ne denırkı gecmıs olsun canım ıkı negatif almıs bırı olarak duygularını ıyı anlıyorumMerhaba arkadaşlar ben 2.denemeni yaptım o da negatif
canım adetin ilk günü 1 oluyor 11. gün yani adet bitiminden 4-5 gün sonra :)yani 11. gün derken adetten 11 gün sonramı
Saol canım teşekkür ederim.. sana da geçmiş olsunne denırkı gecmıs olsun canım ıkı negatif almıs bırı olarak duygularını ıyı anlıyorum
Cemrecim hayirli geceler cnim tesaduf yatmadan bi bakim ded mesajini okudum Allh nasip etmis demek ki ben okurum cnim beni ekle 1 kisi giremiyorum nete cunku okudum diye yazmsaam haberin olsun yarin okurum hemen Alh hyrli saglikli evltlr nasip etsin insAlh cnimmmmherkese hayırlı akşamlar kızlar sizden bi ricam var
nacizane ben kendim aralıkta tüp bebeğe başlıcam için 500 yasine başladım herkes bir yasin okuyacak..okumak isteyenler varsa çok ama çok sevinirim . ..
Cnm kismet bak senden de bi yasin alacakmisim..evlatinla bana dua ettigin icin sagol guzelim..Cemrecim hayirli geceler cnim tesaduf yatmadan bi bakim ded mesajini okudum Allh nasip etmis demek ki ben okurum cnim beni ekle 1 kisi giremiyorum nete cunku okudum diye yazmsaam haberin olsun yarin okurum hemen Alh hyrli saglikli evltlr nasip etsin insAlh cnimmmm
Ben de okurum canim:)herkese hayırlı akşamlar kızlar sizden bi ricam var
nacizane ben kendim aralıkta tüp bebeğe başlıcam için 500 yasine başladım herkes bir yasin okuyacak..okumak isteyenler varsa çok ama çok sevinirim . ..
cemre gümaydın canım bende okurum arkadaşım sadece yasin mi okucaz...herkese hayırlı akşamlar kızlar sizden bi ricam var
Canım ben senin için okuyacağım. Beni sayherkese hayırlı akşamlar kızlar sizden bi ricam var
canım yarın gayet güzel bir değer çıkacakKızlar dün kan verdim değerim 40 çıktı, pazartesi tekrar vereceğim. Inşallah yükselir çünkü hala düşük. Ne olur dua edin...
kuzum 1 hafta falan yoğunum ama sonrasında 1 tane okuyacağım sanaherkese hayırlı akşamlar kızlar sizden bi ricam var
Hoşbuldum, teşekkür ederim. Özelden mesaj bekliyorum o zaman sizden, zahmet olmazsaMerhaba tatlim hosgeldin.
Oncelikle geçmişi geride birak tatlim ve hiç dusunme. Bu is nasil işi gerisi sadece vesile. Yumurtalik kistleri isin sogan kurü cok faydali. Erkekler icin de keciboynuzu kurü. Bu ise baslarken ortalama 3 ay guzel bi bakima girin derim.Erkek problemi icin onceligin IMSI cihazi kullanan merkezler olmali. Sana doktor istersen özelden oneririm burda reklam olmasin ama kendini bu ise adamis uzmanlar cok var oyuzden sansliyiz canim. Yolun acık olsun allaha emanet ol.
Inşallah canım benim. Dualarınızla olacak inşallahcanım yarın gayet güzel bir değer çıkacak
Canım dualarım seninle, yolun açık olsun ve inşallah bu sefer olsun.Kizlar transfere gidiorum, bana dua edin :)
Bakalim kaci 5.gune gitti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?