınmı hiç kanda öğrenmeden önce yani çıkmışmıydı
Yok bakmadım, kız iyi ki hatırlattın ben bu gün idrar yapayım bakalım ne çıkacak ya da yapmayayımkotkuyorum

İlacın fayda ettigine sevindim canım ne kadar süre kullanmıştınız? En azından bizde o kadar kullanalım diyorum. Havucu bizim doktor önermişti hatta bol yeşillikli bol limonlu salata şeklinde ye demişti :)

Keseyi görene kadar rahatlayamazsın kendimden biliyorum..
Benim 11.gün 9 la başlayan değerim aynen şöyle devam etti..
11.gün 9
13.gün 27
15.gün 160
18.gün 200 çıkınca ilaçları bıraktırdı çünkü yeteri kadar artmamıştı..
bana 1500 e kadar rahat yok bize kese göreceğimiz değer bu demişti doktor bende hesaplıyordum daha bir sürü zaman var kaç test daha yapıcam diye dertleniyordum...
bende kötü olan test günümde lekelenmem başlamıştı parça geliyordu meğerse gidiyormuş embriyo..
çok şükür sende kanama vs.. yok..

Canım duaların aynisi senin iiçinde olsun inşallah tez zamanda gelir yavruların :)))

amın bitanemmm benım cok saol

taze hamiş aklında kı soruları artık bir kenara bırak ve hamişliğin tadını çıkarttttttttttt....

phala tebrikler, hep katlanarak devam etsin umarım... Dilerim şu günlerindeki haklı evham ve endişelerin en kısa sürede alacağın sonuçlarla sona erer. Hamilelikleri tasdiklenen herkese gönülden tebrikler, sağlıkla zamanında kucağınıza alın inşallah.

sara_28 ve diğer test bekleyen, tedaviye başlayan herkese bol şans...
Hamilelere sağlıkla ilerleyen haftalar.

Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun daima

KIZLAR MERYEM OTUNU BANDROLLU SEKILDE NEREDE SATILDIGINI BULDUM.
BURDAN REKLAM OLUR DIYE YAZAMIYORUM. MERAK EDEN MESAJ ATSIN BANA
phala CIM BİZİ YENİ Bİ OTLA TANIŞTIRDIN TEŞEKKÜR EDERİZ :)

2 şekilde kullanılıyor. Birinde kür gibi içiyorsunuz diğeri üzerinizde taşıyorsunuz. phala sen üzerinden çıkar hamile kalınca hemen çıkarmak gerekmiş düşük yaparmış.
Ne kdar doğrudur bilmiorum ama ...

Evet tatlım doğru hatırlıyorsun..
Hamile kaldın firardasın şimdi 2.bebeği istiyormuşsun dek geldim yazına..
Maşallah tüp bebişe tüp kardeş...
Evet çok ara vermek istemedim malum yaş faktörü var yumurtalar da iyice azalmış inşallah olumlu olur tedavi sonucu bugün kontrolden geldim 6 yumurta var perşempe opu olacağım

iyi akşamlar kızlar size bi sorum olacaktı bu çider dediğiniz ne oluyo bana tam olarak anlatabilir misiniz şimdiden tşk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…