amin canım sağol
sen ne düşünüyosun tedavi konusunda nasılsın
Ne biliyim canim havucu yiyor fayda etmiyor bide suyunu sıkayim diorum icine 1damla zeytnyagida damlatiomussun emilim olsun diye. Dr onermedi kendim arastirdim cnm. Dr sadece selenyum ve cinko yazdi esime ama sonucu henuz belli degil bi iki haftamiz var test yaptirmK icin dedigin gibi 3 ay en az kullanmak gerek.Canım havuç suyu şart değil havuç salatası da yiyebilir :) Doktor mu önerdi bizde de aynı problem var.. Ama bildiğim kadarıyla bu tarz kürler hemen etki etmiyor. zaten 1 spermın oluşumu 72 gün sürüyormuş aklında olsun. Bizde ilaca filan başladık ama en az 6 ay kullanın yazıyor mesela arkasında. Sanırım aralıkta yaptırmaktan vazgecicem. İlaçlar işe yarasın dıye...
tatlışım bizim borcumuz var dıe ozelde düşünemiyoruz suanda..
bursa fakülte hastanesin de de masalllah sıra falan vermıyorlar pek yoğunlarmış.Son rapor hakkım da kocaelı de dusuneyım dıyorum kendı kendıme :)
Tesekkur ederim canım benim. Ne bileyim 5. Gün embriyosu birde 13. Gün bu gün değer az değil mi
Kız ben ilk sonucu testi erken yaptığım için cuma aldım ama çok düşüktü. Cumartesi bir daha yaptım 40 çıke yaptım ki bu gün asıl test tarihimdi yükseldi. Beni de pınar yeni uyardı çıkar diye. Bu gün çıkardım valla. Bilmiyordum ama zaten asıl test tarihim zaten bu gündü. O değilde tam çıkartıyordum ezan başladı. Allahım ezanlar hürmetine meryem otumu çıkarıyorum dedim, şükrettim, teşekkür ettim öyle çıkardım.
ALLAH IYILIK versın bitanemm size..
rabbım siziiii korusun kollasın ınsallah...
bebişiniz ile evinizdeeeeee çok ama çokk mutlu olunnn..
bende iyiyim teşekkürler..şu sıralar beklemedeyim tedaviyi için..
hakkımızda hayırlısı ne yapalım
sara ınsallah senden de yarın cok gusel haberler alırız
Ay evet ya, bakalım çarşamba ne olacakAsıl test gününde çıkan sonuç kesin sonuçta. Ozaman inşallah artik kucağına alırsın dim o zaman :)) hamile olanlar gerçekten Inanamiyor sonuca :)) bende oyleydim:))
canım sen nasılsınhakkınızda hayırlı olsun canım Allah gönlüne göre versin
Evet doğru, değer az ama gidişat iyi şükürler olsun inşallah hep böyle gider.Geçen gün anlatmaya çalıştığım şey bu sana son olarak demiştim ki değeri düşük başlayıp gebe kalanlardan ol inşallah...
Değeri düşük başlayıp gebe kalanların sayısı az değil...
5.gün embriyosu için düşük bir değer ama güzel artış var tedirgin olmakta haklısın ama bir o kadar da umutlu olmalısın..
Senden daha düşük değerlerle gebe kalanlar oldu...
Meryem otu hacıdan gelen bir ot, bana pınar verdi. Sağ göğsünde taşıyorsun. Bu arada .ok teşekkür ederim canım inşallah deva mı gelir.Canım tebrik ederim. Bak ne güzel sonucun yükselmişAllah sağlıkla Devamını getirir inş.. Bu arada Bahsettiğiniz bu meryem otu ne? Ne yaptınız? Tam anlayamadım da merak ettim.
Yok bakmadım, kız iyi ki hatırlattın ben bu gün idrar yapayım bakalım ne çıkacak ya da yapmayayımkotkuyorumyarın
phalacım sende idrarda baktınmı hiç kanda öğrenmeden önce yani çıkmışmıydı
Ne biliyim canim havucu yiyor fayda etmiyor bide suyunu sıkayim diorum icine 1damla zeytnyagida damlatiomussun emilim olsun diye. Dr onermedi kendim arastirdim cnm. Dr sadece selenyum ve cinko yazdi esime ama sonucu henuz belli degil bi iki haftamiz var test yaptirmK icin dedigin gibi 3 ay en az kullanmak gerek.
Morfoloji duzelmesi gercekten zormus bizde senin o bahsettigun toz karisimi almistik 3ay icti ve artis oldu ama surkli icemezki bebek olana kdr o yuzden birakmistik. Bide pahali bi ilac
Keseyi görene kadar rahatlayamazsın kendimden biliyorum..Evet doğru, değer az ama gidişat iyi şükürler olsun inşallah hep böyle gider.
Canım duaların aynisi senin iiçinde olsun inşallah tez zamanda gelir yavruların :)))
Evet doğru, değer az ama gidişat iyi şükürler olsun inşallah hep böyle gider.
cnm bu sefer nerde denedın tüp bebişihakkınızda hayırlı olsun canım Allah gönlüne göre versin
Evet çok ara vermek istemedim malum yaş faktörü var yumurtalar da iyice azalmış inşallah olumlu olur tedavi sonucu bugün kontrolden geldim 6 yumurta var perşempe opu olacağımEvet tatlım doğru hatırlıyorsun..
Hamile kaldın firardasın şimdi 2.bebeği istiyormuşsun dek geldim yazına..
Maşallah tüp bebişe tüp kardeş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?